گذشته برام مهمه.ولی سایر معیارها سرجاشه.البته بعضی هاشونو نمی شه معیار گفت،بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط gity
خواسته ست.
نمایش نسخه قابل چاپ
گذشته برام مهمه.ولی سایر معیارها سرجاشه.البته بعضی هاشونو نمی شه معیار گفت،بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط gity
خواسته ست.
از اول ترم یک دختر که از دوره کارشناسی قیافتن می شناختمش نظرمو به خودش جلب کرده،تازگی متوجه شدم پلاک
ماشینش از شهرستانه اسمشم (اسم دختر،نه ماشینش) نمی دونم.
از کجا اسمشو بفهمم که بفهمم خانوادش ساکن کجان؟
به راهنمایی نیاز دارم.
سلام فرهنگ جان باهم کلاس ندارید؟هم رشتت نیست؟
سلام نه dvm_ه دکتراعمومی
از رو اسمش که نمیشه محل زندگیشو فهمید!!این دو تا بهم چه ربطی داره ؟!!
با کسی از پسرای هم کلاسیش یا هم دوره ایش که یه پروژه ی مشترک با هم کار کرده باشن یا همدیگرو بشناسن دوست نیستین؟
بچه های دوره ی کارشناسی معمولا همشون همدیگرو کاملا میشناسن میتونی ازپسرای هم دوره ایش تودوره ی کارشناسی بپرسی
معمولا اینجور موقع ها اگه بری به دخترایی که دور و برشن بگی کل دانشگاه رو خبر میکنن ووقتی بفهمید مناسب هم نیستید هم شما ضایع میشی هم اون دختر
یا مستقیم برو به خودش بگو و از اول هم بگو قصدت ازدواجه اگه مناسب هم نباشید تمومه و مطمئن باش اون دخترهم به خاطر خودش هیچ کس نمیگه و به نظر من این بهترین راهه! یا از یه آدم مطمئن غیردهن لق که نه آبروی شما رو ببره نه اون دخترو وجرف اضافه نکنه و ترجیحا تو هم دوره ای هاش هم باشه بپرس که اصولا چنین موجودی تو دانشگاه پیدا نمیشه ولی اگه شد اینکارو بکن
آسمونی می خوام تا در موردش تحقیقات انجام بدیم نمی خوام تا زمانیکه خانواده تاییدش نکردن چیزی بدونه.