RE: مخالفتهای بیدلیل پدر و مادرم
اگر فكر مي كني كه واقعا هموني هست كه مي خواهي و اينو خانوادت هم تاييد مي كنند و فقط مشكلشون مسائل مادي يا چيزهاي زودگذره پافشاري كن
اگر خانوادت يك بار راضي شدند كه بياييند مطمئنا دوباره راضي مي شند ولي ممكنه كه زمان ببره بايد صبر داشته باشي يك كم بيشتر روي اين قضيه كار كن و بيشتر باهاشون صحبت كن ببين واقعا حرفشون چيه با دليل وضع مالي و استخاره كه نمي شه
مشكل من هم همين است.مسئله ي خود را در قسمت داستان مرا بخوانيد ذكر كردم.نه تنها كسي اميدوارم نكرد بلكه حرفايي كه مي دونيتم و تكراري و ذجر آور بودن و كمي توهين شنيدم.از مدي رهمدردي عاجزانه تقاضا دارم به آن پست هم نظري افكنده و مرا آرام كند .ممنونم.آقاي آزاد منم با شما همدردم.و واقعا نمي دونم صبر كنم يا چي؟ اگه شما پاسخ و راه حلي واس خودتون پيدا كردين ممنون مي شم به منم بگين.راستي شما از لحاظ درس و سربازي مثل طرف من مشكل دارين يا نه اونا حله؟
يك سلام جانانه به همه اي دوستان و اعضاء محترم همچنين مدير محترم تالار
حتما" از نوع سلام كردنم متوجه شدين كه چقدر خوشحالم
درسته واقعا" دارم شادترين روزارو سپري ميكنم چون بالاخره بعد از مدتها انتظار با راهنمائي شما دوستان بزرگوار به هدف و آرزوي خودم رسيدم
يعني خانواده ام با تمام دلايل منطقي كه براشون آوردم بالاخره رضايت كامل دادن و پنجشنبه شب گذشته يعني 87/3/29 شب خواستگاري و نامزدي من و عشقم بود كه هر دو مراسم با هم انجام شد كه اتفاقا" خانواده ام خيلي هم از اين مراسم راضي و خوشحال بودن .
اينجا ميخوام تشكر كنم از تمام كساني كه منو در رسيدن به اين هدف كمك كردن خصوصا" مدير محترم تالار كه خيلي راهنمائيهاشون موثر بود و جواب داد اميدوارم كه همه اي جوانها به مراد دلشون برسن خصوصا" كساني كه تو انتخاب با خانواده اشون مشكل دارن
از همه ممنونم
از طرف هر دونفرمون
سلام
منم مشکل مشابه شما رو در حال حاضر دارم 2 سال میشه مرد مورد علاقمو میشناسم و 5 ماهی میشه اونا برا خواستگاری اقدام کردن ولی پدرو مادرم حتی حاضر نمیشن یکبار ببیننشون چه برسه راضی شن دلایل خودشونو دارن بالاخره پدرومادرن دوست دارن تو انتخاب ما نظر بدن وقتی میبینن ما برا خودمون بریدیمو دوختیمو انتخاب کردیمو حالا میگیم همینو بس براشون سخته قبول کردنش ولی اگه خانمتو واقعا دوست داری صبر کنین زمان حلش میکنه وقتی ببینن شما رو انتخابت مصمم هستی یه کم کوتاه میان پدرو مادرا دوستمون دارن