RE: آيا اين طبيعيه كه يه دختر 17 ساله تنها معيار ازدواجش سكس و خلاص شد
سلام
از پاسخاتون واقعا ممنونم.
من الان رابطمونه قطع كردم و حتي شمارشو با تمام اس امس هاش پاك كردم.بهش هم گفتم ديگه بامن تماس نگيره و اونم رفت.فقط نميدونم كار درستي كردم كه پا پيش نذاشتم و به جلو نرفتم تا باهاش ازدواج كنم.يكي هم اينكه من بقيه بهم ميگند خوش تيپي ولي خودم فك ميكنم معموليم.من 170 قدمه با 64 كيلو وزن.به خاطر حرفاي اون فكر ميكنم هيكلم خوب نيست و دخترا ازم خوششون نمياد.كمي هم احساس ميكنم توان جنسيم پايينه.در كل با توجه با شرايطم و اينكه اون ازم هيچي نميخواست احساس ميكنم يه موقعيت خوبو از دست دادم.من ارشد ميخونم و سربازي نرفتم و هنوز نميدونم اينده شغليم چطور ميشه؟ اون همه اينها رو قبول داشت و ميگفت من ازت هيچي نميخوام فقط همونو ميخواست.من فكر نميكردم اون به اين سرعت بره ازدواج كنه به خاطر همين احساس ميكنم يه چيزي رو از دست دادم.
تو که کار نداری سربازی نرفتی،زن گرفتنت دیگه چیه؟هنوز برنجو نخیسونده گذاشتی آب جوش بیاد؟هیچیم از دست
ندادی کسی که به خاطر سکس ازداوج می کنه،به همون سرعتی که شهوت فروکش می کنه به همون سرعت
از ازدواج پشیمون می شه.
دوستان واقعا از هتون ممنونم.پاسخهاتون واقعا راهنماييم كرد.:46:
آره کار درستی کردی که پا پیش نداشتی :104: برو بچسب به باقی زندگیت.... امیدوارم همراه واقعیت رو بالاخره یه روز پیدا کنی :72:
سلام به همه شما
راستش من هم دراین مورد نظری دارم
به نظر من این دختر تنها مسئله ای که دارن عطش جنسی هست ا خب البته این موضوع کمی نیست
این قابل کنتره اما ازاونجایی که شما میگید تنها دوست پسرش هستید من احتمال میدم که این عطش ایشون بیشتر به این علت هست که تا 17 سالگی بدون اینکه با پسری رابطه ای داشته باشه خب این خیلی سخته مخصوصا تو جامعه ما و فرهنگ ما اما همین که میخواسته این عطش رو با ازدواج کمتر کنه و دست به خلافی نزنه قابل تحسین و همین که صداقت به خرج داده و این مسئله رو باشما درمیون گذاشته معمولا دخترخانم ها راجب این مسئله حرفی نمیزنن و تو این جور مسائل سیاست خودشونو دارن البته باید بگم درمورد خانم ها هیچ رابطه جنسی لذت بخش نیست مگر اینکه همراه با عشق به مردش باشه منظورم اینه که اینطور هم نیست که یک خانم صرفا به خاطر میل جنسی خودش بخواد ازدواج کنه که اگر اینطور باشه فکر نمیکنم خیلی طبیعی به نظر بیاد چون من خودم دختر هستم و بیشتر جنس خودم رو میشناسم اگر ازدواجی در کار باشه به محض اینکه عطش این خانم کمتر بشه هیچ ثباتی یا دوامی نداره که اخر این ازدواج به خیانت یا جدایی بی انجامد چون به هرحال ممکنه بعد از ازدواج مسائلی بوجود بیاد مثل بیماری یا سردی و چون هدف این خانم از ابتدا برطرف کردن میلشون بوده تضمینی برای ادامه موجود نمیشه دید اما از اونجایی که پیداست عطش جنسی این خانم خیلی زیاد بوده و اون هم بنا به دلایلی که گفتم میتونه منجر بهش باشه خب الان تو جامعه ما میبیند دختر ها از سن راهنمایی شروع به دوستی با پسرها میکنن
به نظر من تنها ازدواجه که میتونه مشکل این خانم رو حل کنه
چون اگر این خانم بخواد با این شرایط مجرد بمونه اخرت عاقبتی نخواهد داشت .
اما برای شما خوشحال هستم که قبل از هرچیزی نسبت به این قضیه اگاهی پیدا کردید چه بسا که بعد از ازدواجتون متوجه این موضوع میشدید که دیگه خیلی دیره
سلام دوباره
اصلا نباید ناراحت بشین از اینکه این اتفاق افتاده
اتفاقا باید خوشحال هم بشین
ایشون قبل از ازدواج میگفت هیچ چیز دیگه ای جز فرو نشوندن عطش جنسیش مهم نیست اما بعد از اینکه نیازش برطرف شد مطمئن باشید نمیتونست این مسائل به این مهمی رو نادیده بگیره
:72:
به نظر من کاملا طبیعیه ........ سن این دختر زیاد هم کم نیست ......واقعا نادیه چون دخترا هم عطش جنسی دارن به هر حال
با سلام
من یک سوال دارم از همگی؟ چرا دختران باید در مورد مسائل جنسی ساکت باشن و حرف نزنن و اگر حرفی زدن وامصیبتا دارن؟ چرا یک دختر همانطور که یک پسر به خودش اجازه میده قبل از ازدواج در مورد تمام مسائل جنسی دختر را زیر سوال ببرد ولی اگر دختر بیچاره سوالی پرسید وضعش خراب میشه؟ آیا یک دختر این حق نداره از شرایط روحی و جسمی طرفش برای مسائل جنسیش اطلاع پیدا بکنه؟ فقط این حق پسرها دارن؟ و در آخر چرا دختران ما بلد نیستند شوهرانشون رو ارضا کنن و شوهرانشون میرن دنبال زنان دیگر. فکر کنم جواب این سوال تو سوالات قبلیم باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط همون شادزی
با سلام
من یک سوال دارم از همگی؟ چرا دختران باید در مورد مسائل جنسی ساکت باشن و حرف نزنن و اگر حرفی زدن وامصیبتا دارن؟ چرا یک دختر همانطور که یک پسر به خودش اجازه میده قبل از ازدواج در مورد تمام مسائل جنسی دختر را زیر سوال ببرد ولی اگر دختر بیچاره سوالی پرسید وضعش خراب میشه؟ آیا یک دختر این حق نداره از شرایط روحی و جسمی طرفش برای مسائل جنسیش اطلاع پیدا بکنه؟ فقط این حق پسرها دارن؟ و در آخر چرا دختران ما بلد نیستند شوهرانشون رو ارضا کنن و شوهرانشون میرن دنبال زنان دیگر. فکر کنم جواب این سوال تو سوالات قبلیم باشه
عزیزم من کسی نگفته که دخترا حق ندارن در مورد این چیزا بپرسن ،همه حق دارن
ولی هر حرفی جایی داره ،هر جایی نمی شه هر حرفی رو زد
به نظر من صحبت در مورد اینگونه مسایل در ابتدای اشنایی اصلا درست نیست ،چه از جانب پسر و چه از جانب دختر
در ضمن از نوع سوال کردن هم کاملا می شه متوجه منظور سوال کننده شد ،که ایا این یه تفریحه واسش(اینگونه سوالها)یا صرفا از جنبه شناخت پرسیده میشه
چطوری باید پرسید که طرف فکر نکنه می خوایم تفریح بکنیم؟