:72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نمایش نسخه قابل چاپ
:72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
باسلام
اصل ایجاد این تاپیک تو بخش سرگرمی ، جنبه طنز داره ، تو این تاپیک با فرشته کار داشتم که تا حالا به اینجا کشیده شده ،
یعنی اعتماده که باعث میشه آدم به اشتباه بیفته ، معمولا هم آدم به دوستاش اعتماد میکنه . رفیق بد باعث میشه یه جهنم رو برات بصورت بهشت معرفی کنن.
منظور من هم از جک وجونورها ، همون هائیه که بر وبچه ها با خودشون آورده بودن باغ ، این سوسک هم با اون سوکس هیچ ارتباطی نداره.
حالا می تونم برم ، اعتراف که کردم !!!!!!!!!!!!!!:46:
یه بیت شعر هم تقدیم به همه دوستان : (البته اگه دوباره دستگیرم نکنید :302:)
من از دشمن نمی ترسم ولی از دوست می ترسم
من از عقرب نمی ترسم ولی از سوسک می ترسم:311:
صبر کنید برادر BABY
نمیتونید برید
مرد باس رو حرفش وایسته
مگه نگفته بودین :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
حالا حالا ها باید آب خنک بخوری
پس آفرین به خودم :104::104:
چون هم به مراجعین راهنمایی می دادم ، هم تاپیک های ادامه دارم رو پی گرفتم هم باغ همدردی رو داشتم .
دوستان عزیز
من خود علاقمند به شوخی و مزاح البته کنترل شده و بدور از هجو و لودگی و تمسخر و ..... خلاصه بدور از اثر منفی در آن هستم .
گاهی برای تغییر ذائقه دوستان و به قول جناب بی بی برای این که گل لبخند بر لبهای اعضاء بخصوص اعضائی که مشاوره و راهنمایی می دهند و من از بعضی از آنها بازخوردهایی داشتم که مشکلات مراجعین چه تأثیراتی رو روحیشون داشته ، بنشینه و آرامشی بگیرند و روحیه ای تازه کنند و تازه نفس و در کمال آرامش و بدور از غرق شدن در حال و احوالات مراجع راهنمایی بدهند مزاح و تفریح بد نیست .
هدف از ایجاد باغ هم یکی جلو گیری از شکل گیری پست هایی با کل کل های شوخ طبعانه در بعضی تاپیک ها و هدایت این شوخ طبعیهای نشاط بخش تالار از هنرمندان اصلی این عرصه ، جناب بی بی و عزیزانم بی دل و سارا جان ... به جایی خاص بود که بیشتر قوت گرفته و هدفمندانه و سالم ادامه پیدا کند . و دیگر این که تالار حیاط خلوتی مفرح برای تجدید قوا به این شکل پیدا کند . که مضاف به هنر اهل مزاح ، اعضاء پیشکسوت و جدید کوشا در اینجا در تعامل با هم در مسیر همدلی و همراهی ، برای راهنمایی مراجعین قوت یابند و هر کس هم استعدادی در شوخ طبعی دارد با تعاملی سازنده و هدفمند با دیگران استعدادش شکوفا شده و رشد پیدا کرده و سازنده و سالم پیش رود و درس آموز هم باشد .
چنین بادا :323:
منم در این زمینه جزء بی هنرانم یعنی از هنر شوخ طبعی بی بهره :302:
بئون شرح :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.m.a
من یکی که به شخصه از باغ رفتن خوشم میاد کلیم ازش انرژی میگیرم که بعدشم می تونم تو تاپیک های دیگه این انرژی رو صرف کنم .
فرشته جون ممنونیم :104:
آقای بی بی شما هم خسته نباشید و بدونید که واقعا ارسالهاتون به تالار روحیه تازه میده پس بازم تو این عرصه فعال باشید . :72: :104:
اما خودمونیم آقای بی بی شما که کم آوردی ولی اشکالی نداره در باغ بروی همه بازه :311: