RE: يعني راه حلي وجود نداره ؟
دوست عزیز خوشحالم که مطالب اون تاپیک براتون مفید بوده
اما اون مطالبی که خوندید از من نبوده بلکه از آقای سنگ تراشان مدیر سایت بوده ، من فقط لینکش رو براتون گذاشتم .
برای اطلاع از وظائف عروس و مادرشوهر هم میتونید تو همین انجمن جستجو کنید حتما"یه چیزهایی پیدا
میکنید .اما چیزی که مهمه اینه که شما نباید هیچوقت همسرتون رو بین خودتون و خونواده اش در وضعیتی قرار بدید
که مجبور بشه یکی از شما رو انتخاب کنه .:305: همونطوری که شما ازش انتظار محبت و توجه دارید خونواده اش
هم انتظار دارند .یک مادر زحمت زیادی برای فرزندش میکشه تا به سن ازدواج میرسه برای همین میخواد ثمره
زحماتش رو ببینه اینه که با ازدواجش فکر میکنه اون از دست میده خدای نکرده و اگه عروس خوبی مثل شما
نصیبش بشه اونم خیالش راحت میشه که تصورش اشتباه بوده و نه تنها پسرش رو ازش نگرفتن بلکه یه دختر خوب هم گیرش اومده:46:
اینه که شما باید بیشتر مراعت کنید و بهش احترام بذارید تا شوهرتون هم آرامش دادشته باشه و متقابلا" به
هردوی شما مهر بورزه و شما رو در کنار همدیگه داشته باشه .
سلام هدیه عزیز
ورودت به جمع دوستان را خوش آمد می گویم .
آنچه شما بیان داشتید از مادر شوهرتان حکایت از تفاوت دیدگاه بین شما و خانواده شما با ایشان هست .
در مورد وظیفه شما در قبال ایشان ، عمده ترین وظیفه شما رعایت احترام و ادب است .
احساس و نیاز شما قابل درک است ، وآرزوهایی برای عروسی دارید که مایلید برآورده بشه . و دوست دارید در این زمینه درک بشوید .
و اما چند نکته مهم در مورد بحث مسئولیتهای ازدواج برای یک مرد :
1 - پسری که برای ازدواج قدم پیش می گذارد لازم است در نظر داشته باشد که مسئولیتی را پذیرا شده و خود باید از عهده آن برآید و حتی اگر خانواده و هر کس دیگری یاری و کمکی می رساند به این معنی نیست که وظیفه آنهاست و به عبارتی از این بابت نباید توقع از کسی داشته باشد اگر حتی مساعدت بخواهد ( این مساعدت به معنای توقع از کسانی که وظیفه و مسئولیتی دارند نیست )
2 - خانواده در حد معمول و به اندازه ای که بتوانند لازمه که در جهت شکل گرفتن خانواده جدید که توسط فرزندشان بنا نهاده می شود یاری رسانند ، اما نمیشه برای آنان تعییتن کرد که در چه حد و چگونه باید عمل کنند .
3 - یک دختر وقتی می خواهد پسری را انتخاب کند ، باید روی داشته های خود او و توانییها و مسئولیت پذیریش حساب باز کند نه خانواده او ، حتی اگر خانواده او همه چیز داشته و به پای پسرشان هم بریزند ، دختر باید بی توجه به این وضعیت ببیند خود پسر چه دارد و چقدر مسئول است .
4 - خانواده دختر و خود دختر لازمه مواظب حمایتهای بی مورد باشند . اگردر این تالار گشتی بزنید با این مواردی مواجه می شوید که دوستانی آمده و مشکلاتی را در رابطه با همسرانشان مطرح کرده اند که علت اصلی آن حمایتهای بی مورد خانم و خانواده اش از همسر بوده که بی مسئولیتی او را در پی داشته . متأسفانه در مورد شما هم از همین ابتدا این اتفاق افتاده به واسطه یک دونه دختر بودن شما و انتظارات شما از خانواده ، پدرتان وارد ساخت و ساز منزل برای داماد شده و مادر هم از جهاتی دیگر حمایت کرده و.... نتیجه این شده که همسر شما خیلی راحت عنوان داشته که نصف خرج عروسی را پدر شما بدهد و مادر شوهر شما هم عنوان داشته این هم پسر شماست براش هزینه کنید . و این اگر ادامه پیدا کند قطعاً شما با مشکل مواجه می شوید و در ادامه باعث رفته رفته بی مسئولیت شدن همسرتان می شوید . چون هر وقت گره ای پیش بیاید چندان تدبیر به خرج نداده و همت نخواهد کرد، چون آموخته که یه جوری شما و خانواده ات وارد شده و مشکل را حل می کنید .
5 – در خصوص مسائل مالی ، لازم و منطقیه که روی داشته های پسر بیشتر حساب باز بشه نه اطرافیان اون ، و بر این مبنا برنامه های عروسی تدارک دیده بشه .
6 – گاه ما برای تامین عرفیات و نظر قوم و خویش و دوست و آشنا عرصه را به غلط به خود و خانواده دو طرف تنگ می گیریم و بعد هم عوارضش متوجه خود ما هست و آن قوم و خویش هم یه دستت درد نکنه به ما نخواهند گفت و اصلاً مشکل ما را درک نخواهند کرد .
حالا شما تصور کنید که یک عروسی سبک گرفتید وبا مهمونهای کمتر و.... و فامیل و امثالهم بعداً سرزنش کنند و تیکه بیایند و... اما عوضش شما نه مقروض شده باشید و نه منت کشیده باشید و .... و عروسی هم برگزار کردید و...... ، برعکس این را هم تصور کنید ببینید کدامیک می ارزد .
هدیه عزیز !
تاکید روی ظواهر پرهزینه و دغدغه آفرین ، هزینه های روحی و مادی گزافی داره که جز دردسر و تلخ کردن کامتان چیزی را عاید نخواهد کرد . خوب فکر کنید و توقعاتتان را کمتر کرده و اجازه ندید پدر و مادر شما به خاطر شما حمایتهی بی مورد کرده و برعکس با تدبیر خود بگذارید وضعیت به گونه ای بشه که همسر شما روی پای خود بایسته و بداند که خودش مسئولیت را به عهده دارد .
[align=justify]سلام تمام حرفهاي شما درست است و من قبول دارم يه نكته هست بايد گفته شود در اينجا تا چند وقت پيش من گفته بودم خرج را بايد مادرت بده اون گفت چرا قصه ميخوري من خودم ميدم حالا ديگه سكوت كردم و گفت خودت بده باشه اما ميبينم سكوت ميكنه و ميگه باشه ميدم اما نصف ديكشو كه لا اقل بابات بده مثلا ميگه خرج غذاي مهمانهاي شما با من اما سالن و ميوه با شما من ميترسم از اينكه نكنه اون منو فقط براي پول باابم انتخاب كرده و من چطور ميتونم امتحانش كنم و حتي بهشم اين مطلب رو گفتم گفت به خدا اينجور نيست و از دستم ناراحت شد بهش گفت پس بهم نشون بده من اشتباه كردم اون گفت چطوري گفتم خودت بايد بهم نشون بده نه من شما بگيد چطوري بهم ثابت بشه؟[/align]
هدیه عزیز
اولا برا هر مشکلی حداقل یه راه حل وجود داره.
درثانی گاهی پسرس که میخواد داماد بشه ، خرج ومخارج مراسم عروسی و غیرو ذلک براش خیلی سنگینه و باعث میشه اگرچه خسیس و بخیل نیست یه رفتارهائی رو که نشون دهنده عزت نفس نیست رو انجام بده. سعی کن ببینی آیا داماد مشکل مالی داره ویا اعتقاد به هزینه کردن زیاد تو مراسم عروسی نداره ویا....
اگه خود داماد هزینه می کنه این رو بدون که اگه بیشتر از توانش باشه وقتی رفتین سر خونه و زندگی تون ، بالاخره تحت فشار ادا قرض و ... خواهید بود. البته این حق شماست که جشن عروسیی در شان خودتون داشته باشید و از طرفی از قول من به داماد بگید که خدا هزینه های ازدواج رو تضمین کرده و حتما گشایش در کارتون ایجاد می کنه.
در ادامه دو تا ضرب المثل:
وقتی برای عروسی ات خیلی هزینه کنی ، مهمان هایت را یک شب خوشحال می کنی و خودت را عمری ناراحت ! ( ضرب المثل ایرلندی )
با قرض اگر داماد شدی با خنده خداحافظی کن . ( ضرب المثل آلمانی )
خوشبخت بشید :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
اجازه ندید پدر و مادر شما به خاطر شما حمایتهی بی مورد کرده و برعکس با تدبیر خود بگذارید وضعیت به گونه ای بشه که همسر شما روی پای خود بایسته و بداند که خودش مسئولیت را به عهده دارد .
هدیه عزیز اول پست ها خیلی از دستت عصبانی شدم و هستم . راه رو اشتباه رفتی دختر خوب . همون طور که من خیلی خیلی اشتباه رفتم. خیلی حرف ها می خواستم بزنم ولی این جمله معنی تمام حرف هایی رو که من می خواستم بزنم داره.
عزیزم تو همسر شوهرتی نه مادرش. لطفا برای شوهرت مادری نکن.