امیدوارم سال داشته باشی سال خیر برکت داشته باشید امیدوارم همیشه سلامت وشاد باشیدامیدوارم سال جدید موفق باشید سال نو مبار ک باد عید نوروز 1387 مبار ک باد موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم سال داشته باشی سال خیر برکت داشته باشید امیدوارم همیشه سلامت وشاد باشیدامیدوارم سال جدید موفق باشید سال نو مبار ک باد عید نوروز 1387 مبار ک باد موفق وشاد باشید
:43::72:من هم نوروز 1387 را به همه شما دوستان تالار همدردي و خانواده هاي محترمتون تبريك عرض مي كنم:72::43: .
يه آهنگ قشنگ وشاد براتون گذاشتم مي تونيد دانلود كنيد اينم عيدي من به شما:46:
خواستم تبريکي به درد بخور عرض کنم خدمت دوستان عزيزم:72:
...
من که دوست دارم سال جديد رو خوب شروع کنم
...
سر سفره هفت سين خوشحال مي شم براي من هم دعا کنيد
...
چون فکر مي کنم خيلي نيازمندش باشم شايد بيشتر از همه لحظات قبل زندگيم
...
در آئين زرتشت عرفان ار هفت مرحله تشکيل مي شد که هر کدومشون يک امشاسپند ناميده مي شده.که هر سين در سفره هفت سين با نمايندگي از آنان است
...
سيب، سرکه، سکه،سبزه، سنبل، سير و سماق ... و يا به جاي بعضي سمنو و سنجد گذاشته شود
...
که سيب نماد تندرستي و باروري ست
...
سبزه نماد تولد دوباره و شادابي و پيوند انسان و طبيعت
...
سمنو که از ريشه گندم است نماد باروري گياهان
...
(سنجد نماد عشق(که فلسفه ش رو نمي دونم اما اگه فهميدم مي گم
...
سماق چون تقريبا محرکه نماد شادابي
...
سير هم به همين صورت
...
سکه هم برکت
...
ماهي و تنگ آب هم نشونه برکت
...
و آيينه هم روشنايي
.
.
.
البته جالبه که مي گن قبلا هفت شين بوده مثل شربت ، شقايق ، شمشاد، شهد عسل، شيريني، شاخه نبات و شمع
...
البته گفته مي شه هفت چين(و يا هفت چيدني) هم در زمان هخامنش وجود داشته به اين صورت که در نوروز در هفت ظرف چيني غذا مي گذاشتن
...
اميدوارم سال جديد سال 1387 (سال موش که سال متولدين سالهاي 51،63،75و39) براي همه ما سرشار از موفقيت و شادکامي باشه
و ايران رو زيباتر ببينيم در اين سال
...
با بهترين آرزوها:72::72::72:
erfan25
آهنگ خیلی قشنگ بود
به قول جوونا :Dخیلی با حال بود....دم شما گرم:104:
منم می خوام یه لینک بذارم ...اما کامل نمیاد:302:
<bgsound src="http://motamed.persiangig.com/awaz.blogfa/music/boye-baran-shajarian.wma" loop="-1">