RE: من طاقت ندارم------------كمك كنيد راه حلي دارين
roz-zard سلام.
تو گرفتار يك احساس شديد و بي پايه و اساس شدي . بهتر بگم گول خوردي باهات بازي شده .
اگه دوست داري به ارامش برسي با شتاب فرار كن .
اين خانوم ارزش دوستي نداره . پيشنهاداتش هم فقط هوسه. تو سن حساسي هستي .مواظب
خودت باش.
از حرف آخرت هم اصلا"خوشم نيومد. پس تو هم دوست داري جواب پيشنهاد او را بدهي و گرفتار چيز ديگري هستي !
ببخشيد رك نوشتم.
بيشتر فكر كن و سعي كن زمام خواسته هايت را در دست بگيري .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roz_zard
به نظر شما چكار كنم كه اون مثل اولا شه به من علاقه داشته باشه فقط از من نخواين فراموشش كنم كه اصلا نميتونم فقط كمكم كنين دارم از فكرش ميميرم اون كه با اون پسره همه عشق و حالشو ميكنه منم شدم پيام بازرگاني تورو خدا كمكم كنين
سلام
با تشکر از اعتمادی که به دوستان خود در کلبه همدردی داشتید
دوست عزیز شما الان به خاطر این در مشکل افتادی که روشت اشتباه بوده است.
الان هم اگر بخواهی ادامه بدهی، هیچ کسی حتی خدا کمکت نخواهد کرد. و هیچ بهبودی از این طریق به دست نخواهی آورد.
اگر شما نسخه خودتون را پیش پیش بپیچید--- از من نخواهید که.... -- باید خودتون مشکلتون حل کنید.
اما نظر بنده و سایر دوستان اینه که بر احساسات خود یه مدت مسلط باش. وگرنه بعدا حتی اگر بخواهی نظرات ما را نیز انجام دهی ، نخواهی توانست.:305:
نمیدونم عشقم هوس یا نه ولی کاشکی هوس باشه بعدشم من اگه میتونستم فراموشش کنم دیگه به شما نمیگفتم حالا از یکی خوشم اومده که فکر میکنم 7-8 سال از من بزرگتره بعد فکر کنم نامزدم داشته باشه نمیدونم چرا از همسنای خودم خوشم نمیاد از بزرگتر از خودم بیشتر خوشم میاد حالا نظرتون راجع به من چیه
دارم میمیرم نمیتونم باور کنم اینا همش یه بازی بود که اون با من کرد ولی راستی یه چیزی بگم اون همه چیزشو بمن میگه مثلا از اول ازدواجش هر کار خوبو بدی که کرده بود و بمن گفت نمیدون چرا اینجوری شد بلاخره اگه میخواین نا امیدی بمن بدین دست شما درد نکنه خودم بلدم و هستم من یه راه حل یا سخنی رو میخوام که بتونه اونو به خودش بیارم با من بمونه دارم میمیرم ..........ببخشید سر شما رو درد میاریم
با سلام
به نظر بنده حقير عشقي كه سالم نباشه اولا عشق نيست ثانيا به درد ..................... مي خوره .
موفق باشيد .
قانون اینجا چه جوریه اگه حرفتونو قبول نکنیم دنبال یه راه حل دیگه باشیم دیگه جواب نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوب من
منم با آرزو خانم موافقم ،يك ضرب المثل چيني هست كه ميگه:
"واسه كسي بمير كه برات تب كنه"
آرزو مند آرزو هاي شيرينت
البته شما دنبال جوابی برای سوالتون هستی اینکه چجوری اون خانم رو به طرف خودت جلب کنی.ولی ببین تو این چند تا ارسال اگه نگاه کنی به نظر همه این رابطه برای شما آسیب زننده است(البته بسته به اینکه شما هر دو از برقراری ارتباط چه هدفی دارید).از نظر من ما اینجا روابط رو بر مبنای منطق و اخلاق می سنجیم.این ارتباط اگه به منظور ایجاد ارتباط عاطفی و ازدواج ادامه پیدا کنه ارتباطی ناپایدار و آسیب زننده ست و اگر بر مبنای روابط جنسی آزاد باشه علاوه بر اون غیر اخلاقی خواهد بود.به خاطر همین کسی تمایل نداره راهی به شما نشون بده که اون خانم به سمت شما یا شما به سمت اون بیشتر گرایش پیدا کنید.
نظر من هم اینه که از این خانم فاصله بگیری.اون با توصیفاتی که از وضع زندگیش کردی خیییلی چیزا رو تجربه کرده .خیلی زرنگ تر از ایناست که زندگیشو با عشق به پسری به سن شما بگذرونه.مراقب سلامت جسم و روحت باش،ظاهرا خانم خوبی نیست(متوجه منظورم هستی که؟)