سلام من امروز مبلغ 10000 تومان حق عضویت پرداخت کردم و از حسابم هم کم شد ولی وقتی دکمه تکمیل فرایند خرید را زدم صفحه تکمیل نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من امروز مبلغ 10000 تومان حق عضویت پرداخت کردم و از حسابم هم کم شد ولی وقتی دکمه تکمیل فرایند خرید را زدم صفحه تکمیل نشد
سلام به مديران عزيز ....
ميدونم خيلي سرتون شلوغه اما....
بنده هم اول ارديبهشت حق عضويت پرداخت كردم اما تا امروز هيچ خبري نيست كه نيست....
اميدوارم هميشه فعال باشين و ما رو هم "فعال" كنين.... آخه اول ارديبهشت كجا و يازدهم كجا؟؟؟؟:300:
سلام به همگي !:46::46::43:
خدا رو شكر اينجا قسمت پاسخ به موضوع برام فعاله:310:بابا خسته شدم از اينهمه سكوت:311:بماند يكي هم حالي از ما نپرسيد:302:منم مشخصات فرمم رو ارسال كردم ولي ديدم راهم نميدن تو:163:گفتم شايد غريبه ها رو راه نميدين ديدم نه!خدا رو شكر خوديا هم پشت درن:311:
دوستتون دارم و مدتهاست براتون دلتنگي ميكنم ولي اينقدر مشكلات بهم فشار آورده كه زبونمم قفل شده بود.كاش لااقل قفل اينجا باز بشه بتونيم تا فرصت هست يكمي تجديد خاطره كنيم .:325:
به مدير محترم سايت هم ايميل زدم و اميدوارم اين مشكل خيلي زود حل بشه:
بازم خوشحالم كه ميبنمتون:323:
با سلام و خوش آمدگویی دوباره به اعضاء گرامی :72::72:
خوشحالیم که شما را دوباره در جمع خود می بینیم.
قطعا مدیر همدردی این مشکلات را در اولین فرصت پیگیری خواهند کرد برای این منظور مشکل حساب کاربری خود را از طریق پل ارتباطی زیر در میان بگذارید
پل ارتباطی>> لطفا کلیک کنید
سلام دوستان
متاسفانه یه مشکل فنی در رابطه با فرم ارتباط با ما وجود دارد که من در حال پیگیری و حل آن هستم.
و جا دارد از همه عزیزانی که به خاطر آن دچار مشکل شده اند عذرخواهی کنم.
اگر کسانی هنوزهم حساب کاربریشون مشکل داره می توانند از طریق همین تاپیک اطلاع دهند تا سریعتر مشکلشون حل شود.
سلام خسته نباشید
من باید حتما پول واریز کنم تا بتونم از بقیه امکانات استفاده کنم؟
مثلا:ارسال پیام خصوصی به اعضا.استفاده از کنترل پنل و گذاشتن عکس و امضا؟
آیا بقیه اعضا عادی هم کنترل پنل ندارن؟مال من که اصلا باز نمیشه
سلام
در بالای صفحه در رابطه با دسترسی کاربران توضیح داده شده :
دسترسی ارسال مطالب در انجمنهای مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده به همه كاربران ( كسانی كه حق عضویت پرداخته یا نپرداخته اند) ایجاد گردید اما صرفا اعضایی كه حق عضویت پرداخته اند می توانند از همه امكانات تالار استفاده نمایند .
همه اعضا کنترل پنل دارند اما امکان دسترسی به آن فقط با پرداخت حق عضویت فعال می شود . و همینطور امضا و آواتار و فعالیت در انجمن های دیگر .....
[size=medium]سلام باران گلم
ممنونم
کاش میشد ماها هم حداقل از اواتار استفاده میکردیم
اینطوری آخه خیلی خالیه.حوصله آدم سر میره
من پول بخاطر این واریز نمیکنم که زیاد مثل شماها از تالار استفاده نمیکنم
حداقل فعلا
[color=#9370DB]چون وقتی مشکلات دیگران رو میبینم خیلی جواب درست و حسابی ندارم که بدم
پس بهتر میبینم فعلا زیاد نظر ندم[size][/color
سلام دوباره
میشه توضیح بدین تفاوت ستاره های طلایی وابی چیه؟
فکر میکردم آبیها مال اعضاییه که حق عضویت دادن و کنترل پنلشون فعاله
اما دیدم بعضی از دوستانی هم که ستاره هاشون طلاییه اواتار دارن و بنابراین کنترلپن لشون احتمالا فعاله
منتظرم
نه کسی که ستاره هاش طلایی باشه دسترسی به کنترل پنل شخصیش نداره . اعضا تازه وارد فقط در روز اول عضویت دسترسی کوتاهی به کنترل پنل دارند اون هم یک بار ، که می توانند یا امضا یا آواتار انتخاب کنند بعد از اون امکان دسترسی مجدد نیست .
ممکنه کسانی که شما دیده اید که آواتار دارند از اعضاء قدیمی بوده باشند و در همان زمانی که تالار حق عضویتی نبوده (تقریبا یک سال پیش) آواتار و امضا برای خود گذاشته اند .