RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
دوست گرامی کاری که نباید میشده ،شده
2 راه داری:
1- چشمت رو به اشتباه خودت ببندی و خودتو توجیح کنی که حق داشتی باهاش رابطه داشته باشی واون فرد قبلی حق نداشته و همش استرس وفاداری در آینده رو داشته باشی و در آخر رابطه رو کات کنی
2-اینکه بمونی و با گذشته هاتون کنار بیای،و اینو بدونی که تو این مورد هم پایه ی هم هستید و هر وقت که گذشتش به یادت اومد سریع به یاد کارای خودتون بیفت و هیچ وقت به خاطر اینکه اون زن و تو مرد به خودت اجازه نده که تبعیض قائل بشی. در حقیقت به طور مسالمت آمیزی کنار بیا ،به این فکر نکن که در آینده چی میشه و چی نمیشه ! هردو در یک رده هستید
چون 2 حق انتخاب داری که اگر اولی رو انتخاب کنی در آینده باید عذاب وجدان کار کرده ی خودتو داشته باشی.به نظر من راه دوم انسانی تر به نظر میرسه
مثالی از خودم میزنم
من قبل از ازدواج با یک آقایی به مدت کوتاه دوست بودم(بماند که همه چیز از خواستگاری شروع شد) متاسفانه مسیر کمی منحرف شد وبه خاطر صحبت های تلفنی آنچنانی که باهاش داشتم و تماس کوچیکی که با این آقا پیدا کردم( گرفتن دست) هم مجبور شدم رابطه رو قطع کنم،هم اینکه بعد از اون ماجرا برای ازدواجم از معیار گذشته طرف کوتاه بیام
یعنی وجدانم قبول نمیکرد که زیاد تو روابط گذشته طرف ریز بشم وبه خودم اینو میگفتم که حالا که خلاف اعتقادم این گناه رو مرتکب شدم حق ندارم که آرزوی یه شوهر پاک به تمام معنا رو داشته باشم. ولی اینو هم بگم که انتظار داشتم که طرفم وقتی میاد جلو از گذشتش (اگر گناهی کرده) پشیمون باشه و مثل خودم بر این باور باشه که این جور روابط اشتباهه محضه و خلاصه اینکه با اختیار خودش زندگی سالم رو انتخاب کرده و به نتیجه رسیده باشه
حالا شما هم همین طور اصلا به خودت حق نده،ما همه انسانیم و مثلا زن یا مرد حق ندارند که بیش از اون چیزی که بودند وهستند از طرفشون انتظار داشته باشن و به اصطلاح باید اول از همه روی خودشون ذره بین بذارن و خودشونو بسنجند
مثلا وقتی من افرادی مثل کامران رو میبینم که این قدر زیبا و مستحکم قبل از ازدواج پایبند به اصولشون هستند بهشون حق میدم که قبل از ازدواج تاریخچه ی جنسی طرفشون رو زیرو رو کنند و بهشون حق میدم اگر فقط و فقط طرفو به خاطر رابطه گذشتشون بذارن کنار(هرچند میدونم که بیشتر وقتا گذشت و انصاف این گونه افراد مانع از این میشه که فقط گذشته طرف براشون مهم باشه) ولی اگر در این زمینه متوقع باشند جای تعجب نداره...
ولی دوست گرامی به شما و به افرادی مثل شما،این حق رو نمیدم که گذشته طرف رو زیرو رو کنید ،با تمام وجودم میگم هرچه هستیم ،با هر مقدار اشتباه و گناه، بیاید عادل باشیم و عادلانه رفتار کنیم
بیایم و با این بی عدالتی ها دامن بر تکرارهای تلخ نزنیم
اگر بخوام از درد دلهام بگم خیلی وقتتون رو میگیرم ولی در آخر بهت بگم که اگر من به خاطر اون گناهم که به چشم بیشتر جوون های هم نسلمون هیچ میومد از گذشته نادرست طرفم کوتاه اومدم ولی...
ولی طرفم حق رو بر من تموم کرد وبه خودش این اجازه رو داد که بیشترین کنجکاوی وحلاجی را در گذشته من بکنه و بی انصافی و بی عدالتی رو در حق من تموم کرد و گذشته خودشو به یاد نیاورد و در آخر به بدترین شکل ممکن اشتباهاتمو به روم آورد و آزارم داد...
شما این کار رو نکن
حالا گذشته دوست شما خیلی جای تاسف داره ولی حواستون باشه که اونو با رفتارهای دخترای پاک مقایسه نکنید ، رفتارای اونو به عنوان یک انسان با رفتار خودتون مقایسه کنید
موفق باشید
آره , خط قرمز در زندگی رو هیچ وقت نباید رد کرد . من موافقم.. اما خیلی دوست دارم چیه تو ذهن ما ادما که یه خطا رو چندین بار تکرار می کنیم .
من ناراحتم از اینکه بی اندازه اعتماد کردم . با اینکه هر روز یه چیز بدتر می فهمیدم وابستگیم و بیشتر میکردم. تو ذهنم این بود که میتونم ادما رو تغییر بدم اما متاسفانه خودم تغییر کردم . شدم یه ادم که به عالم و ادم شک داره . من ذهن خیلی خوبی داشتم و ادما رو خوب درک می کردم ,اما الان داغون داغون.
کاش هیچ وقت ماها با زندگی یکی , اینده یکی بازی نکنیم .
اما هیچ کس اینجا به من نگفت که بمونم یا جدا شم و راه حل این مشکل رو !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
اما هیچ کس اینجا به من نگفت که بمونم یا جدا شم و راه حل این مشکل رو !
همه نظرات رو شنيدي...اين طور كه من ديدم اكثرا نظرشون اين بود كه چون شما هم سطح هم هستين(در مورد رابطه قبل از ازدواج)باهاش بمون و...
اما مهم تر از همه اين نظرات تصميم و نظر خود شماس...من يا ساير اعضا نميتونيم به جاي شما براي زندگي اينده ت تصميم بگيريم...
گفتني ها رو گفتيم...
خودت ميدوني اگه انصاف داري و عادلانه به قضيه نگاه ميكني كه خب باهاش ازدواج كن و تمام حرفهاي گذشته رو هم دور بريز...
اما اگه اين قدرت رو در خودت نمي بيني و نميتوني كنار بياي بيخيالش شو اما بدون كه هر چي توي آش بريزي توي قاشق خودتم مياد... فكر نكن اين دختر رو ول كردي به امون خدا فردا يه دختر افتاب مهتاب نديده نصيبت ميشه و به همين راحتي از زير بار مسئوليت رها ميشي.....
عدالت خدا توي همين دنيا همه حساب ها رو رديف ميكنه...
دوست گرامی دوستان تقریبا همه نظرشون رو گفتند،بر اساس گفته های شما
با نظر موعود عزیز مخالفم و به نظر من در این جور مواقع باید سنجید که چی بدست میاوریم و چی از دست میدیم
راحتترین کار که معمولا آدمای ضعیف انجام میدن اینه که به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک میکنن
موعود جان این آقا به چه قیمتی این رابطه رو کات کنه؟به بهای بدست آوردن چیزی که کسی حق این آقا نمیدونه؟
اینکه بعدها یه حوری ... نصیبش بشه؟
با توکل به خدا و تلاش انشاالله میتونه اعتماد رو در رابطه ایجاد کنه
راستی این رو هم بدونید که با ازدواج شما بسیاری از آثار مخرب اشتباهاتتون به لطف خدا از بین میره
دوست گرامي همه دوستان نظرات خوبي دادن با دقت همرو بخون و تصميم بگير
بايد ببيني چي برات مهمه آيا در آينده انتظار داري با يك دختر پاك ازدواج كني ولي خودت هنوز دنبال هوس هات باشي
به نظرم تو اين دخترو فقط به خاطر هوست دوست داري البته اون گناهي نكرده-گناه اون اين هست كه تو خانواده خوبي نبوده و خودش سعي نكرده راه درستو پيدا كنه
اين كه ميگي دختره همه ماجراي قبليشو با جزييات تمام تعريف كرده خيلي دختر بي شرم و حيايي پس بايد باشه
نميدونم چي بهت بگم.ولي اگه بي خيال اين دختر شدي اينو بدون دختر كاملا پاكي پيدا نميشه برات و سعي كن حد اقل دنبال دختر باحيا تري باشي و خيلي هم جزييات روابطو قبليو نخواي بدوني اگه همزمان وقتي با تو هست با كس ديگه هم رابطه نزديكي داره اعتماد نكن البته خودت هم اين خصوصيتو داشته باش و گرنه شكست ميخوريو يه جا لو ميري...
خودت هم يه كم خودداري كن تو روابط بعديت(در ديزي بازه حياي گربه كجاست)البته اغلب پسرها با اين ضرب المثل زياد دوست ندارن اشنا بشن-براي اين كارهاشون آنقدر دليل و منطق ميارن كه .............
اميدوارم اون دختر هم بتونه ازت دل بكنه و نفرين نكنه چون اين جور مواقع نفرين دل شكسته ها خيلي خوب ميگيره
سلام ..دوست گرامی ...شما در نظری که دیشب نوشتید بحث از اعتماد کردنتون به اون دختر خانم کردید....!!! فکر نمیکنید این اون بوده که خودشو به شما اعتماد کرده ؟؟؟...یه کم انصاف در هر رابطه ای خوبه ...این اغلب دختر ها هستند که وقتی تن خودشونو به مردی ..اعتماد میکنند ...بازنده هستند ...با توجه به شرایط جامعهمون پس تو رو خدا شما نقش قربانی رو بازی نکنید ...این بنده ی خدا خواسته نهایت عشقشو به زعم خودش به شما ثابت کنه ....ایا تو این مدتی که با شما هست با کسی دیگری هم بوده ؟؟؟ اگر نه پس به این نتیجه برسید که ایشون به شما اعتماد کرده .....به نظر من هم شما به هم میایید و در مورد اختلاف نظرات هم میتونید با هم صحبت کنید تا به توافق برسید ....زنی که از تن خودش به خاطر مردی ...حالا درست یا غلط میگذره ..مطمئن باش که واقعا دوستش داره ...حالا اگر یکی در حقش نا مردی کرده دلیل نداره ..این سلسله ادامه داشته باشه ...پس مرد و مردونه پاش واسا ...........:305:.............و خودتو روی مسائل دیگر زوم کن ....نه فقط مسائلی که بین هر دوتاتون حله .....شاد باشی
آن چه مسلم است شما و اون خانم از لحاظ فرهنگي با هم فرق دارين اينكه ميگيد برادر هاي اين خانم در جريان بودن و اين پسره مي اومده و در عوض شما حتي حاضر نيستيد خواهرتون وقتي كه نامزد رسمي شده نامزدش بياد كنارش بخوابه اين نشانه ي تفاوت هاي شماست
نمي دونم ولي به اين اعتقاد دارم كسي كه روش توي اين كارا باز بشه ديگه نميشه جمع كرد و كسي كه راحت تو جمع نامحرم و دوست پسرشو بوس ميكنه قطعا بعدا در زندگي مشتركشم خيلي تغيير نخواهد كرد و اون زندگي دير يا زود از هم خواهد پاشيد(البته پسر دختر نداره ها)
با نظر دوستان كه ميگن عدالت حكم ميكنه كه شما باهم باشين هم موافقم هم نه
بله در اينكه خيلي از دختر هاي پاك دوست ندارن با مردهايي كه ارتباط جنسي قبل از ازدواجشون داشتند ازدواج كنند شكي نيست ولي به نظر من هستند كسايي كه اگه شما خودتون بهشون بگين كه رابطه داشتين(البته نه با تعريف جزيياتش)و ديگه گذاشتين كنار و آدم ديگه ايي شدين شما رو بپذيرن
و اينكه كيميا خاتون عزيز ميگن اون دختري كه تن خودش به خاطر مردي ميگذره يعني بهش اعتماد داره رو اصلا قبول ندارم به نظر من اين يعني اون خانم حد نداره ،اون خانم با اينكه يه بار تجربه كرده باز همون اشتباه رو تكرار ميكنه اين كار جاي بسي تامل داره
به طور خلاصه عرض مي كنم به نظر من اين وصلت اشتباه است چون شما از لحاظ فرهنگي فرق دارين بهتره بيشتر بينديشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نعمت يعني ما
آن چه مسلم است شما و اون خانم از لحاظ فرهنگي با هم فرق دارين اينكه ميگيد برادر هاي اين خانم در جريان بودن و اين پسره مي اومده و در عوض شما حتي حاضر نيستيد خواهرتون وقتي كه نامزد رسمي شده نامزدش بياد كنارش بخوابه اين نشانه ي تفاوت هاي شماست
نمي دونم ولي به اين اعتقاد دارم كسي كه روش توي اين كارا باز بشه ديگه نميشه جمع كرد و كسي كه راحت تو جمع نامحرم و دوست پسرشو بوس ميكنه قطعا بعدا در زندگي مشتركشم خيلي تغيير نخواهد كرد و اون زندگي دير يا زود از هم خواهد پاشيد(البته پسر دختر نداره ها)
با نظر دوستان كه ميگن عدالت حكم ميكنه كه شما باهم باشين هم موافقم هم نه
بله در اينكه خيلي از دختر هاي پاك دوست ندارن با مردهايي كه ارتباط جنسي قبل از ازدواجشون داشتند ازدواج كنند شكي نيست ولي به نظر من هستند كسايي كه اگه شما خودتون بهشون بگين كه رابطه داشتين(البته نه با تعريف جزيياتش)و ديگه گذاشتين كنار و آدم ديگه ايي شدين شما رو بپذيرن
و اينكه كيميا خاتون عزيز ميگن اون دختري كه تن خودش به خاطر مردي ميگذره يعني بهش اعتماد داره رو اصلا قبول ندارم به نظر من اين يعني اون خانم حد نداره ،اون خانم با اينكه يه بار تجربه كرده باز همون اشتباه رو تكرار ميكنه اين كار جاي بسي تامل داره
به طور خلاصه عرض مي كنم به نظر من اين وصلت اشتباه است چون شما از لحاظ فرهنگي فرق دارين بهتره بيشتر بينديشيد
خانم نعمت یعنی ما یادتون نره ،این اقا خودشون هم خطوط قرمز رو رد کرده ،خوبه خودش خوشش نمیاد کسی با خواهرش (حتی اگر نامزد باشه )این کار رو بکنه ،ولی واسه خودش اینکارو مباح می دونه
اگر این اقا خیلی پاک هستن ،چرا با این خانم رابطه جنسی خارج از محرمیت داشتن؟
به نظر من این اقا نباید خودشون رو با این خانم از این نظر مقایسه کنند ،باز اون خانم تو اون شرایط خانوادگی اینطوری بزرگ شدن ،این آقا که کارشون غیر قابل توجیه تر هست با توجه به اینکه تو خانواده ای بزرگ شده اند که یه سری خطوط قرمز توش حاکم بوده
به هر حال هر کسی باید مسولیت اعمال و رفتار خود را پذیرا باشه
انگار ما هنوز از نظر فرهنگی خیلی مشکل داریم ، خیلی زمان لازمه تا به تعادل فرهنگی برسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
دوست گرامی دوستان تقریبا همه نظرشون رو گفتند،بر اساس گفته های شما
با نظر موعود عزیز مخالفم و به نظر من در این جور مواقع باید سنجید که چی بدست میاوریم و چی از دست میدیم
راحتترین کار که معمولا آدمای ضعیف انجام میدن اینه که به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک میکنن
موعود جان این آقا به چه قیمتی این رابطه رو کات کنه؟به بهای بدست آوردن چیزی که کسی حق این آقا نمیدونه؟
اینکه بعدها یه حوری ... نصیبش بشه؟
با توکل به خدا و تلاش انشاالله میتونه اعتماد رو در رابطه ایجاد کنه
راستی این رو هم بدونید که با ازدواج شما بسیاری از آثار مخرب اشتباهاتتون به لطف خدا از بین میره
دوست عزیز خلاصه میگم ، منظور من این نیست که آقای قارون خیلی برتر از اون خانم هستند و حقشون هست که با دختر خانم آفتاب مهتاب ندیده ای ازدواج کنند چون خودشون الان مشابه خانم هستند (البته اینطور که پیداست تجربه خانم بیشتره!) پس شرعاً و اخلاقا نمیتونه انتظار داشته باشه یه حوری یا دختر کاملا بی تجربه ای نصیبش بشه .
منظورمن اینه که تو چنین زندگی هایی بی اعتمادی حرف اول رو میزنه چون ایشون خودشون هنوز نتونستند با این قضیه کنار بیان و با اکراه جزیاتش رو بیان میکنند با اینکه تجربه اش رو دارن چون خانم خیلی خیلی از حد گذشته و حتی خانوادش هم باهاش موافق بودند و همکاری کردند .
برای ازدواج هم میتونن با کسی که تجربه مشابهی دارند و از سایر جهات هم همخوانی داشته باشند، ازدواج کنند .
سلام
ممنونم از همه عزیزانی که بهم کمک می کنند. فکر نمی کردم جایی رو پیدا کنم که راحت بتونم مشکلم و بیان کنم و عقیده های گوناگون نظر بدن تا من بتونم تصمیم بهتری بگیرم. ممنون از کسی که این سایت رو راه اندازی کرده و کسانی که وقت خودشون رو برای کمک به دیگران سپری می کنند.
حرفهای شما همشون منطقیه ! منم قبولشون دارم. شاید یکی از دلایلی که من و توی دو راهی گذاشته همینه که فکر می کنم نامردیه اگه این دختر رو ول کنم به امون خدا و بخوام دنبال یه همسر ایده ال بگردم .
و اما .... من خیلی سعی کردم با شناختن چهره واقعی اون دوست پسر قبلی ,بهش بفهمونم که اون رابطه نامردی بوده و پسره با خیلی ها این کارو کرده . اما اون دختر در ذهنش یه ادم مرد و با معرفت ساخته . ایا این نقش بستم شخصیت یه نفر در ذهنیات یکی دیگه دردسر افرین نیست ؟
شاید اسم فرقه شیخی ها رو شنیده باشید. یه گروهی هستند که در کرمان و یزد زندگی می کنند. مسلمان هستند اما تفکرات خاصی دارند و یه بزرگ دارند بنام سرکار آقا که کلان همه زندگیشون دست اونه. از درس خوندن,همسر انتخاب کردن ,سفر کردن و حتی زمان بچه دار شدن و اسم بچه. که این سرکار تقا باید تصمیم بگیره. و این دوست پسر قبلی از این گروه هست که به بهانه اینکه سرکار اقا اجازه نداده تا بحال با چندین دختر این کارا کرده. در ضمن اون پسر دیپلم بود و بیکار و اینکه جزو کسینی که هر کدوم ار رفیقاش بخوان دعوا کنند میان اون و می برن. و سیگار و هشیش و اینا هم که دیگه قوت روزانه این اقاست . و من اینا همرو با دلیل حتی به عینه نشون این دختر خانم دادم. و اما من , لیسانسم و گرفتم و الان در حال تحصیل در فوق لیسانس هستم و هنوز تا به امروز سیگار و یا این چیزا لب نزدم. اینه فرق من با اون اقا.
و اما ,این دختر خانم اوایا اینکه من توی زندگیش بودم با خیلی ها چت می کرد و با خیلی ها نامه نگاری و.. تا اینکه من یه دفترچه ازش پیدا کردم که توش متن بعضی از چت کرذناش و می نوشت. و خوندم با یه اقایی که زنش و طلاق گرفته بوده دوست شده بوده و اون اقا در ایمیل ها و چت کردنا خواستار یه دوستی همراه با سکس بوده. و جالب بود برام که چرا ذهد این خانم همش دنبال انتخاب ادمای منفی و بدرد نخوره. اولین دلیلش و پیش خودم این میدونستم که چون خانواده پراکنده ای داره می خواد ار یه طریق محبت بدست بیاره ....
وقتی که من خواستگاری رفتم پدر ایشون اینقدر گیرای الکی میداد که خنده دار بود و جالب تر اینکه دختره بیشتر خواسته هاش خنده دار بود یا شاید نا معقول. به من می گفت باید مهریه من ار دختر عمم بیشتر باشه و 2 برابرش و اینکه باید تو سند ازدواج حق طلاق به من بدی و دیگه اینکه اونجا ذکر کنی که من و 8 تا کشور ببری.. اینا هم میشه گفت جالبن و هم . .
این دختر میشه گفت هیچ وقت حرفای من و باور نداشت . واسه همین من مجبور بودم که همیشه حتی برای فهموندن یه حرف ساده با دلیل و مدرک بهش بگم. و زود از دیگران حرفارو می گرفت.
ادامه دارد . . . . .