RE: آيا ازدواج با همكلاسي يا همكار اشتباهه؟؟؟
ما مثل اینکه با کلمات لزوما و شاید و میانگین و ... مشکل داریم ...
در حالت کلی و میانگین، محل آشنائی یکی از فاکتورهای مثبت یا منفی ازدواج هست...
ضمنا درست هست که شناخت همه چیز هست ولی مشکل اینجاست که چون ما نمیتونیم به شناخت برسیم در نتیجه مجبوریم طرف رو تخمین بزنیم... این تخمین بر اساس پارامترهائی هست که یکیش میتونه محل آشنائی باشه...
من که خودم دودلم یعنی نتونستم بفهمم کدوم یکی بهتره
شما گذشته ی طرف واستون مهمه؟
دوست دارین طرفتون پاک بوده باشه؟
به نظر من تو روش سنتی ادم می فهمه که دختره پاکه یا نه مثلا تو محلشون همه به پاکی میشناسنشون البته شرط لازمه نه کافی
البته من که پسرمو شانس دارم واسه انتخاب های بیشتر من نظرم اینجوریه
ولی واسه دخترا که خوب شاید اگه بشینین تو خونه شاید هزار سال دیگه هم اون پسر مورد نظرتونو نبینین
ولی این هم هست که تو سنتی ادم فقط قیافه رو میبینه ولی نمی دونه که شاید طرف قبلا با ده نفر دوست بوده
که فکر میکنم معلوم میشه دیگه بالاخره تو محله و دانشگاهو ........ ولی منظورم این نیست که تا بفهمم دست به بدن یه دختر نخورده فوری خوشم بیاد و بگم این مناسبه
بالاخره خواهر و مادر آدم شناخت از یکی دارن که معرفیش میکنن دیگه
که اخلاقش چه جوره ایا خوش قلبه یا نه ایا پاکه یا س داشته
ایا خیر خواهه؟ ایا فکرش پاکه و ...............
siavash.x،بیشتر رو حال آدما تحقیق کن.از گذشته آدما باید گذشت.
ببين سياوش جان ،اين چيزي نيست كه بتوني مطمئن باشي
من دختري رو ميشناسم كه تا حالا با 100 تا پسر دوست بوده ولي به كسي كه الان باهاش ازدواج كرده گفته كه من تا به حال با هيچ كس دوست نبودم و اونم نميتونه بفهمه ،ميدوني چرا ؟
چون اون دختره با پسرهاي قبلي با ايرانسل اعتباري در تماس بوده كه اونم انداخته دور و با هيچ كدوم هم در نزديكي محل زندگي خودش قرار نذاشته و واسه اين كسي نميدونه و اونم راحت دروغ ميگه ....
يا عزيز من خودم تا حالا با يك نفر دوست بودم اونم به قصد ازدواج ، ولي بعد از 2 سال و نيم رابطه مون رو تموم كردم به دليل اينكه اون فرد مناسبي نبود
حالا بر فرض اگه من نخوام ، ميتونم به همسر آينده ام نگم كه با كسي دوست بودم ( بر فرض مثال گفتما !!! حالا اين يه جمله رو تابو نكنين) چون به غير از پدر و مادر و چند تا از دوستاي دانشگاهم كسي از اين رابطه خبر نداشت .... پس ببين اين چيزها معلوم نميشه !!!
حالا دختري رو كه مادر و خواهرت هم برات پسند ميكنن ، دليلي نداره كه حتما گذشته ي بدون پسري رو تجربه كرده باشه ، چون اين چيزها رو نميشه توي بوق كرد و جار زد و خوب خيلي ها نميفهمن
به نظر من اگه خود طرف نخواد كه بهت بگه تو هيچ موقع نميتوني به طور كامل از گذشته اش مطلع بشي اينو يادت بمونه
در مورد مشكلات سر كار هم خوب تا حدي حرفاي blu-sky رو قبول دارم و اينم يكي از معايب ازدواج با همكار هستش .....
پس معیارتون همون جمله معروفه که میگه میزان حال فعلیه افراده و............. من اینجا جوابی نمی نویسم چون موضوع تاپیک رو عوض میکنه میرم تو تاپیک خودمامیدوارم بیاین اونجا چون سوالهایی رو هم مستقیما از خودتون می پرسمو(حنان و ..) یکی ازمشکلاتمو مطرح میکنم. خدا رو شکر میکنم که این وبلاگو سر راهم قرار داد
به نظر من میشه تا حد زیادی فهمید که طرف توی چه تیپی بوده... شاید نشه نظر قطع داد ولی میشه شرایط بالقوه رو شناخت...
از طرفی در واقع (انتزاعی) گذشته مهم نیست این حال هست که مهم هست و باید با توجه به شناخت به این مسئله رسید و نظر رو بر اساس شناخت فعلی داد ولی در عمل چون شناخت کامل نیست گاه وسوسه میشیم که به گذشته رجوع کنیم ...