RE: ارتباط با جنس مخالف( درست، غلط، واقعیت، تخیل!، چالش ها، راه کار ه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
با توجه به این امر، آیا اصلا ممکن هست، که روابطی بر پایه منطق داشته باشیم که حریمهای فرهنگی ما رو زیر سوال نبرن؟
شما چی فکر میکنین؟
سلام
کامران عزیز راستش من به شخصه میگم متاسفانه هردو طرف خیلی زود درگیر احساسات میشن بخصوص از طرف خانوما
شاید بخاطر اینکه کمتر منطق در این جور روابط دخیله و احساسات از منطق پیشی میگیره
اگر هم روابطی با منطق شروع بشه کمتر پیش می آد که باا احساسات توام نشه
اشکال از کجاست ؟؟؟ فرهنگمون؟؟؟ نوع تربیت خانوادگی هر فردی؟؟ یا اینکه من احساس میکنم همه ی جوونا یه خلاء عاطفی درون خودشون دارن که وقتی تو این شرایط قار میگیرند به دنبال پر کردنش هستند
البته میدونم که الان همه میگن نه همه ی جوونا اینطوری نیستن ولی کشش نسبت به جنس مخالف همیشه هست پس بیایید منکرش نشیم
بسیار خوب،
یعنی امکان حذف دید جنسیتی در این روابط به طور کلّ وجود نداره و شما بطور کلّ تعامل سازنده دختر و پسر رو غیر ممکن میدونین؟
یا معتقدین، در شرایط خاص جامعه ما این امکان وجود نداره؟
تا اینجا، اگر بخواهیم در یک جمله خلاصه کنیم،
با توجه به صحبتهایی که شد، وجود چنین روابطی بدون درگیری احساسی امکان نداره...
اما همونطور که میبینیم، با وجود مخالفت خانواده ها(حداقل بیشترشون)، اطلاع رسانی از طریقه رسانههای جمعی مثل رادیو، تلویزیون و...
و هشدارهای متعدد در مورد چنین روابطی، ما هنوز شاهد گسترش این روابط در جامعه هستیم، چیزی که نمیتونیم انکار کنیم...
و البته این ناشی از گرایش دو جنس به هم هست، که این هم قابل انکار نیست...
آیا به نظر شما، بهتر نیست، خانواده ها، کمی این جو رو باز تر کنن و نگرششون رو به این مساله عوض کنن؟
تا اگر هم قرار ارتباطی باشه با نظارت خانواده باشه، تا حریمهای فرهنگی ما کمتر خدشه دار بشه؟ منظورم اجازه بی بندو باری کامل نیست...
منظورم اینه که، حداقل، به نحوی باشه که، این روابط به صورت زیر زمینی شکل نگیرن! چون همونطور که شاهد هستیم، روابط زیر زمینی به نا کجا آباد ختم میشن معمولا...
اما اگر، خانواده ها، تا حدودی در جریان رفت و آمد، نوع بر خوردها و ارتباطات و حتی شناختی سطحی از فرد مقابل فرزندشون داشته باشن، به نظر شما این بهتر نیست تا اینکه ارتباطی شکل بگیر به دور از چشم خانواده؟ به دور از هیچگونه نظارتی؟
ممنون،
K
سلام
واقعا فهم این مشکل و علت های آن بدون حاشیه روی، بسیار می تواند کمک کننده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
همونطور که میبینیم، با وجود مخالفت خانواده ها(حداقل بیشترشون)، اطلاع رسانی از طریقه رسانههای جمعی مثل رادیو، تلویزیون و هشدارهای متعدد در مورد چنین روابطی، ما هنوز شاهد گسترش این روابط در جامعه هستیم، چیزی که نمیتونیم انکار کنیم...و البته این ناشی از گرایش دو جنس به هم هست، که این هم قابل انکار نیست...
آیا به نظر شما، بهتر نیست، خانواده ها، کمی این جو رو باز تر کنن و نگرششون رو به این مساله عوض کنن؟
بحث ارتباط های پنهان، احساسی و بدون ضابطه در جامعه فراوان است. همانطور که دروغ، فریب، غیبت، بی مسئولیتی ، ریا و خیلی چیزهای دیگر فراوان است.
پس:
فراوانی پدیده ای در جامعه به معنی صحیح بودن آن و اینکه حتما ما باید باهاش کنار بیاییم نیست.
با این فرض، کثرت این پدیده به تنهایی با شرایط پیش رونده و منفی ارتباطهای دختر و پسر که اکثرا احساسی و آسیب رسان هست، مورد تائید و تاکید نیست.
اما بحث های نظری وقتی به واقعیت و کاربرد می رسه یه تغییرات محسوسی می کنه. به این مثال توجه کنید:
مثال:
اگر خانواده ها روی استعداد فرزنداندانشان خوب سرمایه گذاری کنند و امکانات فراهم کنند و آنها را رشد دهند، آنگاه فرزندانشان می توانند دکتر و مهندس شوند.
در عمل: خانواده ها در واقعیت در یک سطحی این توانایی ها را دارند و در همان سطح هم فرزندانشان این موفقیت های تحصیلی را کسب می کنند.(در عمل عمومیت ندارد.)
حالا اینکه بگوییم اگر خانواده ها آموزش های لازم در مورد ارتباطات را بدهند، آنگاه ارتباط دختر و پسر احساسی نمی شود و به خطا نمی رود، در عمل این اگرها کاملا تحقق نمی یابد ، پس این ارتباطات به خطا می رود.
خلاصه عرایضم تا اینجا:
کثرت پدیده ها نشان دهنده صحیح بودن آنها نیست.
شروط و اگرهای نظری و ذهنی، در واقعیت کاملا تحقق نمی یابد، اگرچه در تئوری پردازی های جامعه شناختی باید روی آن سرمایه گذاری شود.
و البته این 2 مسئله به معنی آن نیست که خانواده ها دست از آموزش فرزندان در مورد جنس مخالف و ارتباطات احتمالی بکشند، بلکه به معنی اینست که این آموزشها شرط لازم هستند ، اما شرط کافی برای تجویز ارتباط بین دختر و پسر نیست.
آیا فقط دختران و پسران نوجوان که چیزی در مورد کنترل احساسات نمی دانند، کم سن و تحصیل هستند در ارتباط با جنس مخالف اسیر احساسات انفجاری می شوند؟ یا افراد تحصیل کرده، با سنین مختلف و با آگاهی هم دچار این احساسات غیر قابل کنترل و وابستگی می شوند؟
در این تالار شما توجه کنید، من هم تجارب مشاوره ای و علمی ام را می گویم.
ازدواج یک نیاز هست؟!
(البته کاملا بدیهی هست برای پاسخگویی به هر نیاز باید ظرفیت آن هم ایجاد شود. من نیاز به سواد دارم، پس باید ظرفیت آموزشی و مدرسه و معلم هم آماده گردد. اما نمی توانم نیازم را منکر شوم.)
- بالا رفتن سن، نیاز به ازدواج را کاهش نمی دهد، بلکه می افزاید،
- ارتباط دختر و پسر هم این نیاز را تحریک می کند نه اینکه تخلیه کند!!!!
نتیجه :
آموزش به تنهایی نمی تواند مانع نیاز و تحریک جنس مخالف شود، اما این آموزش ها شرط لازم هستند اگرچه کافی نیستند.
بنظر من ارتباط بین دو جنس فق دو جا مجازه
یکی رابطه معمولی مثل روابط کاری یا درسی و فامیلی...
ولی اگه رابطه بمنظور دیگه باشه یعنی به قصد آشنایی برای اینده و ازدواج و بقول اقا کامران تحت نظر خانواده ها.اینم اشکالی نداره اگه حد و حدود رعایت بشه.
اما اینکه دختر و پسر همینطور بمنظور دوستی و با هدف تفریح و براورده کردن نیازهای عاطفی و جنسی با هم دوست بشن.حتی اگه تحت نظر خانواده هم باشه اشتباهه.
نمیشه گفت اگه ارتباطی زیر نظر خانواده بود به خطا نمیره.شاید اوایل طبق میل خانواده ها و با رعایت حدود رابطه ادامه پیدا کنه(که اینم آسیب زاست) اما بعد از مدتی کشش دو جنس باعث میشه با روابط معمولی ومحدود رضایتشونو جلب نکنه.(آقایون از نظر جنسی و خانمها از نظر عاطفی).واین رابطه دیر یا زود.پنهان یا اشکارا از کنترل خانواده ها درمیاد.:72::72::72:
با صرف نظر از بعضضی از نظریه های غلط و درست !
[size=small]
میل به جنس مخالف طبیعی است و این هم طبیعی هست که تمام جوانان درگیر این مسئله و علاقه مند بودن به ایجاد ان باشند .
در ادامه باید گفت تمام رفتار های ناشی از دوستی دختر و پسر یا هر گونه روابط در نهایت به یک دلیل است و ان چیزی جز غریزه جنسی نمی باشید .
البته امکان کمبود محبت و ... هم وجود دارد که شاید بتوان گفت بسیار کم است ولی چه می شد اگر می توانستیم
رابطه ای سالم همان چیزی که همه ی ادم ها از ان دم میزنند را داشته باشید البته این کمی غیر ممکن است زیرا این غریزه ادمی
به او اجازه نمیدهد که همیشه بتواند یک رابطه فکری سالم برقرار کند و اغلب به بیراهه میرود .
فعلا رشته کلام خودمو همین جا قطع میکنم .و ترجیحا بعدا ادامه میدم منتظر ادامه بحث هستم بحث جالب و جامعی است که با نظر جمعی از افراد مونث و مذکر می تونه پایان خوبی رو داشته باشه .
[/size]
با سلام دوستان عزیز همدردی
قابل توجه کسانی که پستهایشان در این تاپیک حذف گردیده است:
:324: بر اساس اهداف و قوانین تالار همدردی هر گونه ترویج دوست دختر و دوست پسر بازی در هر قالبی ممنوع بوده و چنین پستهایی(که معمولا احساسی و در شکل منطقی ارائه می شود) ویرایش یا جواب داده نمی شود بلکه حذف گردیده و عضویت فرد مسدود می گردد.(بدون هیچ گونه تذکری) :160:
هر کس در این مورد سئوالی داشت صرفا از طریق پیام خصوصی مطرح کند. و انجمن های عمومی را محل مناقشات قرار ندهد.
با تشکر:72: