RE: اختلاف با خانواده همسر
برادر گرامی
اینها تنها احتمالاتی است که شما نیازه برای آن آماده باشید .
به عبارتی تصمیم سنجیده و معقول آن است که به احتمالات پیش رو در رابطه با عملی کردن هر تصمیمی اندیشید و خود را مجهز به مهارت لازم برای مواجهه با آن احتمالات و رفتار متناسب در آن شرایط را نمود .
سخن ما تنها در نظر گرفتن این احتمالات و آماده بودن برای مواجه شدن با آنها است ، و الا هیچ کدام از ما علم غیب نداریم که بدانیم واکنش آنها نسبت به خواستگاری شما چیست .
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdiali
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونیم
علیک السلام برادر! مدیر تالار را دیدی، سلام ما رو بهشون برسون:311: صفا سیتی که میدونید کجاست؟ ایشون رفته اند به آنجا!
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونی
1. يه جا نوشته بودي ". . . باز دعوا ميشه . . ." مگه در جريان رابطه تو با اون خانم دعوايي هم رخ داده؟
2. به نظر من بهتره تكليف خودت رو مشخص كني و خودت رو از بلا تكليفي نجات بدي. اگه اون خانم ارزشش رو داره و مي تونه همسر مناسبي براي تو باشه (با وجود اين همه دودلي و عدم ابراز علاقه به تو)، دوباره به صورت رسمي به خواستگاري اون برو. خانواده ات رو متقاعد كن تا براي آخرين بار تلاش خودت رو بكني. جواب يا آره است يا نه و همونجا هم ديگه نتيجه رو قبول كن.
به نظر شما آیا گذشته فراموش شده یا همون سو تفاهم چیکار کنم که در خاستگاری گذشته تاثیر کمتری و یا اصلا تاثیری نداشته باشد ممنون می شم دوباره از نظرات دوستان استفاده کنم
به نظر شما آیا گذشته فراموش شده یا همون سو تفاهم چیکار کنم که در خاستگاری گذشته تاثیر کمتری و یا اصلا تاثیری نداشته باشد ممنون می شم دوباره از نظرات دوستان استفاده کنم
سلام به همگی
داداش اخه ما چی بگیم؟ تو که دوست داری خودت رو گول بزنی چون اینجور که نوشتی احتمالا طرف مشکل داره یا کاری کردی که نگفتی
و اگر میزی هم بگیم میزنی اخه مطمئنم عاشقی
بچه ها چه طوری می تونم pm خصوصی بدم؟ اخه تراوین رو گذاشتم کنار بیکار هستم گفتم اینجا عضو بشم تا pm بازی کنم :d