بسیار خوب . . .چگونه می شود فهمید که دست پخت یک دختر خوب است؟چون وقتی می رویم خانه شان که غذا از پیش آماده شده است؟!!
حالا از کجا معلوم کار مامانشه یا خودش؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار خوب . . .چگونه می شود فهمید که دست پخت یک دختر خوب است؟چون وقتی می رویم خانه شان که غذا از پیش آماده شده است؟!!
حالا از کجا معلوم کار مامانشه یا خودش؟؟؟
سلام ستاره خانم، ممنون از شما و همه دوستانی که نظرشون رو در این باره نوشتن ...
به نظر من هم یک زندگی خوب و کامل احتیاج زیادی به یک کدبانوی خوب دارد ...
آقای گرد آفرید من فکر میکنم معمولا دختران از نظر دست پخت بسیار شبیه مادرانشان هستند
ضمننا یک چیز دیگه !خوب میتونیم پیشنهاد کنیم یک روز بعد از جلسه خواستگاری یک جلسه خانوداگی تشکیل بشه و دختر امتحان آشپزی بده :D
با سلام
من هم عاشق آشپزي هستم و با اينكه از سر كار ميام و خسته ام اما به عشق آشپزي سعي ميكنم خودمو زود به خونه برسونم و هميشه دوست دارم چيزاي جديد ياد بگيرم
ضمناً گردآفريد پسر هستش
خب بنظر من آقایون اول زندگی باید یه خورده صبور باشند تا خانم در موارد مختلف مثل آشپزی یا مدیریت کارهای خونه راه بیفته.مگه شما همه تون وقتی از خونه باباتون رفتین سر زندگی کدبانوی کدبانو بودید؟
من خودم به شخصه معتقدم اگه ادم هر غذايي رو با دل و جون درست كنه و از سر حوصله درست كنه خيلي غذاي خوشمزه ايي بشه حالا هرچي مي خواد باشه يا عملت يا قرمه سبزي
سلام سلام.
همین الان با دیدن این تاپیک با دوستم که تا الان 20 سال هست خانه داره صحبت میکردم.وووو اون میگه....مرد خوشحال= غذای خوشمزه + شکم پر.....البته قصد جسارت به آقایون رو ندارم...فقط یک نقل قول بود از یک خانم که خیلی هم از زندگیه مشترکش راضیه....من خودم به شخصه همیشه از خوردن غذای خوب خوشمزه و لذیذ اذت میبرم چون اگر غذا طبق میلم نباشه ترجیح میدم گرسنه بمونم.....اما مسئاله اینجاست که آقیون چه نوع غذاهائی را می پسندند....
چلو گوشت..ماهیچه...چلوکباب چرب...جوجه کباب چرب با مخلفات...خورشت قورمه سبزی پر گوشت..ماکارونی چرب با گوشت و مخلفات فراوان وووووووووووووووو......خوب حالا چه باید بکنیم که آقایون راضی و خوشنود از میز غذا بلند شن....؟؟؟!!!! و البته این وسط ما چه قدر باید ورزش و ایروبیک انجام بدیم که حداقل بتونیم وزن خودمون رو زیر 100 کیلو نگه داریم.....( البته من خودم مشکل کمبود وزن دارم و فکر میکنم تا چند سال اول احتیاجی به این همه تلاش نباشه :) )
به نظر من اشپزي هنريه كه اگرخوب و با مهارت انجام بشه در ايجاد ارامش و شادي توي زندگي بي تاثير نيست . اقاي خونه رو تجسم كنيد اخمو و بي حوصله و خسته از سر كار برگشته خونه و بوي قرمه سبزي (چون خودم خيلي دوست دارم)تمام فضاي راه پله رو پر كرده هر پلهاي كه بالاتر مياد اخمش كمتر وكمتر ميشه وقتي درب خونه رو ميزنه ديگه حتما اخم نداره. مخصوصا كه چاشني قورمه سبزي علاوه بر نمك وفلفل و ليمو عماني يه كمي هم عشق باشه و خانوم خونه با صرف وقت و براي بدست اوردن دل اقا مطمئنا خيلي هم خوشمزه درستش كرده باشه . خلاصه نتيجه اخلاقي اين داستان:
قورمه سبزي خوشمزه => لبخند اقا => زندگي شيرين =>ارامش خوانواده=>رضايت خانوم
سلام،:72:
اقایون ببخشید ،سو تفاهم نشه. اما من تصمیم دارم برای اینکه پسرم دچار این مشکلات نشه اشپزی یادش بدم.:104:
فرق دخترا و پسرا در پخت نیمرو
دخترها:
۱- توي ماهيتابه روغن ميريزن
۲- اجاق گاز زير ماهيتابه رو روشن ميكنن
۳- تخم مرغها رو ميشكنن و كمي نمك روي تخم مرغها مي پاشن
۴- چند دقيقه بعد نيمروي آماده رو نوش جان ميكنن
ولی پسرا :
۱- توي كابينتهاي بالايي آشپزخونه دنبال ماهيتابه ميگردن
۲- توي كابينتهاي پاييني دنبال ماهيتابه ميگردن و بلاخره پيداش ميكنن
۳- ماهيتابه رو روي اجاق گاز ميذارن
۴- توي ماهيتابه روغن ميريزن
۵- توي يخچال دنبال تخم مرغ ميگردن
۶- يه دونه تخم مرغ پيدا ميكنن
۷- چند تا قرولند زير لب ميدن
۸- دنبال كبريت ميگردن
۹- با فندك اجاق گاز رو روشن ميكنن و بوي سركه همراه دود آشپزخونه رو بر ميداره
۱۰- ماهيتابه رو ميشورن (بگو چرا روغنش بوي ترشي ميداد!)
۱۱- ماهيتابه رو روي اجاق گاز ميذارن و توش روغن واقعي ميريزن
۱۲- تخم مرغي كه از روي كابينت سر خورده و كف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاك ميكنن
۱۳- چند تا بد و بيراه به خودشون ميدن و لباس ميپوشن
۱۴- ميرن سراغ بقالي سر كوچه و 20 تا تخم مرغ ميخرن و برميگردن
۱۵- تلويزيون رو روشن ميكنن و صداش رو بلند ميكنن
۱۶- روغن سوخته رو ميريزن توي سطل و دوباره روغن توي ماهيتابه ميريزن
۱۷- تخم مرغها رو ميشكنن و توي ماهيتابه ميريزن
۱۸- دنبال نمكدون ميگردن
۱۹- نمكدون خالي رو پيدا ميكنن و چند تا حرف ديگه زير لب مي زنن
20-دنبال كيسه نمك ميگردن و بالاخره پيداش ميكنن
۲1- نمكدون رو پر از نمك ميكنن
۲2- صداي گزارشگر فوتبال رو ميشنون و ميدون جلوي تلويزيون
۲3- نمكدون رو روي ميز ميذارن و محو تماشاي فوتبال ميشن
۲4- بوي سوختگي رو استشمام ميكنن و ميدون توي آشپزخونه
۲5- چند تا بد وبيراه ديگه و تخم مرغهاي سوخته رو توي سطل ميريزن
۲6- توي ماهيتابه روغن و تخم مرغ ميريزن
۲7- با چنگال فلزي تخم مرغها رو هم ميزنن
28 -صداي گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال ميشنون و ميدون جلوي تلويزيون
29-سريع برميگردن توي آشپزخونه
30- تخم مرغهايي كه با ذرات تفلون كنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توي سطل ميريزن
31- ماهيتابه رو ميندازن توي سينك
32--دنبال ظرفهاي مسي ميگردن
33--قابلمه مسي رو روي اجاق گاز ميذارن و توش روغن و تخم مرغ ميريزن
34- چند دقيقه به تخم مرغها زل ميزنن
35- ياد نمك ميفتن و ميرن نمكدون رو از كنار تلويزيون برميدارن
36- چند ثانيه فوتبال تماشا ميكنن
37--ياد غذا ميفتن و ميدون توي آشپزخونه
38--روي باقيمانده تخم مرغي كه كف آشپزخونه پهن شده بود ليز ميخورن
39--چند تا بد و بيراه ميدن و بلند ميشن
40--نمكدون شكسته رو توي سطل ميندازن
41--قابلمه رو برميدارن و بلافاصله ولش ميكنن
42--يه داد بلند مي زنن و انگشتهاشون كه سوخته رو زير آب ميگيرن
43--با يه پارچه تنظيف قابلمه رو برميدارن
44--پارچه رو كه توسط شعله آتيش گرفته زير پاشون خاموش ميكنن
45--نيمروي آماده رو جلوي تلويزيون ميخورن
اقایون بهتر نیست همانطور که خانم ها رانندگی یاد میگیرن و پلیس میشن و.......
شما هم یه سری به اشپزخانه بزنید تا در مواقع ضروری احتیاجی به اشپزی خانم ها نداشته باشیدو تنهایی از پس ان برایید:307:.(بازم به نفع خانم ها:199::227:)