بدون شرح!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شرح!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
از بی دل عزیز ممنونم! واقعیت اینه که عدم ابراز علاقه ایشون به خاطر شرم و حیا نیست!! بلکه ایشون واقعا نه تنها قادر به ابراز علاقه که قادر به ابراز محبت ( در حد بهتر شدی ؟ سردردت بهتره ؟ قرص میگرنتو خوردی و...) نیستند! خونواده ایشون اینطوری بوده و ایشون هم تحت تاثیر همون خونواده! اصلا ابراز علاقه نمی کنند. رابطه از اونجایی که من در حسرت محبت دخترانه به سر می برم خسته کننده شده و من فقط می خوام بدونم اگر ایشون تغییر نمی تونه کنه رابطه رو قطع کنم!
چرا با ایشان نمیروید پیش یک مشاور؟ بالاخره با مشاوره حضوری و صحبت کردن با نامزدتون بهتر میتوانند به شما جواب بدهند. این موضوعی را که شما مطرح کردید اگر برایتان مهم باشد و در آینده ایشان نتواند پاسخ رفتاری مناسبی به نیاز عاطفی شما بدهد پس از ازدواج ایجاد اشکال خواهد کرد. کما اینکه بنده مواردی را دیده ام که بعد از آمدن بچه تازه آقا به این فکر افتاده که باید برای این نیازش کاری کند و... ( در صورتی که در دوران نامزدی هم مشکل را فهمیده اند اما فکر میکرده اند که پس از ازدواج درست خواهد شد)
ضمنا آنچه شما به عنوان مثال بیان کردید: ( در حد بهتر شدی ؟ سردردت بهتره ؟ قرص میگرنتو خوردی و...) اینها بر میگردد به یکسری آداب اجتماعی و مهارتهای ارتباطی که خوب نه فقط نامزد بلکه از هرکس دیگری هم طبیعی است که در موقعیت خاص خودش پرسیده شود. و بی تفاوت بودن از این نوع ربطی به حجب و حیا و... ندارد.
من با ایشون مشاوره هم رفتم اما اثرگذار نبود. تصور کردم شاید بعد از ازدواج تغییر کنند که اینطور که معلومه تغییری نمی کنند!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام به همه دوستانم ...سال نو همگی هم مبارک :72:
آقایchashmdarrah شما در یک رابطه برای اشنایی هستید و قصد شما هم ازدواج هست یعنی یه رابطه بلند مدت که در آن احساس ارامش و دوست داشته شدن داشته باشید و خیلی از نیازهای روحی و عاطفی شما پاسخ داده بشه ...ولی وقتی کسی نتونته از شما بپرسته ، حالت بهتر شده ، پس ابراز محبت را باید به طور کل فراموش کنید.
شما که نمیتونید بعد از ازدواج همش در حسرت یک جمله محبت امیز از طرف ایشون باشید.باید با خودتان رو راست باشید و تا وابستگی بیشتر نشده تصمیم قطعی را بگیرید.
یاد یه جمله در یک فلیم افتادم >> یک پایان تلخ بهتر از یک بی پایان تلخه...البته امیدوارم زندگی شما هیچوقت تلخ نباشه ...:323: