-
RE: از کجا شروع کنم؟؟؟
1-ببين وقتي مذهب را براي زندگي انتخاب ميكني يعني هدف و مسيرت سفر زندگي رو مشخص كردي پس چهارچوب داري و برنامه! حالا علمي تر استراتژي زندگي رو مشخص كردي حالا بايد تكنيك (مهارت ) داشته باشي و اين خيلي خوب است چون خيليها تا 50 سالگي بي هدف وحيران هستند و تازه ياد دين و عقيده ميافتند !
2- داشتن الگو هم خيلي كمك ميكنه كه راه رو بي غلط يا كم اشتباه طي كني چون از تجربيات و مهارت او ميتوني كمك بگيري پيشنهاد ميكنم حتما" با خواهر خوبت بشيني و صحبت كني مطمئن باش استقبال ميكنه :72:اگر هم مستقيم روت نميشه چند روش غير مستقيم:بگو :يكي از دوستهاي دانشكده همچنين سوال يا مشگل را داره و من گفتم خواهرم توي زندگي موفقه و من از ازش ميپرسم يا به نحوي علاقه ات رو به شناخت بهتر مردان و ارتباط صحيح در حضور او مثلا" زمان تلفن با دوستت يا خواندن كتاب در اين باره و...نشان بده و..
3-اين رو بدان كه دنيا در دست مردان است و مردان هم در مشت زنان (يه مزاح بود براي تنوع ):311:
4-منظورم از سوال آخر اينه كه انسانها چه مرد چه زن در خيلي از مسايل مشتركات زيادي دارند فقط غلظتش فرق دارد و برخي هم موارد جزيي اختلاف دارند اگر انسانها را خوب بشناسي 60%مردان را شناختي و اگر ارتباطت با خانمها خوب و مفيد باشد 60%راه را رفتي :227
-
RE: از کجا شروع کنم؟؟؟
سلام
اولین گام اینه که خودت رو خوب بشناسی ، این که الآن کی هستی و چگونه می خوای باشی ؟
چطور آدمی هستی یعنی ، شناخت توانائیها ، استعداد سلایق ، و نگرش و منش و ارزشهات ...... .
و چطور می خواهی باشی . یعنی ، درک آرمانها و ایده آلهایی که دوست داری در خودت ببینی و کسب کنی ( واقع بینانه و روشن . و نهایتاً درک و شناخت مردی که می پسندی ( چه کسی باشه با چه روحیات و ویژگیهایی ، البته این هم با واقع بینی همراه باشه نه آرمان گرایی صرف)
در خصوص کتاب هوش هیجانی ، " هوش هیجانی از دانیل گلمن " رو پیشنهاد می کنم ، و کلاً در مورد تمام مراحل ازدواج و زندگی مشترک ، مجموعه کتابهای مرحوم دکتر پاک نژاد رو که با عنوان کلی اولین دانشگاه و آخرین پیامبر هست و در همه زمینه ها حرف برای گفتن داره رو پیشنهاد می کنم . کتابهای ، بهداشت نسل ، آیین شوهر داری ، تربیت فرزند ، ....... ایشان را تهیه کرده و بخوانید ( حتی در باب استفاده از رتگها در نظم و ترتیب خونه و کلاً خونه داری و...... هم حرف داره ) و در مورد ازدواج از معیارها تا انتخاب و خواستگاری و نامزدی و مهمانی عروسی و رفتار با خانواده های طرفین و حتی روابط زناشویی سخن گفته که در متنشان تفاوتها هم بیان شده .
کتاب مردان مریخی وزنان ونوسی هم برای درک تفاوتها خوبه . کتابهای روانشناسی روابط انسانی از رابرت بولتون. و کلید طلایی ارتباطات ( نویسندش یادم نیست ) و.....
موفق باشید