RE: <<مباحثه یک زن و شوهر از دیار ونوس و مریخ>>
ارسال های ما همزمان شد
من همین الان ارسال جدیدتون رو دیدم .
در مورد سوالاتون باید گفت که اصولا مردها انعطاف پذیریشون کمتر هست شاید به همین دلیله که پذیرش یک اشتباه براشون سخت تر باشه و این باعث بشه که زن بیشتر به دنبال رفع مشکلات باشه چون ترسش از پذیرش اشتباهش کمتره . البته نمی شه تعمیم کلی داد چون به شخصه دیدم خانوم هایی که خیلی سخت تغییر میکنند و یا اشتباهشون رو می پذیرند و یا بر عکس نه تنها اشتباهاتشون رو می پذیرند بلکه اگر ازشون سوال کنی کجای کارت اشتباست خودشون یک لیست بلند بالا میگن و کلی برات حرف میزنند اما دریغ از تغییر رفتار ، یعنی حرف میزنند اما عمل نمی کنند.
نظر شخصیم رو بهتون می گم عمرتون رو پای تغییر شخصی غیر از خودتون نگذارید . اطرافیان حتی همسر رو باید همونطور که هست پذیرفت تا وقتی دنبال تغییر دیگران باشی هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.
اونها رو بپذیرید و نحوه رفتار با هر شخص رو یاد بگیرید اینجاست که انسان رشد میکنه . وقتی من با عقاید و افکار خودم بتونم شخص دیگری رو بپذیرم و با اون همونطور که مناسبش هست رفتار کنم و سازگار باشم و در کل بتونم یک ارتباط خوب با کسی که شاید در خیلی چیزها با من متفاوته داشته باشم ، هنر کردم و این باعث رشدم خواهد شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *ونوس*
مجردا فکر نکنین با ازدواج مشکلتون حل میشه.تازه قدم بر جاده امتحان پس دادن گذاشتین.بابا قدر مجردیتئن رئ بدونین.به جای اینکه رو عیباتون تمرکز کنین رو خوبیاتون وقت بذارین.خودتون رو بشناسین.از ما که گذشت.:223:
این دید که بعد از ازدواج هیچ مشکلی نخواهد بود کاملا غلطه و کسی که برای حل مشکلاتش تصمیم به ازدواج داشته باشد هنوز آمادگی و بلوغ فکری لازم برای ازدواج ندارد.
اما جمله شما این ذهنیت رو ایجاد میکنه که مجرد ماندن بهتر است که من با این فکر کاملا مشکل دارم .
مجرد ماندن ، مسئولیت نپذیرفتن ، از خود گذشتگی نداشتن ، توان زندگی در کنار فردی با همه تفاوت هایش را نداشتن و سازگار نشدن ، هیچ کمکی به انسان نخواهد کرد .
این عقیده شخصی من هست که ازدواج موجب رشد و تعالی است .
من زمانی که سازگار باشم ، با سختی ها بسازم ، زندگیم را با شخصی شریک شوم ، مسئولیت بپذیرم ، غم ها و مشکلات را تحمل کنم و در کنار آنها از شادی و عشق لذت ببرم و..........
حرفی برای گفتن دارم نه الان که مجردم و هیچ یک را تجربه نکردم . هرچقدر هم بگویم که فلان و بهمان خواهم بود ، میدانم می توانم و ... باید مرا بعد از تجربه زندگی مشترک و در عمل ببینید .
مرسی عزیزم که توجه می کنی:46:
و امیدوارم که درک کنی قصدم حمایت از تو و زندگی تو و حتی همسر محترم و نازنین گل توست
و تصمیم نداریم کاری کنیم که به جای ابرو برداشتن بزنیم چشم را کور کنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
شما و همسرتان به یک مشاور و یا دکتر روانشناس بالینی مراجعه کنید . حرفهای خود را به شکل جداگانه بزنید و طی جلسات بعدی در حضور هم و با کمک مشاور می توانید، نحوه ی گفتگو کردن با هم را یاد بگیرید و مشاور می داند که کدام حرفها و دیدگاه های شخصی شما باید از همسرتان مخفی بماند و همینطور دیدگاه و نظرات ایشان از شما . به نوعی حریم خصوصی هر دو نفر محفوظ می ماند .
راه نجات زندگی و سلامت زندگی احساسی و فکری و عملی شما و همسر محترم در نزد مشاور و به شکل حضوری است .
:104::104::104::104::104::104: