RE: کمکم کنید نمی دونم چی کار کنم!!!
دوستان به نظر شما حالا که هنوزم جواب اس ام اس اخرمو نداده به نظرتون ضرورتی داره که بخوام ببینمش و همه چیز رو واسش توضیح بدم؟
با اینکه یه جورایی دیگه با خودم کنار اومدم که همه چیو تمومش کنم نیازی هست بازم بریم پیش مشاور؟
راستش بیشتر دنبال یه راهیم که اون کمتر اذیت بشه!
پریسان جان عزیزم فکر کردی به حرف هایی که من و دوستان بهت گفتیم؟ اگر فکر کردی به چه نتیجه ای رسیدی؟
به نظر من هنوز تکلیفت را با خودت روشن نکردی دوست عزیزم اول اول اول ببین خودت بالاخره چی برات مهم تره و از چه چیزی می تونی بگذری و از چه چیزی نمی تونی بگذری .وقتی اینو بفهمی مطمئن باش تکلیف اون هم مشخص میشه و کمتر اذیت میشه
مهسا جان قبلش ممنون که پیگیر بودی عزیزم,راستش اره بارها با خودم کلنجار رفتم و اینو خوب می دونم که اگه بخوام عاقلانه تصمیم بگیرم فاکتور تحصیلات به عنوان یه فاکتور مهم از نظر من می تونه خیلی از مشکلاتی که بقیه هم بهش اشاره کردن برای منم پیش بیاره و خوذمم می خوام عاقلانه تصمیم بگیرم اما متاسفانه مشکل اینجاس که من به شهاب علاقه دارم و حرف عقل و دلم با هم نمی خونه عقلن وقتی حساب کتاب می کنم امتیازای منفی بالاتره بخاطر همه این دلیلا ولی خوب من واقعا نمی دونم چه امتیازی به دلم بدم ,اینه که اذیتم می کنه.هر حسابی می کنم تهش می رسم به نمی دونم, واسه همین میخوام عاقلانه تصمیم بگیرم,واسه همین دنبال راهیم که احساساتمون کمتر لطمه بخوره بخصوص شهاب چون این تصمیمو من دارم میگیرم!
پرسیان جان:72:
عزیزم اینجوری فکر کن که شهاب لایق یه زندگی بدون دردسر هست . زندگی که توش با کسی مقایسه نشه . زندگی که از نظر همسرش رفتارهای ناپخته اش به چشم نیاد .
تو شهاب رو دوست داری ولی آیا واقعا میتونی به درستی درکش کنی ؟
این حق شهاب هست که با کسی زندگی کنه که همه چیزش رو قبول داشته باشه . با کسی باشه که از نظر اون نکات مثبتش رو بیشتر از نکات منفیش ببینه.
به نظرم طبیعیه دخترا وقتی یکی رو پیدا میکنن که دوستشون داره نمیتونن ازش بگذرن ... یه چیز ماورائی نیست....پسرا هم همینطورن فقط فرقشون اینه که طرف یه نمه قیافه دار باشه وگرنه اونا هم دل نمیکنن اما امان از وقتی که طرفشون قیافه ش....:300:
اتفاقا دقیقا ترس من از همینه که دور و برم همیشه کسایی که بخوان لاو بترکونن زیاد بوده بعضیاش صادقانه و پیگیر بعضیاشم زودگذر, پسرایی که موقعیتای خوبیم داشتن و خیلیم سعی کردن نظر منو جلب کنن اما من خیلی درگیر نشده بودم. راستش نه گفتن و بیخیال شدن واسم اسون بود, واسه همین همیشه فکر می کردم که من اصلا دختر احساساتی نیستم اما مدت هاس فهمیدم قضیه شهاب برام کاملا فرق می کنه و من از همین می ترسم که حالا که تصمیم خودم رو گرفتم,دیگه نتونم به شخص دیگه ای علاقمند بشم .یعنی یه خلا عاطفی همیشه تو زندگیم باشه
پریسان خانم سلام
بنظر من شما باید بین زندگی و فعالیت اجتماعی و زندگی عاشقانه و شخصی در این مرحله یکی را انتخاب کنید.
آقابون دوست دارند به همسرشان تسلط داشته باشند و چنانچه شما بخواهید با تکیه به تحصیلاتتون اشتغالی هم داشته باشید، این موضوع تسلط از دید مردان ازبین خواهد رفت.
نکته دیگر اینکه با وجود این به رخ کشیدن تفاوت تحصیلی از طرف شما در این دوران، مطمئن باشید آقا شهاب بعد از بدست آوردن شما حتما در مقام تلافی بر خواهد آمد و این با محدود کردن شما انجام خواهد گرفت.
مهسان عزیز سلام، راستش اون لینکی که غزاله ی عزیز برای شما قرار داده، واسه ی منه! منی که الان 2 سال از زندگیم با مردی میگذره که حتی دیپلم نداره! خوب، من هم مثل شما همیشه دوست داشتم که شوهرم مرد تحصیلکرده ای باشه و البته در این بین اون چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد، موضوع رفتارها و گفتارها و طعنه ها و کنایه های دیگرانی بود که مدام من رو با همسرم مقایسه می کردند و همیشه این اونها بودند که در آخر بهم می گفتند اگر می موندی حتما موقعیت بهتری واست پیش می یومد، الان پشیمون نیستی؟
راستش اون موقع و بخصوص اوایل زندگی و حتی توی دوران نامزدی با رفت و آمد من به دانشگاه و تعریف از آنچه که سر کلاس می گذشت و اخلاق اساتید، کم کم خورد شدن همسرم رو می دیدم، خوب حس می کردم که اگر با شخصی ازدواج می کرد که توی این محیط ها نبود خیلی براش بهتر بود، و این بیشتر از هر چیزی من رو اذیت می کرد!
همسر من هم انسان فوق العاده شریف و بزرگوار و مهربان و برتلاش و باهوش و بادرآمد و مسئولیت پذیری هست، فوق العاده پاک و نجیب که من اولین دختری بودم که به خواستگاریم آمده بود! راستش اگه یه روزی یکی داد بزنه که تنها به عنوان یک انسان شریف، انسانی رو معرفی کن من با کمال افتخار و با سربلندی تمام همسرم رو انتخاب می کنم و به وجودش افتخار می کنم. اما متاسفانه ما در جامعه ای زندگی می کنیم که خواه ناخواه موقعیت اجتماعی و تحصیلات جزو یکی از امتیازات اشخاص شمرده میشه؛ پس دختر گل، اما می خوای واقعا زندگی شهاب و شهاب ها در آینده خوب باشه، بهش بگو : "نه!" این رو بخاطر این میگم که احساس کردم فاکتور تحصیلات برای شما جزو مهمترین و اولین فاکتورهای انتخاب همسر به شمار میره.
در ضمن مطمئن باش که شما وقتی با ایشون وارد فاز احساسات بشید دیگه سخت میشه براتون که عاقلانه تصمیم بگیرد، و شما نمی خواید که فردا روزی، خطاهای معمول و خطاهایی که شاید بزرگتر از اون رو یه آقایی با تحصیلات دکترا هم به مراتب شدیدترش رو انجام میده رو در مورد شهاب به تحصیلاتشون ربط بدید و اذیتش کنید که می خواید؟
به هر حال موفق باشید
سلام delعزیز,راستش تو این فکر بودم که برات پیغام بذارم و نظرت رو بدونم,ممنون که به تاپیک من سر زدی.راستش این روزا دیگه خیلی کلافه شدم شهاب تصمیمش رو گرفته و خیلی قاطعانه به ادامه تحصیل فکر می کنه,همه فامیلم بسیج شدن که این وصلت سر بگیره.دیشب عمه بزرگم اومده بود تا با من حرف بزنه.می گفت شهاب پسر خیلی خوبیه از دستش نده,حاضر هر شرطی از جانب تو رو تا اونجا که می تونه عملی کنه.ما ما نم هم موافقه و می گه شهاب خوبه اما تصمیم با خودته اما پدرم به شدت سر اختلاف تحصیلی مخالفه!پیش مشاورم رفتم 3تا راه پیش پام گذاشت :1)cutکنم و سر حرفم وایستم نذارم کش دار بشه2)cut کنم اما بهش بگم منتظز کذر زمان باشیم.3)براش همه چیو توضیح بدم و ازش بخوام که با هم بریم پیش مشاور...
من تصمیم گرفتم راه اولو پیش بگیرم اما باید بتونم شهابو توجیه کنم چه جوری؟باهاش حرف بزنم؟چی بگم؟چه جوری بگم؟
ببین خانمی اگه واقعا جوابت نه هستش و خودت رو لوس نمی کنی، به پدرت بگو و از اون بخواه که قاطعانه بهش جواب بده.
هرچی خودتون حرف نزنید، بهتره و هرچه کش پیدا نکنه، دل کندن راحتتره.
ولی اگه داری ناز می کنی براش که ادامه بده به همین روند.