در پاسخ به عنوان تاپیک
از نظر من ،
کوتاه بودن قد مهم نیست . مهم این است که فردی که انتخاب می کنی کوته فکر نباشد .
نمایش نسخه قابل چاپ
در پاسخ به عنوان تاپیک
از نظر من ،
کوتاه بودن قد مهم نیست . مهم این است که فردی که انتخاب می کنی کوته فکر نباشد .
واااااااااااااااي خداي من ...
كي گفته كه 23 سن زياديه براي ازدواج؟؟؟كي گفته كه ديگه داره دير ميشه؟؟
بابا 23 تازه اول جوونيه!!!تو چرا اينقدر هوووووووووووووووولي؟؟؟؟:163 :
:D من نگفتم که دیر میشه گفتم میترسم دیگه موقعیت ازدواج برام پیش نیاد آخه دوره زمونه خیلی بدیه خودتون میدونید که چی میگم :P
ببین دوست خوبم ...قد هیچ تاثیری توی کیفیت زندگی مشترک نداره اما اگه این موضوع اینقدر برات مهم هست که حتی الان هم ناراحتشی و فکر! حرفای مردم آزادت میده بدون که بعدا هم مشکل پیدا خواهی کرد
گرفتن تصمیم نهایی با خودته اما اینو بدون که هیچ وقت! نمیتونی از شر حرفای مردم خلاص بشی و هیچ وقت! هم نمیتونی فردی رو پیدا کنی که نقطه ضعفی نداشته باشه
دوست عزيز ، مشكل از خود شما و درون شماست !!!
اگه ميتونين حرفهاي مردم رو تحمل كنين و براتون مشكلي نيست كه هيچ مسئله اي پيش نمياد
ولي اگه نميتونين تحمل كنين و همش با خودتون كلنجار ميرين و نميتونين هضمش كنين كه مشكل دار خواهيد شد ، حد اقلش اينه كه اگه به روي همسرتون هم نيارين ، ولي خودتون رو سرزنش ميكنين كه چرا باوجود اينكه ميدونستين از مرد قدكوتاه خوشتون نمياد بازم باهاش ازدواج كردين و شايد خودتون رو ملامت كنين كه چرا بيشتر صبر نكردين و با كسي كه از نظر ظاهر بيشتر ميپسندينش ازدواج نكردين
البته دوست عزيز من اين حرفها رو با توجه به اينكه به نظر قد خيلي براتون مهم هست گفتم ...
آخه سوالي كه شما پرسيدين يه سوال كليه كه آيا كوتاه بودن مرد در زندگي مشكلي ايجاد ميكنه يا نه ؟ جوابش به صورت كلي اينه كه نه مشكلي ايجاد نميكنه
ولي به نظرم شما مشكلتون جاي ديگه است يعني اينكه ايشون رو از لحاظ ظاهري نميپسندين و اين يعني مشكل از شماست كه اونو از لحاظ قد و قواره نميپسندين .... حالا صد نفر هم بهتون بگن كه كوتاه بودن اون در آينده مشكلي ايجاد نميكنه ، بازم احساس شما تغيير نخواهد كرد ....
به نظر من بايد با خودتون كنار بياين ....
موقعيت ازدواج براي يه دختر 23 ساله حالا حالاها مونده تا تموم بشه و ديـــــــــــــــــــــــ گه پيش نياد...http://www.postsmile.com/img/emotions/230.gif
23 تازه شروع جوونيه يه دختره و كم كم سر و كله خواستگارها پيدا ميشه تو اگه 32 سالت بود چي ميگفتي!؟:310:
به خاطر ترس از بي شوهري ازدواج كني و علي رغم ميل باطني مردي رو كه ظاهرش رو نميپسندي انتخاب كني صد در صد اخرش پشيمون ميشي چون هنوز نتونستي معيار هاي خودتو منطقي اولويت بندي كني...
اولويت شما اينه::
يك عدد شوهر داشته باشم...http://www.postsmile.com/img/emotions/109.gif
خیلی ممنون از جوابهای خوبتون دوستان
شاید راست بگید و این مشکل از درون خود من باشه. ولی با این وجود من امیدوارم که در آینده به همه اون حرفهایی که ممکنه به مسخره پشت سرمون یا جلومون زده بشه دهن کجی کنم و به شوهرم افتخار کنم! چون اگر مسئله قد رو کنار بذارم و نادیده بگیرم اون از هر نظر مناسب منه چون خیلی خوب و منطقیه و به قول شما به بلوغ عاطفی و فکری رسیده و به نظر من از همسن و سالهای خودش بیشتر میفهمه
این حالتی که دارم یک نوع نگرانی هست از اینکه شاید این اتفاق نیفتاد و من همچنان به قد اهمیت بدم.
البته عزيزم اين رو هم بدون كه اگه حرفي و مسخره كردني هم باشه مربوط ميشه به اوايل ازدواجتون و ديگه بعدا در اين مورد از طرف آشناهاتون(نه غريبه ها ) حرفي زده نميشه چون واسه اونها هم عادي ميشه اگر هم زده بشه بعد از گذشت چندين سال از عروسيتون و بچه دار شدن و .... فكر نميكنم كه مثل اوايل واستون مهم باشه ولي بازم اين بستگي به خودتون داره كه تا چه حد به ظواهر حساس هستين .....
من جديدا توي خيلي از عروسي ها ميبينم كه حتي داماد قدش از عروس هم كوتاه تره يا اينكه هم قد هستن و عروس كه كفش پاشنه بلند ميپوشه از داماد بلند تر نشون ميده
ظاهرا اونها با قد شوهرشون مشكلي ندارن ، چون اگه داشتن حد اقل كفش پاشنه بلند نميپوشيدن ، پس ببين عزيزم همه چيز بسته به خودت داره ....
اگه واقعا به دور از احساس ميبيني كه اون فرديه كه تو ميخواستي و مطابق با معيارهاته و تنها ايرادش فقط و فقط قدش هستش بايد يه كم بيشتر فكر كني و سبك سنگين كني .....
بله کاملا به خودتون وابسته است ضمن اینکه اگر واقعا این مطلب واسه تون مهم نباشه شما فرض کنید یکی از دوستای نزدیکتون به این مسئله اشاره میکنه:
اگر این مسئله واسه شما مهم باشه شما ناراحت میشین و در نهایت خودخوری و ....
اما اگه این مسئله واسه تون مهم نباشه شما هم با دوستتون هم کلام میشین و به شوخی جوابشون میدین یا تائید میکنین و خلاصه به شوخی مسئله رو رد میکنین
ضمنا شما گفتین هم قد هستین پس مشکلتون از این نظر هم خیلی حاد نیست ... نمیدونم چرا خانمها اینقدر اصرار به کفش پاشنه بلند دارن..دختری رو میشناسم که شاید حدود 180 قدش باشه ولی باز پاشنه بلند میپوشه!!!!! که چی میخواد بره از آسمان شوربا بیاره:311: یا میخواد بگه من خیلی مردم:311:
توصیه: هیچ وقت در این مورد با همسرتون شوخی هم نکنین چه برسه به جدی:300:
ممنون نظرات همه شما دوستان خوب و دلگرم کننده بود
من در آینده تصمیم قطعیمو تو همین تاپیک اعلام می کنم و دوست دارم تو این مدت، این تاپیک باز بمونه تا هر کس دیگه در هر زمانی این تاپیک رو خوند نظر خودش رو بده این منو خوشحال می کنه