-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام
جا دارد در همین جا از مسلمان (که قبلا خسته بود و الان خستگی اش در رفته انشاء الله) که بسیار بهشون در کارهای فنی زحمت دادیم و بدون هیچ گونه چشمداشتی وقت و بی وقت انرژی گذاشتند و به ما در اداره تالار کمک کردند قدردانی کنیم.
و از خدا می خواهیم که در زندگی موفق باشند و انشاالله موقعیت خوبی برای سربازی ایشون جور بشه و همین جا هم نذر کنند که اگر شرایط سربازی خوبی گیرشون اومد از زمانی که در اختیار دارند استفاده کنند و در تالار فعالیت نمایند.:323:
2 سال وقت زیادی نیست. منتظرت می مونیم، خودت که میدونی بچه های این تالار همه پر صبرند.
اما تا سربازی نرفتی انشاء الله در خدمتتون باشیم. شاید از دعای اعضاء تالار معاف شدیا...
راستی مسلمان، این امضات منو کشته :311: خیلی ساده و صمیمی هست.
-
دوستان از ممفرد عزيز خبري نيست ....كسي ميدونه در چه حاليه؟جا به جايي محل كارش تموم نشده؟؟
-
سلام سلام سلام
من اومدم
مرسی از همگی و غزاله جونم
چقدر خوشحالم که گل مریم با انرژی بازم برگشته تالار
بچه دعا کنید من شبنه یه امتحان تعیین سطح دارم برای ارتقا رتبه ی کاریم :302: خیلی امتحانه سختیه
دعا کنید رتبه ام خوب بشه
-
خانمي چه خوب شد كه برگشتي.......حالت خوووووووفه؟
ايشالا حتما قبول ميشي يعني حتما نمره خووووووبي مياري.......شيريني ما يادت نره ها.....:46:
تو هم واسه ما دعا كن كه امتحان داريم و همش توي تالاريم...
من احتمالا فقط درس روانشناسي رو اين ترم پاس ميكنم........:311:
-
سلام دوستان
بعد از نشستن رو صندلی داغ ، از اونجائی که جزغاله شده بودم ! نیاز به چند روز استراحت داشتم ...
الان درد هام التیام پیدا کرده ، البته خوب خوب نشده ...
اما دیروز جاتون خالی با پسرم رفتیم دربند ، هم تفریح بود وهم ورزش - هوا هم زمستون بهاری ( اصطلاح جدید: وقتی زمستون زمستون نباشه و بدون برف و بارون بکار میره) بود ، پسرم هم انقدر شارژ بود - تو راه بقیه می گفتن ماشالله ، خیلی خوب اومدی بالا - تا نزدیکای شیر پلا رفتیم- آفرین کوهنورد جوان و... - که مدام می گفت بابا بریم بالاتر ، بریم قله و.... الان کل بدنم درد می کنه ، عضلاتم کوفتس ...اما درعین حال حسابی سر حالم ، دیشب انقدر کوفته بودم که تو خونه می خواستن بجای شام منو بخورن
امیدوارم شما هم خوب و خوش وسرحال باشید :72:
آنی و موعود و کامران وباران که چند روزیه نیستن .... و گفتار نیک و فیلو سارا که خیلی وقته پیداشون نیست
-
همراهان عزیز
مطلع شدم برا موعود عزیز کسالتی عارض شده که نیاز به استراحت مطلق دارند ، رسم دوستی رو بجا آورده برا سلامتی شون دعا کنیم.
امیدوارم همه دوستان سالم و سرحال و پیروز باشند:72:
با تشکر
-
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــام:
دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه....
منم حامل پیامی برای دوستان تالار هستم.:
گل مریمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85da75b8ee.gif عزیز طی ایمیلی به بنده اطلاع دادند که متاسفانه در محل کار سیستم کامپیوترشان خراب شده است و امکان ارسال در تالار را ندارند.:302:..و به همه دوستان تالار سلام رساندند و گفتند حتما با تجربیات شیرین این دوران که غیبت داشتند باز خواهند گشت.....
ان شا الله همه دوستان به زودی سر پست های خود بازگردند..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a26ed59b3a.gif...
-
سلام از خانم اني و اقاي لرد حامد اعضا تالار خبري داريد چند وقت توي تالار نيستند
-
سلام به همه دوستان حاضر و غائب
چه باشید و چه در فراغت مرخصی به سر برید ، همواره خیر را برای همگیتان خواهانم و گاه بعضی به اختصاص جلوی نظرم می آیند و در همین فرصتها از نهادم دعای خیر برمی آید به بهره مندی هرچه بیشتر از خیر و خوبی و عاقبتی بسیار نیک را از قادر متعال نصیب گرفتن .
اردتمند مخلص همه شما عزیزان گلستان همدردی
این هم تقدیم وجود نازنینتان
-
ممفرد خانم كجايي؟؟؟چرا خبري ازت نيست؟من نگرانتم:302:
كسي از ممفرد خبر نداره؟
-
دوست موستاي خوبم
من فردا ميرم مسافرت تا هفته ي بعد نييييييييييستم....مقصد سفر نامعلومه چون دلبند ميخواد غافلگيرم كنه(به جاي سورپرايز.....فارسي را پاس داشتم فرشته جان...)دلم براي همتون تنگ ميييييييشه....به جاي همتون خوش ميگذرونم....
ممفرد جونم هنوزم منتظرتم:46:
خداحافظ عزيزان:72::72::43:
-
سلام خانم غزاله اميدوارم مسافرت خوبي داشته باشيد اميدوارم مسافرت بياد ماندني و خاطره انگيز داشته باشيد اميدوارم به سلامت برويد و بر گردي:72::72::72:
-
بهت خوش بگذره عزیز:72: سفر بی خطر
-
سلام به همگی
غزاله ی عزیزم خیلی ممنون که جویای حالم هستی
هفته ی خوبی نداشتم خسته ی خسته ام
یادمه یکی از دوستام زمان هایی که خسته میشد میگفت دلم می خواد برم تو کما
منم الان دلم می خواد برم تو کما یه مدت استراحت کنم وقتی از کما بیام بیرون که همه چیز آروم باشه
دوستتون دارم
-
سلام العلیکم
حالا تشبیه کنید به یه جای قشنگ تر مثل پیله ؟
بگین داریم میریم تو پیله؟!!
:323::323::323:
-
تشکر از همه دوستان
امیدوارم هرچه زودتر به سلامت به تالار بازگردی....
به هر حال من این جا پست زدم تا از بالهای صداقت عزیزم که تولدم رو یادش بود و همینطور آنی عزیزم و آقای ابراهیمی و شما خانوم دکتر خودم که آخرش هم به من استعلاجی ندادی و ملاحظه رفاقتمون رو نکردی و همینطور موطلایی عزیز خودم که خیلی دوستش دارم و همینطور خانوم نیلو که تولدم رو تبریک گفتند
بازم ممنونم از محبت های همه شما دوستای خوبم
به هر حال من این جا پست زدم تا از بالهای صداقت عزیزم که تولدم رو یادش بود و همینطور آنی عزیزم و آقای ابراهیمی و شما خانوم دکتر خودم که آخرش هم به من استعلاجی ندادی و ملاحظه رفاقتمون رو نکردی و همینطور موطلایی عزیز خودم که خیلی دوستش دارم و همینطور خانوم نیلو که تولدم رو تبریک گفتند
تشکر کنم
یادم رفت تشکر کنم رو بنویسم:311::311:
گفتم تا مشکل ادبیاتی نگرفتند خودم بگم
-
سلام دوستان عزیز
از اینکه میبینم از باران جان خبری رسیده خوشحالم:72:
من هم تولدت رو تبریک میگم خواهر گلم .انشاء الله که همشه در پناه خداوند در تمام مراحل زندگیت سلامت و خوشبخت و موفق باشید.جات خیلی خالی بود انشاء الله که در بین دوستان ماندگار هستی.
من هم مدت کوتاهی نبودم و الان اومدم تا از دوستان عزیزی که از طریق ایمیل جویای حالم شدن و نگرانم بودن تشکر کنم.
عزیزانم من حالم خوبه الحمدالله اما باید همیشه مراقب خودم باشم و نمیتونم زیاد با کامپیوتر کار کنم برای همین ممکنه زیاد نتونم پست بذارم و بهتون سر بزنم (البته اگه بتونم:311: )
خانم آنی
خانم دکتر عزیز
خانم بالهای صداقت
خانم سایه های ماه
و
آقای سنگ تراشان ؛ مدیر گرامی تالار که لطفشون همیشه شامل حال من شده از جمله حالا:72:
آقایBABY
آقای محمد صالح
آقای محمد ابراهیمی
و مابقی دوستانی که به یاد من بودند ؛
از همه شما عزیزان سپاسگزارم و تشکر میکنم .امیدوارم همیشه زیر سایه آقا امام زمان(عج) زندگیتون سرشار از خوشبختی و موفقیت باشه و هیچوقت غم و غصه و ناامیدی بر شما سایه نندازه .
همه شما رو دوست دارم و ازتون التماس دعا دارم:323:
خوداهر کوچکتان : زهرا
-
عزیزم خدا را شکر که بهتر شده ای .:72:
مواظب وضعیت جسمانی خودت باش .
خدا را شکر جوانی و قوی ، اما یاد بگیر با بدن خود مهربان تر باشی و دوستش بداری و همچون یک موجود نازنین از وی مراقبت کن.
پاینده برقرار و همیشه سلامت باشی .:46:
-
سلام سلام
سلام زهرا عزیز ممنونم خانومی
سلام به همه اونایی که من نبودم به تالار سر زدن مخصوصا شاد عزیز
قابل توجه جناب مدیر وآقایان کیوان و نقاب هر چقدر هم که گوش ما رو بکشید باز هم بی خبر می ریم مرخصی. :311::311:
آنی جونم ماموریت با موفقیت انجام شد.
بالهای صداقت عزیزم که دو روزه نیستی کجایی؟ که دلتو پس آوردم . :43:
سارا خانوم کجایی خانومی خووووب ملاحظه رفاقت و نکردی و استعلاجی ندادی مجبور شدم برم از همون دکترا که میدونی استعلاجی بگیرم اما تازه از حقوقمون که کم نشد هیچی اضافه حقوقم گرفتیم :227::227: که دست جناب مدیر درد نکنه که هوای ما رو دارن .
ممنونم از تمام کسایی که جویای حال من شدند مثل غزاله و مامفرد و سارا و آنی و بالهای صداقت و موعود و ...
خسته نباشید می گم به آقای ابراهیمی که صندلی رو داغ نگه داشتند
:227: تبریک میگم به طرفداران تیم پیروزی به خاطر برد تیمشون در داربی :227:
-
خیلی خوشحالم که پس از مدتی دوری ، دوباره شاهد حضور دوستان بخصوص:
موعود عزیز که امیدوارم باقیمانده کسالتتون هم بزودی مرتفع بشه.:72:
باران عزیز وآنی گرامی:72::72:
وامیدوارم شاهد حضور دوباره:
غزاله مسافر ،گفتارنیک ، آرمان 26، فیلو سارا ، سایه های ماه ، و خیلی های دیگه که تو ذهنم هستند ....:72:
-
خانم آنی چشم مراقب میشم :43:
باران جان خوش آومدی عزیزم:72:
ولی مرخصیت خیلی طولانی شد ها:305:
اما آقایان مدیر من اگه کم اومدم یا نیومدم باور کنید برگه مرخصی استعلاجی واقعی دارم جدی جدی:302:
التــــماس دعـــــــا:323:
-
داشتیم زهرا خانوم
درسته ما کلا اهل شوخی هستیم اما من هم واقعا کسالت داشتم اتفاقا دکتر من تاکیدش روی فضای مجازی بود و اصل مرخصیش واسه اینجا بود :311::311:
اسکن می گیرم از برگه استعلاجیم و می فرستم :311::311:
-
خیــــــــــلی ممنون و تشکر آقای BABY که هم تو تالار و هم خصوصی جویای حال حقیر بودید و از دوستان هم خواستید برای سلامتی من دعا کنند .انشاء الله شما و بقیه دوستان همیشه سلامت باشید.:72:
باران جان عزیزم بنده از گفتن اینکه برگه مرخصی استعلاجی واقعی دارم نگران خودم بودم:311: و نمیخواستم کار شما رو خراب کنم باور کن .اما امیدوارم واقعا" مزاح باشه و کسالتی نداشته باشید.:72:
-
سلام خانم باران به تالار بر گشتي به تالار خوش امديد چند وقت تو تالار نبودي جا در تالار خالي بود مدير همدردي خوب دوست داشتي در تالار به شما نياز دارد اميدوارم در تالار از تجربيات شما استقاده كنيم اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام خانم باران ... مدير همدردي خوب دوست داشتي در تالار به شما نياز دارد :72::72::72::72:
چرا هیچکس به ما نیاز ندارد:302::302::302:
هیشکی منو دوس نداره:223:
-
سلام
سلام به همه...:324:
وااااااااااي ببين چه خبره......برو بچس من برگشتم....:310:جاي همتون خالي بود خييييييلييييييييي خوش گذشت......يه مسافرت دونفره ي رمانتيك و عشقولااانه:43:
ميبينم كه باران هم برگشته...خدا بد نده خانم چي شده بود!؟!؟خوشحالم كه دوباره ميبينمت:72:
-
به سلامتی غزاله عزیز هم از سفر برگشتند
منم خوشحالم از اینکه می بینمت.
مهم نیست ، من که گفتم ما هیچیمون نمی شه :311:
مهم اینه که الان خوبم شکر خدا
فقط کامپیوتر برام ممنوع شده بود
-
سلام دوستان,
جمع شما نیست که خیلی جمع بود,خواستم یه ضد حال بزنم و بیام اینجا,(باز سرو کله این پیدا شد)
آخه من یکی هیچ خاطره خوشی از ناظم(http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/14.gif) ندارم؛اون هم ایام مدرسهhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/26.gif؛ الان هم که اسم ناظم رو میبینمhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/109.gif
امیدوارم همیشه این جو دوستانه (مرام) پایدار باشد, و خم بر ابروی شما فرود نیاید,
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
اما آقایان مدیر .........
اینجا خانم مدیر هم داریم,اما
شما اگر از ایشون خبر دارید؛ما را نیز مطلع نمائید.
-
سلام
خوشحالم از اومدن دوستان مرخصی رفته از جمله موعود و باران و غزاله
ان شاء الله که همیشه سالم و سر حال باشید .
آرزو می کنم بقیه دوستان غائب هم هرکجا که هستند خوش و خرم باشند .
حال آقای گرد آفرید خوب شده باشه . شاد عزیز به یاد ما باشه و دعامون کنه
فائزه هم که یه سر اومد و دوباره رفت .
خوشمون بود که فیلو سارا هم دوباره فعال شد اما باز ناپیدی شد ، به گمانم نهان و آشکار شده .
از گل مریم هم خبری نیست گاهی میاد اما برگ حضور در اینجا نمیزنه .
و..... و....... و .... دیگه کی مونده .... الآن یادم نمیاد آخه هم خوابم میاد هم باید فردا صبح زود برم سر کار و قاچاقی بیدار موندم .
خوب خوشم که سر حالید و آرزو می کنم همیشه همینطور باشید .
آهان یادم اومد این بالهای صداقت و مامفرد کجا غیبشون زده ؟؟؟؟؟
-
چه کسی گفته که حضور یک ناظم که کارش رو به خوبی انجام میده ضد حاله ؟؟؟؟
من هم امیدوارم که حال آقای گردآفرید خوب شده باشه .
بالهای صداقت عزیز کجایی ؟ فکر دل ما رو نمی کنی . بابا دل ما رو وردار بیار لازمش داریم !
مامفرد عزیز کجایی شما هم غیبت خوردید که !
-
سلام كيوان خان....مدير زحمت كش تالار..خوبي؟
گفتي ناظم ياد ناظم دوران راهنماييم افتادم...خيلي دوستش داشتم و اون هم خيلي هواي منو داشت....:43:با اينكه تمام مدرسه رو با يه اشاره بهم ميريختم اما با بزرگواريش و در كمال تعجب همه منو نماينده كلاس كرد و انتظامات حياط!!!!!:227:همه شاخ در اوردن كه غزاله كه اينقدر شلوغه چه طور ميخوادايجاد نظم!!بكنه؟؟:311:
بعدها فهميدم كه چرا منو نماينده كلاس كرد ......يادش به خير....چون خودم اخر شرارت بودم تمنام راه و چاه شلوغ بازي رو ميدونستم و حسابي بچه ها رو كنترل كردم و همه چي روبه راه شد:311:
راستي دوستان ممفرد گفت مشكلي براش پيش اومده....دعا كنيد هر چه زودتر مشكل حل بشه ......:323:
-
سلام کیوان جون چند وقتیه تو وبلاگ پیدات نیست البته عیب نداره ولی همینجوری می خواستم ببینم مشکلی که برات پیش نیومده
-
سلامی دوباره,به لطف دوستان بد نیستم, خوب هم نیستم؛ یه حالی هستم بالاخره؛
مثل اینکه خوشبختانه, این ناظم(اینجانب) محبوبه,
کنجکاو جان, این مدت درگیر مسائل خاصی بودم؛
ممنون دوستان
-
سلام به همه دوستان تالار همدردی:72::
می بینم که همه دوستان جمعشون جمع شده...موعود عزیز..باران 68
دیدم فیلو سارا عزیز هم یک پست دیروز در تالار زدند..ان شا الله که باز گردند و بحث های زیبایی که با ایشان داشتیم ادامه پیدا کند..
غزاله جان http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d29dd35341.gifهم که رفتند مسافرت و آمدند هنوز سوغاتی تالاری ها را ندادند............:302:
چند وقته مامفرد عزیز کم پیدا شدند..کسی اطلاع ندارد مشکل جدید با همسرشون به کجا رسید؟کاش خبری بدهند...
بالهای صداقت هم که معلوم نیست کجا رفته مسافرت !!!!!!! ای خدااااااااااااااااا
** راستی کیوان گرامی ..شما ناظم دوست داشتنی هستید .در عین ملاطفت ..سخت گیر هم هستید...همین هم جذبه شما رو در تالار بالا می بره.همیشه دعا گوی شما هستیم ..هرجا که باشیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8e5f4a1029.gif
-
آخرین خبر از بالهای صداقت و مو طلایی حضور در امام زاده ....
با هم برای او و دختر نازنینش دستهایمان را رو به آسمان ببریم و از صمیم قلب دعا کنیم تا حاجت روا شوند . الهی آمین
امیدوارم با تازه شدن سال آرمان هم به تالار برگردد .
گرد آفرید شاغل شده و هورمون تزریق کرده و حال روحی و جسمی وی بهتر است و بنا دارد با دختری خوب ازدواج کند البته هنوز کاندید ی برای این تصمیم ندارد .
-
ممنون آني عزيزم....مثل هميشه خبر هاي ناب و دست اول داري.....به گرد آفريد و بالهاي صداقت عزيز سلام مخصوص ما را هم برسونيد:46:
-
دوستان عزيز
مفتخرم حضور مجدد يكي ديگه از ستاره هاي سهيل تالار رو بهتون تبريك بگم....
و ايشون كسي نيستند جز::::::::
mostafun
به افتخارشون.......:104::104::104:
خوش اومديد جناب ستاره سهيل.....
-
RE: نداشتن دل مشترك با همسر
سلام به همگی
نمیتونم به شما دوستان عزیز این خبر رو ندم که شنبه عروسی دانه عزیزمونه. بیایید همه ما واسه خوشبختی این دوست عزیز و زحمتکشمون دعا کنیم.
دانه جان امیدوارم که همیشه خوشبخت و سربلند باشی.
[/color][/size]
پیوندتان مبارک
-
-
دانه عزیز
ان شاء الله شاهد خوشبختی همه دوستان هم تالاری باشیم
آمین