RE: رفتارهاي غير طبيعي خانواده همسرم
سلام نازيلا جان خوش آمدي عزيزم:43:
منم با نظر MERAL موافقم چون ميفهمم خانواده همسرت براي چي ميکنن و احتمالا به همون دليليه که MERAL جان گفتن،چون تو خانواده ما هم بعضي موقع ها پيش مياد که مامان يا بابام بخواد چيزي رو فقط به بچه هاش بگه و در ميون بذاره و عروس يا داماداش رو در جريان نذاره عروس هامون اهميت نميدن البته تا حدي که به زندگيشون لطمه نزنه و اين دليلي نميشه که برادرهام همسراشون رو دوست ندارن اتفاقا سرشون رو هم بخاطر زنشون ميدن،همسر من هم با اينکه يه يکسالي ميشه ازدواج کرديم وقتي بعضي کارها رو خانوادم در جريانش نميذارن ناراحت ميشه از يه طرف حق داره و حق ميدم فکر کنه خانوادم اين حس رو که اون غريبه است ايجاد ميکنن ولي از يه طرف به خانوادم هم حق ميدم که دليلي نداره شوهر يا عروس هامون رو در جريان بذارن،مثلا تو خانواده همسرم يه اتفاق خيلي بدي افتاده بود و ما رفتيم خونشون تازه همسرم ناراحت بود که چرا از مامانش خبر نگرفتم يا نگفتم زودتر بريم خونشون در صورتي که من طبق خانواده خودم فکر ميکردم و با خودم ميگفتم چيز به اين قبيحي رو بين خودشون بدونن و حل کنن و منو براي چي در جريان بذارن البته شوهرم همون روز اول بهم گفته بود و وقتي رفتم خونشون و ديدم دامادها و عروسها همشون بخاطر اون موضوع جمع شدن تعجب کردم چون اگه همچين اتفاقي خداي ناکرده براي خانواده من ميفتاد محال بود به عروسها و دامادها بگيم ولي اونها راحت بين اونها مطرح و بهشون گفته بودن و تازه ازشون ميخواستن دنبال راه چاره باشن،اميدوارم خوب منظورم رو رسونده باشم پس زياد ناراحت نشو چون فقط به خودت و زندگيت ضربه ميزني...:46::46::46::46::46::46: