RE: راه غلبه بر دلتنگی! انگار دلتنگی مرا پایانی نیست!
سلام به همه
از پاسخ هاتون ممنونم بسیار خوشحال شدم که تو این دنیای بزرگ جایی پیدا شد که من بتونم از خود بگم باور نمی کنین وقتی نوشته های شما عزیزان رو دیدم قلبم لرزید و بغضم شکست
شرایط من الان جوری نیست که نزدیک خانواده باشم اما از هدف پرسیدین !
درست می گین هدف واقعا تنها عنصری هست که انگیزه می شه برای حیاتم
اما چه هدفی!
من به علاقه مندیهام نرسیدم که هیچ بسیار تو عمرم وقایعی بود و هست که رنجم رو افزون می کنه
من خیلی فکر کردم به زندگی خیلی
تازه دارم خودم رومی فهمم
اگه از اهدافم بگم حس میکنم کوچیکشون کردم
قدری صبر نگاه عزیز:72:
برایت حرفهایی دارم ، اما اجازه بده از ذهن بر صفحه منتقل و تقدیم شود .
سلام،
خوشبختانه فرشته ؛باز فرشته وار وارد شد،
gole sahra احساس ميكنم در اين شرايط داري خيلي به خودت سخت ميگيري!درسته؟
من توجه كردم كه خيلي از اين تاپيك به اون تاپيك هي ميچرخي و اينكه همه اينها در حوزه مشكل تو؛مشكل كه نميشه گفت ،بايد اسمش رو گذاشت سردرگمي؛
به نظر من تو خودت رو گم كردي؛ يا شايد هنوز خودت رو پيدا نكردي!
سعي كن به خودت آرامش بدي؛ و پله پله جلو بري، اينطوري جز فشار روحي چيزي بدست نمياري؛
منتظر راهنمايي هاي دوستان باش
موفق باشي
سلام ممنون از راهنماییتون
سر در گمی اره خیلی وقته خودموگم کردم خسته داغونم به قول روانشناسها هدف می سازم که بعد خودمو بکشم که به هدف برسم همش هدف دویدن باز هدف
اصلا نمی دونم چی باید بگم منتظر راهنمایی دوستان هستم
سلام نگاه عزیز
من فکر می کنم که باید برای حل مشکلت به گذشته بری...
از جایی که فکر می کنی شروع شد بنویس وقتی بنویسی هم سبک میشی و هم اطلاعاتی که میدهی بیشتر می شود و دوستان بهتر می توانند بهت کمک کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole sahra
من 28 ساله و دانشجوو شاغل هستم و به دور از خانواده
از مشکلات بگم مثل همه ی آدم های دنیا که زندگی گاهی بهشون سخت می گیره منم همین طور مواجه بودم با مشکلات متعدد؟ اما خوب پذیرفتم که این طبیعت زندگی است و از طرفی راهی برای آموختن و افزایش ظرف انسان
با سلام
براي شما مراجعه حضوري و منظم به روانپزشك در مرحله اول و در مرحله بعد رواندرماني تحت نظر يك رونشناس باليني توصيه مي شود.
مطالب راهنمايي كه در كتابها و تالارهايي از اين دست مي بييند،در مرحله سوم (يا در كنار پيگيري ها و مراجعات حضوري شما) مي تواند به شما كمك كند.
(يعني پس از پيگيري جدي و گذر مراجعه به روانپزشك و رواندرماني تحت نظر روانشناس باليني، مي توانند آين آگاهي ها و مهارتها و جواب هاي ما كمكتان كند.)
سلامی دیگر
با تشکر از شما مدیر همدردی از توصیه های به جای شما تشکر می کنم
مراجعه حضوری به یک مشاور جز برنامه های من هست و اما مشکل بنده اینه که در مشاوره حضوری بروز آنچنانی ندارم!
خدا رو شکر الان مدتی هست که خیلی بهترم می دونم که به زودی مثل گذشته خواهم شد و حتی بهتر.همین که اینجا احساسم رو مطرح کردم به من خیلی روحیه داد. دلتنگی رو هیچ چیز پر نخواهد کرد اصلا احساس می کنم لازمه .علت همه احساستم شاید اینه که من نمی تونم آدم بی تفاوتی باشم دیگه سعی می کنم این احساس رو مدیریت کنم. دریافتم که به محضی که انسان اراده کنه برای تغییر خدا و همه رویدادهای به ظاهر کوچک زندگیش اونو یاری خواهند کرد
از اینکه با نوشته هام وقت شما عزیزان رو گرفتم و احیانا باعث رنجش خاطر شدم عذر می خوام
و
فرشته مهربان عزیز منتظر حرفهای ارزشمند شما خواهم بود:72:
----------------------------------------------------
اگر بردبار نیستی خود را بردبار نشان بده زیرا کمتر کسی است که خود را شبیه گروهی کند و به زودی یکی از آنان نشود.امام علی(ع)
:72::72:میلاد امیر مومنان و زیباترین سروده هستی علی (ع) گرامی باد:72::72:
:104::104::104::104::227::43::43: