نقل قول:
من شوهرم را دوست دارم
نقل قول:
از وقتی که این احساس خانمان سوز عشق در دلم افتاده
نمردیم و معنی عشق و دوست داشتن رو هم فهمیدیم !!
نقل قول:
اما نمیدونم چی شد که با یه نفر به طور اتفاقی آشنا شدم
شما یک رابطه خلاف عرف و عقل و شرع و وجدان با فردی غیر از همسر بر قرار کردید اونم نه یکبار بلکه در مدت زمانی بیش از یکماه و تازه میگید نمیدونم چی شد ؟ واقعا شما نمیدونید چی شد ؟
نقل قول:
میدونم که وقتی بنویسم خربار خربار انتقاد و مارک خیانت بهم میزنید
میخواهید به جای انتقاد شمارو تشویق کنیم و جایزه هم بدیم ؟
شما یکی از کثیفترین کارهایی رو که یک انسان میتونه انجام بده انجام دادید . چه توقعی دارید ؟
نقل قول:
میدانم اینها دلیل بر توجیه برقراری یک رابطه با کس دیگری نیست اما...
اما چی ؟
نقل قول:
این اقا...نمیدونم ...چی داره؟شاید یک نخ موی شوهرم نیرزه به اون اما ...نمید.نم چی بگم
من قصد پاسخگویی نداشتم ولی با دیدن این یک خط تصمیم گرفتم نظرمو بگم . واقعا این جمله منو اذیت کرد و وقتی همچین موضوعی رو تصور کردم دلم به حال شوهر شما سوخت . شما دنبال این نباش که شوهرت چه خصوصیاتی داره یا اون فرد غریبه چه خصوصیاتی داره . شما درون خودت دنبال مشکل باش ببین چی باعث این شده که به همین راحتی حرمت خانواده رو بشکنی و همچین کار زشنی رو انجام بدی .
بیچاره اون بچه . اگر یه روز بزرگ بشه و بفهمه که مادرش ( مادری که باید نماد پاکی باشه ) با یک فرد نامحرم و غریبه ارتباط برقرار کرده و بقول خودش عاشق شده ، معلوم نیست چه حالی میشه .
نقل قول:
آیا واقعا این دوستی بد است وقتی من رو اروم و بهتر میکنه؟
شرم و حیا هم خوب چیزیه .
نقل قول:
منتها من یه امتحانی دارم که برام خیلی مهمه و فعلا نمی خوام ذهنم آشفته بشه می خوام بذارم بعد از اون تمومش کنم برا همیشه.
امتحان دارید !! واقعا خجالت آوره . شما ظاهرا قبح این اعمالتون رو درک نمیکنید .
__________________________________________________ ___________
من نظرمو گفتم و پیشنهادم رو هم میدم .
بنظر من هرچه سریعتر این رابطه را بطور کامل قطع کنید و توبه کنید و سعی کنید ریشه این مشکلات را پیدا کرده و بخشکانید . اگر هم ادامه بدید مطمئن باشید زندگیتون به آتیش کشیده میشه و غیر از خود شما این آتیش دامن خیلی های دیگه رو هم خواهد گرفت .