-
RE: حجاب در ازدواج
سلام به دوستان خوبم:
ممنونم از پاسخ دوستان به ویژه پست برادر خوبم کامران که بسیار برای من جای تعمق داشت...
راستش این موضوع بیشتر برای من جنبه نظر سنجی داشت و اینکه برام جالب بود که گاها مردها همچین درخواست هایی دارند و جالبه حرف هایی که من شنیدم هم مو به مو حرف های کامران عزیز بود که با تشکرات سایر دوستان متوجه شدم که بیشتر دوستان این نظر رو دارند و صد البته که منم همین برخورد رو داشتم و خیال نامزدم رو راحت کردم ..منتها در ذهنم تبدیل به یک سوال شده بود و خواستم مطمئن بشم...و با جواب دوستان فکرم تایید شد..
ممنونم..
سارا:43:
-
RE: +حجاب در ازدواج
سلام:
امروز ارسالهامو می خوندم.این تاپیک رو دیدم و چقدر یاد غزاله..نقاب ...کامران رو زنده کردم..خداییش جاشون برای من خیلی خالیه...:302:
خواستم تکمیلش کنم و خیلی برام جالب بود که علاوه بر اینکه خوشحال میشم نظر دوستان جدید الورود رو هم در مورد این موضوع بدونم بگم که خوشبختانه اکنون بعد ازدواج متوجه شدم که این حساسیت ها تقریبا وجود نداره و خوشبختانه همسرم تاکنون تمام افرادی که باهاشون مراوده داشتیمو امین دیده و مشکلی با این موضوع نداشته و حالا به حرف غزاله جان رسیدم که گفت گاهی برای احترام لازمه که من این کارو یکبار کردم و خیلی هم لذت داشت و دیدم همسرم چقدر راضی بود ..که روشو زمین نزدم در حالی که این معیاری بود که قبل ازدواج خیلی ازش می ترسیدم ولی الان خوشحالم حرف دوستان گوش دادم ....و راضیم...
خواستم نتیجه انتخاب رو بگم و بازم اگر دوستان جدید دیدگاهشون رو بگن هم جای تشکر داره....
موفق باشید..:72: