Re: درباره این ها فکر کنید
سه چیز در زندگی هیچگاه باز نمیگردند:
زمان، کلمات و موقعیتها.
**********@**********
سه چیز در زندگی هیچگاه نباید از دست بروند:
آرامش، امید و صداقت.
**********@**********
سه چیز در زندگی هیچگاه قطعی نیستند:
رؤیاها ، موفقیت و شانس .
**********@**********
سه چیز در زندگی از با ارزش ترینها هستند:
عشق، اعتماد به نفس و دوستان
گشتم بود
مال من نبود
بگرد هست
شاید مال تو باشد
بشر از ابتدا موجود ساخته و پرداخته ای نیست؛ بلکه با برگزیدن اخلاق خود، خویشتن را می سازد.
- ژان پل سارتر
RE: درباره این ها فکر کنید
سخنانی از جورج برنارد شاو :
عده کمی از مردم بیش از یک یا دو بار در سال فکر میکنند. من با یکي - دو بار فکر کردن در هفته برای خودم شهرتی دست و پا کردم.
مرد خردمند، سعی میکند خودش را با دنیا سازگار کند. و مرد نابخرد، اصرار دارد که دنیا را با خودش سازگار کند. بنابراین اکثر پیشرفتها بستگی به تلاشهاي مرد نابخرد دارد.
ما از تجربه کردن میآموزیم که انسان هیچگاه از تجربه کردن چیزی نمیآموزد.
اگر وقت کافی باشد هر چیزی برای هر کسی دیر یا زود اتفاق میافتد.
اگر در موزه ملی آتش سوزی شود، کدام نقاشی را نجات خواهم داد؟ البته آن را که به در خروجي نزدیکتر است.
تنها کسی که با من درست رفتار میکند خیاطم است که هر بار که مرا میبیند، اندازههای جدیدم را میگیرد؛ بقیه به همان اندازه قبلی چسبیدهاند و توقع دارند من خودم را با آنها جور کنم.
در زندگی دو تراژدی وجود دارد: اینکه به آنچه قلبت میخواهد نرسی و اینکه برسی!
انسانهای خوشبین و بدبین هردو برای جامعه مفید هستند، خوشبین هواپیما را اختراع میکند و بدبین چتر نجات را!
وقتی چیزی خندهدار است با دقت در آن حقیقتی پنهان را جست و جو کنید!
همینها هستند که دنیا را جای بهتری می کنند برای زندگی کردن
همون هایی که موقع خداحافظی، آن لحظهی قبل از رها کردن دست، با نوک انگشتهاش به دستهایت یک فشار کوچک می دهد… چیزی شبیه یک بوسه!
همون هایی که توی اتوبوس وقتی تصادفی چشم در چشمشان می شوی، دستپاچه رو بر نمیگردانند، لبخند می زنند و هنوز نگاهت می کنند.
همون هایی که حواسشان به بچه های خسته ی توی مترو هست، بهشان جا می دهند، گاهی بغلشان می کنند.
دوست هایی که بدون مناسبت کادو می خرند، مثلا می گویند این شال پشت ویترین انگار مال تو بود. یا گاهی دفتریادداشتی، کتابی، نشانی ، پیکسلی.
آدمهایی که از سر چهار راه نرگس نوبرانه می خرند و با گل می روند خانه.
آدمهای پیامکهای آخر شب، که یادشان نمی رود گاهی قبل از خواب، به دوستانشان یادآوری کنند که چه عزیزند، آدمهای پیامکهای پُر مهر بی بهانه، حتی اگر با آن ها بدخلقی و بی حوصلگی کرده باشی.
آدمهایی که هر چند وقت یک بار ایمیل پرمحبتی می زنند که مثلا تو را می خوانم .
همون هایی که بعد از هر یادداشت غمگینت خطهایی می نویسند که یعنی هستند کسانی که غم هیچ کس را تاب نمی آوردند.
آدمهایی که حواسشان به گربه ها هست، به پرنده ها هست.
آدمهایی که اگر توی کلاس تازه وارد باشی، زود صندلی کنارشان را با لبخند تعارف می کنند که غریبگی نکنی.
آدمهایی که خنده را از دنیا دریغ نمی کنند، توی پیاده رو بستنی چوبی لیس می زنند و روی جدول لی لی می کنند.
گاهی باید کسانی را از گذشه مان فراموش کنیم ،
آن هم
تنها به یک دلیل ساده
...............آنها به آینده مان تعلق ندارند...
ﭼﻪ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﮐﻪ
ﻧﺎﺯ ﺭﺍ ﻣﻴﮑﺸﻴﻢ...
ﺁﻩ ﺭﺍ ﻣﻴﮑﺸﻴﻢ...
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺭﺍ ﻣﻴﮑﺸﻢ...
ﻓﺮﻳﺎﺩ ﺭﺍﻣﻴﮑﺸﻢ...
دﺭﺩ ﺭﺍ ﻣﻴﮑﺸﻢ...
ﻭﻟﻲ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺎﻝ ﺁﻧﻘﺪﺭ
ﻧﻘﺎﺵ ﺧﻮﺑﻲ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﻳﻢ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﻴﻢ
ﺩﺳﺖ ﺑﮑﺸﻴﻢ....