RE: سنجیدن میزان وابستگی طرف مقابل به خانواده در تصمیم گیری ها.چگون
مهتاب عزیزم
این بار دومه که من دارم ازهمفکری شما استفاده می کنیم. ممنونم ازت که نوشتی :72:
دوست من که مستقیم ، ایشون رو اینو نگفت. من نگرانم که ایشون هم مثل بقیه باشن ...
تا حالام نه، مورد خاصی ندیدم و البته بوده موضوعاتی که خودشون تصمیم گرفتن و خانوادشون در جریان نبودن ... در مورد تحصیل می دونم که خودش راهشو انتخاب کرده ( یکبار مسیرش رو عوض کرده) در مورد ازدواج هم، با اینکه آشنایی اولیه از طرف خانواده ها و به همون فرم سنتی بود، ولی یکی دو بار اشاره کرد که مثلا خانوادش، بعد از اینکه ما با هم صحبت کردیم، ازش نظرشو پرسیده و ... ولی باز از خودم می پرسم، اینها کافیه؟
در ضمن می دونم که خانواده منطقی داره. گمان نمی کنم از عمد هیچ وقت بخوان زندگی مشترک بچه شون رو مختل کنن. این رو از روی رفتار هایی که با عروس و دامادشون دارن می گم. مثلا اینکه یکبار عروسشون گلایه کرده بود از رفتار صمیمی شوهرش با خواهر شوهر کوچکترش و مادر اون آقا پسر هم بر خلاف همه که توی یه همچین شرایطی طرف دخترشون رو میگرن، برگشته بود و به دختر خودش گفته بود اینقدر دور و بر داداشت نگرد که زن داداشت دلخور بشه ...
" نعمت يعني ما" عزیز!
ممنونم که نوشتید:72:
همین طوره. گمان می کنم برای ما چنین شرایطی، فقط با اعلام تصمیم دو طرف و برنامه ریزی واسه مراسم و ...، خودش رو نشون بده تا حدی ... اما من امیدوارم قبل از رسیدن به اون مرحله و اینکه به کسی قولی داده باشم، ازاین جهت خیالم راحت باشه ...
خواهش میکنم عزیزم
اگه طرف مقابلتون تا حد منطقی به نظر خانواده شون اهمیت بدن نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست
شما میتونین مطمئن بشین ایشون در آینده با شما نیز مشورت خواهند کرد چون این روحیه رو از قبل دارن
ولی اینکه تا چه حد کافیه
اگه ایشون بی چون و چرا به نظر خانواده ش اهمیت نده همین خوبه.اینم بگم این وسط تنها خانواده نیست.ببینید به نظرات دوستان چقدر اهمیت میده
راستی همین که برادر دیگه ای دارن که متاهل هستن بهتر میتونه کمکتون کنه متوجه بشین چقدر خانواده شون اهل دخالت و نظردهی بیجا هستن
دوست عزیزم
اینکه کسی بیش از اندازه به نظرات اطرافیان اولویت بده بنظرم ناشی از این میشه که فرد بسیار تاثیر پذیری هست.و این مشکل یکی از نمودهای این تاثیرپذیریه. اصلا ببینین از حرفهای شما یا کس دیگه چقدر تاثیر میپذیره
آیا شده بی چون و چرا یا بدون اینکه به اندازه کافی فکر کنه نظر خود شما و شرایطتونو قبول کنه؟
تشخیص این راحته و میتونه کمکتون کنه در بقیه موارد.من خودم تو جلسه خواستگاری متوجه شدم همسرم وقتی نظری میداد اگه میدید من نظرم چیز دیگه س فوری حرف منو تائید میکرد و عوض میکرد نظرشو.اما به عواقبش فکر نکردم:311:
موفق باشی:72::72::72:
همینطوره ... به گمانم بهتره با عروسشون بیشتر حرف بزنم در این مورد ... هر چند دوست داشتم با سوال های معکوس از خودش یه چیزایی دستگیرم بشه ...
نه، چندان فرد تاثیر پذیری نیست. دست کم در برابر من که اینجوری نیست. پیش اومده که توی موردی تفاوت دیدگاه داشتیم ولی ایشون واضح، نظر خودشو گفته ...
ممنونم از راهنماییت بانو
تو هم موفق باشی:72:
خانی فقط دقت کن زیادی مستقیما نپرسی حرفاتو
سعی کن غیر مستقیم از حرفاش متوجه بشی
اینا رو هم بیاد داشته باش:
1.اینکه ایشون صادقانه با شما حرف بزنن احتمالش کمه
2.ممکنه چیزایی که درمورد ایشون وهمسرش و تعاملش با خانواده شوهرش صدق میکنه در مورد شما صدق نکنه
فقط میتونی متوجه بشی خانواده طرف مقابلتون در کل چه روحیاتی دارن اونم غیر مستقیم بهتره و بیشتر میتونی اعتماد کنی:72:
فرصت صحبت چندانی که گمان نکنم پیش بیاد ... مجبورم تو همون فرصت کم همه چیو ام پی تری کنم :D