وای منم خیلی خوشحال شدم، بهت تبریک می گم. امیدوارم زندگی خوبی رو در کنار همسر و دختر نازنینت از سر بگیری:43: :43:
نمایش نسخه قابل چاپ
وای منم خیلی خوشحال شدم، بهت تبریک می گم. امیدوارم زندگی خوبی رو در کنار همسر و دختر نازنینت از سر بگیری:43: :43:
<EMBED align=center src=http://afrough.net/files/Hamechi_Aroomeh.mp3 width=0 height=0type=audio/x-pn-wmaaudio-plugin autostart="true" LOOP="true">
بچه ها از همتون ممنونم
ممنونم به خاطر همراهی تون
ممنونم به خاطر هم دلی تون
ممنونم به خاطر مهربونی تون
:43::43:
بازم تبریک می گم به بالهای صداقت عزیزم
خوشحالم واقعا خوشحالم
خوشحالم برای بالهای صداقت عزیزم
خوشحالم برای سارا عزیزم
خوشحالم برای اینکه در کنار عزیزان با صفا و مهربونی مثل شما هستم
این گل ها رو تقدیم می کنم به همه شما دوستان عزیزم در تالار
که همدل و مهربونید و برازنده بهترین ها
:72::72::72::72::72:
:46::46::46::46::46:
سلام به همه بچه هاي مهربون و دوست داشتني تالار....
سلام به بالهاي صداقت مهربون و صبور و عزيزم ....
نميدوني چقدر خوشحال شدم وقتي خبرو شنيدم .... از ته قلبم واست آرزوي خوشبختي ميكنم عزيز دلم ....
و از نازنين يكتا ميخوام كه در كنار همسرت و دختر نازت خوشبختي واقعي رو لمس كني....
و واقعا كه اين خوشبختي چقدر شيرينه چرا كه سختي راه رو طي كردي و صبر كردي و واقعا راسته كه :
" خدا با صابران است..."
بالهاي صداقت عزيزم تو لياقت بهترينها رو داشتي و داري چون اميدت رو از دست ندادي ...
پس طعم زيباي زندگي را بچش... گواراي وجودت عزيزم ....
و براي بقيه هم دعا كن ....
بالهاي صداقت عزيز:72::46:
تبريك مي گم...
زندگي پستي و بلندي و بالا و پايين زيادي داره ... برنده كسيه كه بتونه در شرايط مختلف ، رفتار و رويكردي متناسب با اون شرايط از خودش نشون بده ... قطعا تشخيص اينكه چه زماني چه كاري بهتره ، اصلا ساده نيست .. از اون سخت تر هم وقتيه كه تو برمبناي تشخيص صحيح بايد رفتاري رو در پيش بگيري كه گاهي اصلا باهاش آشنايي نداري و يا بايد با چيزي بويژه در درون خودت مبارزه كني كه بسيار سخت و طاقت فرساست ... وقتي كه تشخيص درست تو بهت مي گه تصميم درست اون چيزيه كه تو دوستش نداري ...
اما در نهايت وقتي خوب نگاه مي كني ، مي بيني زندگي همينه ... يعني زندگي هيچ كسي هيچوقت بر يك مدار مشخص نمي چرخه ... بنابراين بايد دونست كه حركت روي ريل رضايت و مسرت و خوشبختي نيازمند به كار گرفتن نگاه منطقي ، احساسات به جا و كافي، اراده ي قوي و دقت مضاعفه ...
با تمام وجود آرزو مي كنم رضايت لحظه اي زندگيت رو ترك نكنه و هميشه وجودت سرشار از قدرت تشخيص و قدرت عمل كافي باشه ..
سالم باشي و سعادتمند و سربلند.
:72::72::72::43::72::72::72:
پي نوشت:
از باران مهربان و عزيزم سپاسگذارم كه با اطلاع رساني خوبش منو هم در شادي بالهاي صداقت عزيز و موطلايي نازنين شريك كرد .
دوست گلم بالهاي صداقت عزيز :43:
به شما و دختر گلتون تبريك مي گم .:72: بهترين روزها و اوقات رو براتون آرزو مي كنم .:323:
:326:
من فکر کردم تبریک نگفتم، بازم اومدم تبریک بگم، عیبی نداره مگه نه؟؟ :104:
میخوام یه عسک خوشکل هم بذارم (کسی غلط گیری نکنه ها از قصد غلط نوشتم)
این یعنی خدا رو شکر.:323:
دوستان گلم :43:
من خودم جا موندم :302:
من کجا بیدم برام جشن گرفتین؟ها :162:
نمیدونم چرا تشکرام پای پستاتون هست ولی خودم نبیدم؟
اگه الان مدیر و دار و دسته اش پیداشون بشه
میگن امروز بالهای صداقت سر خوشه و کبکش داره خروس می خونه ....:311:
ولی خداییش عجب سیگنال مثبتی میده این تاپیک و این ترانه زیباhttp://www.hamdardi.net/imgup/19427/...1f38ef3152.gif
اینم بگم که دلبندم اصلا این آهنگ رو دوست نداره (توی عید نوروز که من پیشش نبودم این آهنگ رو شنیده و غم دلتنگی و غرور مردونه و ...خودتون درکش کنید دیگه:72:)
باران جان دستت بابت این تاپیک خداییش درد نکنه
خیلی باحاله
از همتون هم متشکرم بابت این همه محبت و عشق خالص که با همه ی گوهرهای زمین عوضش نمی کنم
می دوستمتون