به نظر من هیچ وقت اینکارو نکن
شاید اون اقا این کار دوستتون رو پیامی از جانب شنا بدونه و ..............
منم با صحبتهای نقاب موافقم
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من هیچ وقت اینکارو نکن
شاید اون اقا این کار دوستتون رو پیامی از جانب شنا بدونه و ..............
منم با صحبتهای نقاب موافقم
من عقیده دارم که اگه اون دوستتون فرد قابل اعتمادی هست و میتونین روش حساب باز کنین میشه به شکل غیر مستقیم این موضوع رو به گوش سعید رسوند .اونم فقط در همین حد که نامزدی شما به هم خورده تا اون اگه نمیدونه بفهمه.اما من به هیچوجه توصیه نمیکنم که یه جوری بگه که سعید حس کنه که شما الان میخواین باهاش ازدواج کنین و امیدوار شه .فقط در این حد که این خبر رو به گوشش برسونن که نامزدی شما با علی به هم خورده.
توجه کنین که در این مدت ممکنه که سعید تغییراتی کرده باشه که شما دیگه حاضر نباشین که باهاش باشین یا شاید هم خود سعید یه تغییراتی در ایده الهاش به وجود امده باشه که دیگه شما رو نخواد و ...
حالا اگه سعید بعد از این خبر اومد جلو میتونین به شکل یه خواستگار باهاش برخورد کنین و یه مدت بدون احساس دوباره به یه شناخت از هم برسین.
سلام
معمولاً بعد از به هم خوردن رابطه ای و در این جا به هم خوردن نامزدی ، دوره ای به فرا خور حال هر فرد نیاز هست تا فرد ترمیم احساس و روحیه کنه . اما در بسیاری مواقع افراد صبر لازم را نداشته و وارد رابطه ای جدید می شوند و به عبارتی در پی یک جایگزین می گردند و در این شرایط ترس از ، از دست دادن فرد جدید باعث نسنجیده عمل کردن می شود .
شرایط شما هم چنینه ، مدتی باید به خود مهلت بدهید و حتی به ازدواج فکر نکنید لذا مراقب باشید در این مدت لازمه وارد رابطه ای جدید نشوید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام ایشون تازه رابطه اش را تمام نککرده این دوستمون گفته که یک سال و نیم هست که از پایان رابطه اش با علی میگذره...
فکر کنم که این مدت دیگه کافی هست تا ایشون ترمیم احساس کنه و خودش رو دوباره پیدا کنه
از بچه ها که به مشکلم توجه کردم خيلی ممنونم.:72:
فرشته مهربون همون جور که محمد گفت خيلی وقتی اون قضيه به هم خورده.من خيلی رو خودم کار کردم و البته خدا بم خيلی کمک کرد خيلی
شايد به عنوان يه چی فرعی به بچه ها که رابطی داشتن و به هر دليل به پايان رسده ميگم اگه از خدا کمک بخواين و صبر داشته باشيد خدا به شکل مجعزه انگيزی کمکتون ميکنه من واقعاً فکر نميکردم
خودم هم يه جوريی با حرفه آقای محمد موافقم ولی خيلی نگرانم که نسنجيده اقدامی نشه
آخه موضوع جدی...نباید يه اشتباه تکرار شه...
سلام.
خواهر من چه خوب بود که اون موقعه که داشتی انتخاب میکردی فقط به ظاهر ه تیپ طرفت نگاه نمیکدی (لاینو اصلا نگفتی ولی احتمال میدم همچین چیزی بوده واسه انتخاب علی آقا یا چیزی توو این مایه ها ، منظورم چیزای ظاهریه)
من نمیگم اگر یه پسر کر و کور کچل که فقط اخلاق خوبی داره از شما خواستگاری کرد و باید انتخاب کردی ولی در اکثر مواقع یه اتفاقاتی میفته که شما خیلی ساده از ظاهر و خوش تیپی طرفتون میگذرید.
هیچ وقت هم به سن نگاه نکن ، سن فقط یه عدده ، ببین طرفت چقدر روحش بزرگ شده.
ولی حالا که رفتی با علی آقا بودی و دیدی که چیزه دندون گیری نیست و امیدوارم که هیچ اتفاق بدی هم بین شما نیفتاده باشه!!!!!!!!! به نظر من خوده شما یه حرکتی بزن ، ولی یه نصیحته برادرانه " هیچ وقت به یک پسر پیشنهاد یه رابطه رو نده حتی اگر براش میمیری" چون فقط باعث میشه که از چشم اون پسر بیفتی ، پیشنهاد دادن فقط کار پسراست.
در کل خیلی تابلو بازی درنیار ولی یه جورایی به در بگو که دیوار خودش بیاد پیشنهاد بده ، یه وقت ناراحت نشیا ، شوخی کردم.
هیچم.
سلام
آقای ابيسافت ممنونم از توجهتون(خيلی خوشحال ميشم وقتی تاپيک رو چک ميکنم ميبينم يکی جواب داده)
من خيلی هم بر اساس ظاهر نرفتم.شايد هر کی جا من بود اين انتخاب رو ميکرد....من تجربه ای نداشتم.منظورتون از اتفاق بد چيه؟
پيشنهاد که من نميدم .اگه باشه از طرف دوست من هست.
منم دقيقا نظرم همينه فقط خبر طلاقتون به گوشش برسه كافيه . اگه الانم شما رو بخواد شك نكنين كه خودش پا پيش ميذاره و نيازي به دلجويي شما نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD.
خواهش میکنم دوست من.
ببخشید که مجبورم خیلی رک بگم ، امیدوارم یه وقت بد قضاوت نکنید ، منظورم از اتفاق بد رابطه جنسی کامل یا حتی ارتباط بدنی هست.
چون اکثر آقایون از این تاریخچه بدشون میاد مگر اینکه واسش مهم نباشه ولی برای من هست.:163:
من با آرامش موافقم ، فقط کافیه که بفهمه شما جدا شدین البته باید یه جورایی هم به گوشش برسه که شما از اون انتخابتون پشیمونید و الان سعید و میخواین.
تذکر مهم : امیدوارم این بازگشت به سعید فقط از روی احساس تنهایی نباشه و کاملا از انتخاب قبلیتون پشیمون شده باشید و بازگشت به سعید از روی عقل و قلب توام باهم باشه.
موفق باشی دوست من.
آقای ابيسفت و مهتاب ممنونم
نامزد دوستم الان ايران نيست تا يه چند ماهی هم نمياد. تصميمم اين شد که بش يه ميل بزنه
فقط بگه که نامزدی فلانی به هم خورده.
اگه خودش خواست پيگير ميشه
خوبه اينجوری ؟