با سلام :
1-كدام شهر ايران را بيشتر دوست داري ؟
2-كدام كشور را ؟
3-يك ميليارد داشتي چكار ميكردي ؟
4-بهترين دوستانت ؟
5-يه خاطره از برادر مفقود الاثر(جاويد الاثر ) بگو ؟
6-بهترين ترانه -ورزش -تفريح ؟
....فعلا"همينا را جواب بده !
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام :
1-كدام شهر ايران را بيشتر دوست داري ؟
2-كدام كشور را ؟
3-يك ميليارد داشتي چكار ميكردي ؟
4-بهترين دوستانت ؟
5-يه خاطره از برادر مفقود الاثر(جاويد الاثر ) بگو ؟
6-بهترين ترانه -ورزش -تفريح ؟
....فعلا"همينا را جواب بده !
سلام
در جواب برادرمون آقای omed
1- برای زندگی شهر خودم ، برای سیاحت و تفریح اصفهان و برای زیارت مشهد مقدس و قم
2- ایران
3- اگه یک میلیارد داشتم ، هیچوقت نداشتمش ! چون به محض داشتن یه جوری از شرش خلاص میشدم .تنها آرزویی که در مورد پولداری دارم اینه که بتونم کاری کنم که باعث بشم یه عده بیکار مشغول کار بشن اما برای خودم اصلا" .
4- بعد از خدا و امام زمان (عج) دوستی دارم که خیییلی در دوستی صداقت و وفادار و قبل اعتماده و هر وقت بهش نیاز داشتم در کنارم بوده و بهم کمک کرده اسمش آرزوه همینجا ازش تقدیر میکنم.
5- ایشون پسر داییم هستن . یادمه یه روزاومده بود خونه ما زمان نوجوانیش .با برادر بزرگم با چوب و یه سری وسایل ابتدایی اسلحه درست کرده بودن و مثلا" داشتن آماده میشدن که برن جبهه ....یه توپ هم داشتن که هنوز من نگهش داشتم .....آخرش هم بعد از جاری شدن صیغه محرمیت بین اون و همسرش و قبل از عقد دائم رفته جبهه و همونجا ساکن شد.
6- آهنگ شکرانه ( کعبه دل ) از محمد اصفهانی رو خیلی دوست دارم .همچنین یه آهنگ محلی بختیاری با نام گُله گُله که نمیتونم جایی پیداش کنم .
بهترین ورزشی که دوست دارم کنگ فو و پیاده روی
برای تفریح هم دوست دارم برم زیارت هر جا که باشه
با تشکر از آقای امید:72:
موعود عزیز ، سلام
1.اگه قرار باشه تو چند جمله حضرت مهدی رو به دنیا معرفی کنی چی میگی؟
2.اینکه سر کار تو تالار میای به کارت لطمه نمیزنه؟
3.چند ساعت اومدن تو این تالار رو منطقی میدونی ، چند ساعت رو اعتیاد ؟
4. نظزت راجع به تعریف وتمجیدهای زیادی که تو سایت میشه؟ فکر نمی کنی این تعریفها یه شخصیت کاذب و مجازی برا آدم میسازه ؟
5. واکنشت چیه اگه یه دفعه ازت یه انتقاد تند بشه ؟ اگه تعریف زیادی ازت کردن؟
سلام
خدمت برادر عزیز و بزرگوارم آقای baby عرض میکنم که :
1- من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام سرور و مولایمان آقا حجة بن الحسن (عج) رو به کسی معرفی کنم چون معرف ایشون خودش باید حداقل در حد غلامی و کنیزی آقا باشه که من حقیقتا" خودم رو حتی در حد کنیز کنیزان آقا نمیدونم .اما چشم ....... میگم دعای ندبه رو بخونن خصوصا" از این جملاتت به بعد رو :
اَین بقیة الله التی لا تخلو مِنَ العترةِ الهادیة ، این المعدَ لقطع دابر الظلمة ، این المنتظرُ لاقامة الامت و العوج و ...
و جملات یا بن السّادة المقرّبین ، یا بن النّجباء الاکرمین و .........
و توی زیارت آقا هست که حجة الله فی ارضه ، عین الله فی خلقه ، یفرج به عن المومنین و ...
2- خیلی خوب شد که این سوالو پرسیدید :104:
خوشبختانه نه برادر عزیز .چون کارم پشت میزی و یه جای دنج و بی مزاحمته . کار عقب افتاده هم ندارم الحمدالله البته نه تنها کار خوردم رو انجام میدم بلکه اکثر اوقات کار اضافی هم برام میارن انجام میدم اینم از مزایای راضی بودن رئیس از کارمندشه دیگه ! .اما به محض اینکه ببینم کارم خیلی واجبه از تالار بیرون میام .در ضمن اینترنت ما
کاملا"آزاده وگرنه به خودم اجازه نمیدادم به بیت المال ضرر بزنم .
3-به نظر من روزی دو ساعت خوبه اما بیشتر نه .ولی متاسفانه خودم رعایت نمیکنم چون وقتش رو دارم اینه که جایی جز تالار همدردی نمیرم .
4-راستش به نظ رمن گاهی بله حق باشماست اما نه همیشه . یه مثال میزنم تو تاپیک اقای کنجکاو که گفتند « یک جمله دربازه نفر قبلی بگو » خود اقای کنجکاو یه جا در مورد من گفتند « بمب انرزی » ! برام خیلی جالب بود اولش فکر کردم ایشون بر عکس شخصیت من اینو گفتن ( به شوخی ) چون خودم انقد انرزی در خودم نمیبینم اما بعد با خودم فکر کردم ایشون به هر منظوری که گفتند نسبت به من لطف داشتند و سعی کردم از اون روز شادتر و پرانرژی تر باشم و در واقع از این تعریف اقای کنجکاو درست استفاده کنم .
ور در ضمن موارید که من در مورد شخص شما گفتم اصلاگ تعارف و تعریف الکی نبوده چیزی هست که من واقعا"در مورد شما فکر میکنم :72:
5- از تعریف کلا" خوشم نمیاد چون باعث غرور و خودخواهی میشه حالا اگه زیادی باشه که دیگه مضره ولی در کنار این عقیده دوست ندارم بیخودی هم ازم ایراد بگیرن و زحمت و تلاش و نیت خیرم رو تو هر کاری ببرن زیر سوال و از قدرنشناسی هم خوشم نمیاد.
در مورد انتفاد هم سعی میکنم تا جایی که بتونم خودم رو کنترل کنمو اگه انتقاد به جا باشه بپذیرم و حالت مدافی به خودم نگیرم و از این فرصت برای اصلاح خودم استفاده کنم .اما اگه انتقاد بیجا باشه نمیپذیرم و در عین حال سعی میکنم با دلیل و منطق طرفم رو مجاب و قانع کنم
با تشکر از آقای baby:72:
آقای ابراهیمی چقدر این صندلی داغه
اگه من روش بشینم که اصلا نمی تونم جواب بدم:203:
1-بهترین هدیه ای که گرفتی چی بود
2-قشنگ ترین احساست در زندگی
3-نقط عطف زندگیت
4-[b] اگر بخواهی تصمیمی بزرگ بگیری که عقل و احساست با هم در جنگ باشند
(با عقلت تصمیم بگیری ، به احساست لطمه ای جبران ناپذیری زدی
و اگر با احساسات تصمیم بگیری ، خودت را فدا کردی)
کدام را بر میگزینی ؟ چرا؟
5-چه ويژگی در زندگیت با ارزش ترین است؟
سلام
بالهای صداقت عزیز :
1- راستش هدیه که زیاد گرفتم اما بهترینش یادم نیست .........ولی یه پوستر هدیه گرفتم که حدیثی از امام رضا (ع) هست به این مضمون : همیشه نماز را در اول وقت به جا بیار .خییلی دوستش دارم
2- وقتی با خدا حرف میزنم
3- یه کم اعتماد به نفسم پایینه و ( بین خودمون بمونه خونه داریم زیاد تعریفی نیست )
4- بیشتر تو زندگیم سعی میکنم عقل و منطقم بر احساسم غلبه کنه تا بر عکس .و تو هر کاری جابن عقل رو بیشتر میگیم تا احساس طوری که اطرافیان بهم میگن « تو انگار احساس نداری ! » مخصوصا" بعنوان یه دختر .البته موردی به ایت شدت که شما گفتید هنوز برام پیش نیومده تا ببینم چیکار میکنم.
مثلا" تا حالا خواستگارانی داشتم که همه از خودم کوچیکتر بودن اما من دوست ندارم همسر آیندم از خودم کوچیکتر باشه حتی با وجود امتیازات دیگه (البته به جز ایمان و اخلاق که اگه کسی باشه به این دو موردش مطمئن باشم ف اختلاف سنی برام قابل تحمل میشه ) .خی تو این موارد اگه طبق احساسم عمل میکردم برای اینکه ازدواج کنم و سرو سامون بگیرم و خلاصه شادیهای اول زندگی و جشن و ... مطمئن بودم که بعد پشیمون میشم چون عقلم چیز دیگه میگفت .برای همین از خیر همه شون گذشتم .البته خیلی ها میگن اشتباه کردم ولی فعلا" که کوتاه نیومدم ...توکل به خدا
5-اینو دیگران باید قضاوت کنن .......ولی به نظر خودم اینکه همیشه سعی میکنم به خاطر رضای خدا روی دلم و احساسم و هر چی که بتونم پا بذارم .خییییلی سخته اما سعیمو میکنم و این سختیها رو با جان و دل میپذیرم و برام چنان لذتی داره که توصیفش برام راحت نیست .البته به همکین دلیل خیلی ها بهم معترض میشن اما برام مهم نیست نه که اصلا" نباشه اما تا بتونم سعی میکنم تحت تاثیر قرار نگیرم .
با تشکر از خواهرخوبم بالهای صداقت:72:
خب دوستان عزیز من دیگه باید برم تا فردا انشاء الله اگه عمری بود در خدمتتون هستم
یا علی:72:
آقای محمد ابراهیمی ما قرار بود با هم این صندلی داغ رو بچرخونیم .
هر چه زودتر دوباره دست رسیتون رو آزاد کنید.
موعود جان سئوالم نقطه عطف در زندگی بود فکر کنم نقطه ضعف خوندی؟:303:
با سلام خدمت موعود جان
1-تو چه رشته ای درس خوندی؟
2-در جواب ادمایی که می گن خدا رو برای من ثابت کن چه میشه گفت؟اصلا میشه ثابت کرد؟
3-روز تولدت چه روزیه؟(تاریخ دقیق بده)
سلام:72::
به به..سری چهارم هستو ..موعود خانم عزیز روی صندلی داغ نشسته اند:
من اصلا سوالی ندارم......!!!!!:D
1) خرگوش بالا تو رو یاد چی می ندازه؟آیا فلسفه این خرگوش مشهور رو می دونی( آلیس در سرزمین عجایب ها!!)؟
2)دنیا رو چه رنگ می بینی؟چرا؟
3)طرفدار استقلالی یا پرسپولیس!!!!!!!؟؟؟؟؟(مواظب جواب این سوال باش ..اصلا هم نگو تیم ملی!!!:305::P)
4)غذا بلدی درست کنی؟؟؟؟؟؟:73:
5) چه چیزی تو زندگی براتون مهم ترین هست و ایا به هدفی که در زندگی مد نظر داشتیتد تا به اینجا دست پیدا کردید..
6)پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.؟
7)آیا تا به حال شده به کسی اعتماد کرده باشین و طرف توزرد از آب دربیاد!؟8)
من این شعر رو در وبلاگی دیدم:
برداشتت ازش چیه....
[align=center]سهراب" گفتی چشمها را باید شست ! شستم ولی.....
گفتی جور دیگر باید دید! دیدم ولی.....
گفتی زیر باران باید رفت! رفتم ولی.....
ولی او نه چشم های خیس و شسته ام را، نه نگاه دیگرم را، هیچکدام را ندید !
فقط در زیر باران با طعنه ای خندید و گفت :
دیوانۀ باران زده[/align
9)برای اونایی که نام می برم از بچه های تالار یه شکلک بذار:
آنی:
گل مریم:
باران 68:
مدیر همدردی:
کیوان:
نقاب:
Baby :
فرشته مهربان:
مسلمان:
محمدابراهیمی:
بالهای صداقت :
گفتار نیک:
خود من:rsrs1380 :
خسته نباشی......http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ebfc5f1946.gifداغ نبود که........................:228: