RE: مشکلت لاینحل من با خواهرم
سلام دوباره
دوست خوبم درسته قبلا اینطور عمل کردی.اما من بالا هم گفتم سعی کن این فاصله گرفتن از خواهرت حالت قهر نداشته باشه.حتی طوری نباشه که اون فکر کنه از روی ناراحتی اینکارو کردی.فقط زیاد بهش گیر نده
شما که میگی ایشون مهربونه.پس به این محبتاش منفی نگاه نکن.سعی خودتو بکن.
اون میتونه دلایل زیادی واسه پرخاشگریهاش داشته باشه.مثل همون شکست عشقی یا اینکه میبینه خواهر کوچیکترش داره زودتر از اون ازدواج میکنه و موفق تر از اونه.این فشار زیادیه که خواهر کوچکتر اول بره خونه بخت و تعداد خواستگارای اون شاید بهمین دلیل خیلی کمتر بشه
سعی کن کمی رابطتون آروم بشه و بعد اگه خواستی تلاش کن دلیل اصلی ناراحتی هاشو بفهمی
موفق باشی:72:
سلام ضمن تبریک نامزدیتون :72:یه سوال داشتم :
من تاپیک مشکلات شما با خواهرتون رو خوندم میخواستم بدونم با اون خواهر حساس که شما داشتین و از شما بزرکتر بودن و ازدواج نکرده بودن حالا که شما نامزد کردین ایا ایشون حساسیتی نسبت به این موضوع نداشتن
و کلا چگونه رفتار کردن
و اگه داشتن رفتار شما چطور بوده و چطور تونستین که رفتاری داشته باشین که کمتر ناراحت بشه یا حساسیتش رو این موضوع کمتر بشه اخه من تو این تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-12099...html#pid110975 این مشکل رو مطرح کردم
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم:72:
اگر این رفتارها را بیشتر از بقیه ی اعضای خانواده با شما داره، من هم فکر می کنم که به شما داره حسادت می کنه.
البته من او را اصلا سرزنش نمی کنم. اون واقعا در شرایط بدی است. نامزدش را از دست داده و حالا خواهر کوچکترش از اون داره زودتر ازدواج می کنه و تازه خواهر کوچکترش هم ازش بیشتر پیشرفت کرده.:302:
من فکر می کنم از روی حسادت است. البته سرزنش نکنیدش، حتی توی دلتون. مطمئنم اگر شما هم جای او بودین حسادت می کردین.
اگه دنبال راه خل هستید. دنبال این بگردین که چه طور او به شما حسادت نکند و مجبود نباشد خودش را با شما مقایسه کند.:72:
سلام عزیز، میدونی؟ داشتن یک خواهر به نظر من یک هدیه است. :72: من فکر می کنم خواهرت نیاز زیادی به محبت تو داره و اگر خشمش رو سمت تو پرتاب می کنه این یعنی اینکه به محبت تو بیشتر از دیگران نیاز داره.
خواهش می کنم نه باهاش قهر کن و نه ازش فاصله بگیر و نه عیبهاش رو به روش بیار. اون به خاطر عیبهاش تو یه رابطه عاطفی شکست خورده و این خیلی تلخه که کسی تو دعوا مثلن بش باداوری کنه که تو بدی و باید بری پیش روانپزشک .
سعی کن محبتهای کوچیک بهش کنی. مثل اینکه وقتی از سرکار میاد و خسته و داغونه براش یه لیوان شربت خنک ببر. وقتی پریوده و بیشتر پرخاش می کنه براش چایی نبات گرم ببر. :82: محبتهایی بکن که کلامی نیستند اما این پیام رو بهش میدند که تو هنوز دوستش داری و خواهرشی.
عزیزم خواهرت داره به تو پیام میده که من محتاج محبت تو هستم. حتا ممکنه اولش بخواد باز تو قهر شربتت رو مثلن رد کنه اما تو مهربونتر باش و بدون که او هم نیاز داره برات ناز کنه. پس کمی نازشو بکش.
اینبار که دیدی جو داره به سمت دعوا کشیده میشه و او داره خشم خودش رو از تو نشون میده ازش خیلی آروم و دوستانه بپرس که ناراحتی و خشم او از چیه و دقیقا بهش بگو :" من چطوری می تونم کمکت کنم تا آروم شی؟" به هیچ عنوان جوابهای سربالا بهش نده. من هم یه خواهر کوچکتر دارم البته رابطه ما خیلی خوبه اما گاهی که مشکلی داریم و جوابای سربالا به من میده خیلی دلم میشکنه اما خوب من سکوت می کنم و او هم مهربونه و میاد و دوباره آشتی می کنیم.
درکش کن لطفن