سلام وقت همگی بخیر ،
یه سری آدما (،البته اغلب ) ازسرما فراری هستن ، خود منم جزء همین دسته ام و بیشتر تو خانه هستم حتی در حیاط هم نمیرم ، امشب رفتم زیر آسمون و چند دقیقه ماه کامل و ستاره هارو دیدم ، خیلیییی زیبا بود ، آدم گاهی وقتا حتی به مسائل بدیهی فکر میکنه ، اون موقع که محو تماشای آسمون بودم با خودم گفتم همه ی اینا خلقت خداست و ما انسان ها هم مخلوق خداوندیم! یه حس خیلی خوبی داشتم ، شاید تصورش براتون عجیب باشه ولی زیر آسمون بیشتر خودمو در پناه خدا احساس میکردم ، یه کمی هم به زندگیم و مراحلی که گذروندم (پستی و بلندی ها) فکر میکردم ، جالبه که هم احساس خیلی خوبی داشتم و هم اندوه . آسمون شب خیلی خوبه دوستان .
پیشنهاد میکنم گرم ترین لباستون رو بپوشین و دو سه دقیقه ، در حد توانتون برید زیر آسمون و از تماشای ماه و ستاره ها لذت ببرید . بیرون سرده ولی دل گرم میشین.
آقا غلام درک میکنم که واقعا پیدا کردن همسر سخته اون هم در این دوره و زمونه ،(بیشتر آدما خودشونو گم کردن ) درسته تلاش خود آدم مهمه ولی در اصل خواست خداست و زمانش برسه حتما ازدواج میکنید .
بنظرم گاهی آدم باید از بیرون به خودش نگاهی بنداره و ببینه آیا واقعا چیزی که دنبالش هست رو دوست داره ؟ ،،، معیار های واقعیش برای ازدواج چه مواردی هستن و آیا منطقیه ؟
و در آخر یه مسئله ای رو بهتون بگم : انتخاب و پیدا کردن یه دوست خوش قلب و نیت هم در این زمونه سخته ، چه برسه ازدواج ...
سلامت باشید .
آقای باغبان آره دقیقا با جناب ام واز برید سرزمین آدم خوارا ،حتما فرجی میشه شک نکنید ... آقای باغبان همه که باغبان نمیشن ، باغبان واقعی روح لطیفی داره ،،، زنده باد باغبونای واقعی