سلام
ممنون از شما خانم عشق آفرين.
من نيز براي نفر بعدي از خداوند سبحان، سلامتي، روزي حلال و عشقي پاك طلب مي كنم.
الهي آمين
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنون از شما خانم عشق آفرين.
من نيز براي نفر بعدي از خداوند سبحان، سلامتي، روزي حلال و عشقي پاك طلب مي كنم.
الهي آمين
سلام ممنونم
من هم برای نفر بعد سلامتی روح و جسم و سعادتمندی و فرجام نیک ارزو میکنم
سلام
من برای همه بچه های شرکت نفتی از جمله خودم آرزوی تن سالم دارم :blush:
توی این هوا و کارهای سخت با تایم زیاد و بدون مرخصی مشغول انجام وظیفه هستند که یک وقت جایی مردم مشکل کمبود گاز نداشته باشند :72:
سلام
از خدا میخوام نفر بعد عاقبتش به خیر باشه و در دنیا و آخرت سعادتمند باشه
:72::72::72:
برای همهی کسانی که مهلتی دارن و نفس میکشن دعا میکنم.
رضایت خدا رو داشته باشید و شفاعت اولیاء خدا رو.
سلامت و عاقبت بخیر باشید.
در ناامیدی، خداوند امیدتون باشه.
در بیپناهی، خداوند پناهتون باشه.
در تنهایی، خداوند یاورتون باشه و...
و در لحظات شادی و خوشی، بندهای باشید که خدا رو یاد میکنه.
به امید فرج صاحبالزمان(ع)
سلام . برای نفر بعد از خدا می خوام به زودی همسری خوب و صالح و شایسته نصیبش بشه
:72::72::72:
ممنون خانم سکوت
متشکرم
برای شما خوشبختی را از خداوند طلب می کنم :72:
......................
خدایا برای نفر بعد :
آرزو می کنم که آسمون تو شبها ،،،،،
برای اون،،، یه سقف پر ستاره باشه ،،،
روی طاقچه ماه براش مثل یه آینه ،،،
کهکشون هم براش،،، گهواره باشه
خدایا :
اگر زندگیش تاریکه ،،،، کمک کن غمش نباشه
و اون را به فرداها ی روشن امیدوار کن
و کمک کن همیشه پر تلاش ، پر امید و همیشه با توکل به تو ،،،،، از سختی ها و دشواریهای زندگیش عبور کنه و ساحل آرامش زندگیش را لمس کنه
و این آرامش جاری باشه در دنیا و آخرتش!
آمین .:72:
به به چه دعای خوبی نصیبم شدممنون جناب باغبان من واسه واسه نفر بعد عزت نفس بالا و اراده ی قوی و یه دل بخشنده واسه بخشیدن همه ی بدی ها ی گذشته آرزو میکنم چون فکر میکنم اگر اینارو داشته باشه به همه چی میتونه برسه و همیشه با آرامش زندگی میکنه
مرسی آقای باغبان، امروز من کاملا حس کردم که این سیستم چطور عمل می کنه.
بعد از چند روز چالش ناک، امروز عصر سعی کردم تمام حواسم رو جمع کنم و ببینم واقعا رضایت خدا در چیه؟
و مستقیما ازش پرسیدم: به چی راضی هستی؟
و متوجه شدم به حرف اون طرف ماجرا راضیه.
همین... دلم صاف شد.
آره، شب پر ستاره ایه آقای باغبان.
دعای من برای نفر بعدی اینه که: اگه چیزی رو مصرانه می خواد، اونقدر مصر که ذهنش بخاطر اون تاریک شده، خدا بهش بینشی بده که با رضایت و آرامش قلبی ازش بگذره و با ایمان بگه: الهم رضم به رضائک...
إ زانکو چقدر جالب ... عصاره ی دعامون یکیه. هردومون یک چیز رو برای نفر بعدی آرزو کردیم، این یعنی هر دو به یک چیز فکر می کردیم... :72:
اکثر وقتا طوری زندگی می کنم که انگار من انسان یکی یه دونه ی خدام. دنیا چقدر متفاوت می شه وقتی آدم می فهمه فقط یکی از بسیاره. و در همین لحظه، چه بسیار مخلوقاتِ خالقم که دارن با مسائلی مثل مسائل من دست و پنجه نرم می کنن...
سلااااااااااااام
به امید روزی که توی سایت همدردی :همه از خنده هاشون بگن و از شادی هاشون بگن و غم هاشون اینقد کوچک باشه که اصلا به چشم نیاد...به امید روزی که هر نفری که پیج جدید باز میکنه از شوق و اشتیاق زندگیش بگه و از عاشقانه های دو نفری شان.... :72:امیدوارم بیاین از قهقه های خنده هاتون و از دل شادتون بگین...از این بگین که چطور همه دنبال شادی شما هستن تا دنبال عذاب شما...، بجای اینکه بیاین از افسردگی و عذاب زندگی تون بگین از دوست داشتن هاتون بگین و زنها از ناز کشیدن شون و مردها از شیرینی تعهد....و همه زن ها از شیرینی اینکه یه مرد چطور عاشقانه پا به پاش تو زندگیش پشتش بوده بگن و....همه مردها از شیرینی اینکه چطور یه زن مهربون و دلسوز کنارشون بوده بگن...هیچکس نیاد بگه همسرم بخاطر پول /خونه/ماشین/کار/رفیق و....رفت...!!!!!!!!!!!همه بیان بگن چقدر خوبه که مطمئنیم شوهرم /زنم بخاطر سخت ترین شرایط زندگی هم باز پام وایساده و منم نوکریش میکنم....
سلام
مرسی هانیه جان.ان شاا... این اتفاق تو زندگیم بیفته.اتفاق خیلی خوبی است....:72:
خدایا به نفر بعدی اونقدر ثروت بده که نتونه جمع کنه و ازش در راه خیر هم استفاده کنه..:18::203:
الهی آمین
سلام وممنون دنیا جان:72:
دعاتو موقعی گرفتم که از ته دلم ناراحتم و به شدت نگران جهیزیم:47: اما دعای قشنگتو به فال نیک میگیرم ایشالا خدا خودش کمکم میکنه.
واسه نفر بعدم آرامش میخوام،از خدا میخوام هیچوقت ناامید نشه و به آرزوهای قشنگش برسه وقتی به آرزوهاش رسید از داشتنشون خوشحال باشه.
Tanhaeii عزیز
از دعای زیبا و دلنشینت بینهایت ممنونم.
مثل خودت، دعات رو به فال نیک میگیرم. توی این شرایط بحرانی دیدن دعایی که توصیف حال منه باعث دلگرمیم میشه. آرامش ندارم، و میدونم که ناامیدم اما مصرانه تلاش میکنم که ناامید نباشم. خیلی خیلی ممنونم و دعا میکنم نیازت فقط به خدا باشه و به بندهش نیازی نداشته باشی.
برای نفر بعدی دعا میکنم خدا بهش صبری بده که بتونه تحمل کنه و ارادهای که بتونه تلاش کنه و بینشی که بتونه بپذیره و قلبی که تسلیم رضای خداوند باشه.
الهییییی آمین...
برای نفر بعد ارزو میکنم هیچوقت جلوی خدا شرمنده نشه و سرش پایین نباشه:( دعا میکنم یبار دیگه خدا تو حساسترین نقطه زندگیش دستشو بگیره و سربلندش کنه...
سلام
ممنون از دعای زیبایت
اما من برعکس شما دعا می کنم نفر بعدی شرمنده هیچ کس جز خدا نباشه ..... نمیشه هیچ وقت شرمنده خدا نبود وقتی حتی در سختیها و رنج ها هم می بینی چه خیراتی برایت قرار داده...وقتی هرگز نمیتونی نعمتهای ریز و درشتش را به شمار آوری ... وقتی هرچقدر شکرش را بجا بیاوری بازز هم در دایره اراده خودشه و می بینی این تو نیستی که شاکری و این اوست که توفیق شکر گذاری بخشیده .... وقتی می بینی تو غافلی و او مراقبت هست ... وقتی می بینی هدایتش را به وضوح می بینی .... وقتی کفایت کردنش را به خوبی لمس می کنی......
شرمنده خدا بودن بخاطر همه محبتها و الطافش شیرینه .....
مرا ای دوست شرم بندگی کشت
چه درد است این مرا شرمندگی کشت
آری دعا می کنم نفر بعد و همه نفرهای قبل و بعد چنان چشمشان به نور خدا و حضور خدا روشن شود که حقیقت زندگی و حکمتهای حیات و ممات و وقایع را ببینند و با درک الطاف جلی و خفی حضرتش دلشان مهمان شهد شیرین شرمش شود ...
آمین یا رب العالمین بعدد ما احاط به علمک
سلام
ممنون خانم فرشته مهربان از دعاي خوبتون و تذكر شرمنده و سپاسگذار بودن در مقابل الطاف بي كران الهي.
من دعاي خانم رايحه رو هم خيلي دوست داشتم، چون منظورش از شرمنده گي ناسپاسي هاي ما بود كه مي بنيم كه بيشتر شرمندگي من از سر ناسپاسي هست و اغلب نعمت هاي خدارو ناديده مي انگارم .
--------------
براي نفرات قبل و بعد از حضرت دوست، قلبي پاك و تقربي نفوذ ناپذير خواستارم.
ممنون محمد رضا از دعای زیبایت :72:
متشکرم
من دعا می کنم انشا الله یارت را پیدا کنی و در کنارش خوشبخت بشی - و خانواده خوب و صالحی را تشکیل بدی
............................
خدا یا ،،،این توفیق را به نفر بعد بده ،،،،که از یاران خاص آقا صاحب الزمان (عج ) بشه .
آمین یا رب العالمین . :72:
با سلام و سپاس
اجابت این دعا را می خواهم با تمام وجودم ....... خدایا به اجابت برسان به حق زهرای مرضیه سلام الله علیها
برای نفر بعد می خواهم که لذت صبوری را بچشد و این صفت ملکه او در خوشی و ناخوشی باشد ..... که معتقدم اکسیر بی بدیلیست در زندگی
لازم به ذکر است که صبر پویاست و با تحمل فرق می کند .... من صبوری که پر از سازندگی هست و فعال بودن را برایش می خواهم
مرسی فرشته مهربان از این دعای زیبا و به موقع.اتفاقا امروز صبح همسرم بهم میگفت اصلا صبور نیستی یکم صبر رو تمرین کن.خیلی به موقع بود...
از خدا برای نفر بعد میخوام که گناهانش رو ببخشه و اون رو پاک کنه( نمیدونم چرا این به فکرم رسید)...:72:
سلام ممنون از دنیای عزیز
منم برای نفر بعد ازخدای مهربون میخوام که وجودش سرشار از آرامش بشه
ممنون دوست گرامی از دعای خوبتون.
برای همه به خصوص نفر بعد دعا می کنم که ، خدایا در عیب هایش ستار ش، در ترس ایمنش ، در سختی پناهش، در بیماری شفایش باش ، رزق و روزی اش را زیاد ، شر ازش دور بفرما .
الهی آمین.
با سلام
دعای بسیار عالی بود که حیف میشد اگر خودم را شاملش نمی کردم.
متشکرم
من هم دعا می کنم که خدا به همه به خصوص نفر بعد علمی بدهد که در آن نفع باشد و هدفی را به او الهام کند که خوشبختی جاویدان در آن باشد و مفهوم رنج این دنیا را برایش شفاف کند و همیشه از او راضی باشد
سلام :72:
ممنون از دعای خوبتون که مناسب حال الانم هست
من هم برای نفر بعد دعا میکنم که اراده اش برای انجام کارهای مفید مثل ورزش و مطالعه و کنترل استفاده از فضای مجازی بیشتر بشه و سالم زندگی کنه
برای من هم دعا کنید ؛مطالعه رو شروع کردم ولی درمورد ورزش فعلا در فکر اقدام به ورزش منظم هستم :203:
و البته امیدوارم همیشه لبخند رو لبهاش باشه .
سلام
ممنون از دعای خوبت فرشته اردیبهشت عزیز
این دعا واقعا مخصوص خودم بود .انشالله شما هم به اهدافت برسی و ورزش کردن و هرچه زودتر شروع کنی که لذت زندگی کردن رو بیشتر میکنه.
برای نفر بعدی آرزو میکنم که در زندگیش به نظم و آرامش فکری و روحی برسه..از خودش راضی باشه و خداوند از او راضی باشه .
براش آرزو میکنم که بودن در لحظه حال رو بیشتر تجربه کنه و از زندگی در گذشته و آینده رها باشه.
آرزو میکنم آرامش روزافزن رو برای شما ،و اینکه از بسیاری از اضطراب های ساختگی و غیرواقعی که زندگی به انسان تحمیل میکنه دور بمانی...
:72::72::72::72::72:
ارم عزیز،
این دعا را درست موقعی که بهش احتیاج داشتم خوندم. مرسی.
نظم و آرامش فکری و روحی، بودن در حال و ...
برای نفر بعد دعای سلامتی جسمی و روحی می کنم. آرامش :321:
من الان دقیقا در وضعیتی هستم که شدیدا به سلامتی جسمی و روحی و آرامش نیاز دارم.
مرسی شیدا جوون.
برای نفر بعد دعا میکنم که کمترین استرس رو تو زندگیش تجربه کنه.
این روزهای من آمیخته با استرس هست. به این دعا خیلی احتیاج داشتم. ممنون از صبا 2009
برای نفر بعد دعا می کنم که قدر داشته هاش رو بدونه... قدر سلامتی، آدم هایی که دوسشون داره، لحظه های زیبا و بی نهایت چیزای دیگه....
سلام بهاره جون
ممنون از دعاي خوب و کاملت که منشا همه ي احساس هاي خوب و خوشبختيه.
من اين دعا رو برميدارم که خيلي بهش احتياج دارم.
براي نفر بعد هم دعا مي کنم که هرگز دلش از اميد و آرزو خالي نشه. چون اميد و آرزوها ما رو زنده و پر تلاش نگه ميدارن.
ولي اگه آرزوهاش برآورده نشد خدا بهش نعمت توکل رو بده تا با آرامش درک کنه که شايد اون آرزو به خير و صلاحش نبوده.
خدايا تلاش مي کنيم اما راضي هستيم به آنچه تو براي ما ميپسندي.
با سلام
بر میدارم این دعای خوب را با یک تبصره اونم اینکه بخواه که دلم از امیدی که پیوسته بهم داده خالی نشه و همچنین از اهداف والا .... دوست دارم بجای آرزو بگم اهداف والا که قوی تر و غنی تر از آرزوهاست ( البته از نظر من )
خدایا اجابت فرما به حق این آدینه روز که سالروز آغاز امامت منجی بشریت مولا صاحب الزمان است
آمین یا رب العالمین
برای نفر بعد عمیقاً طالبم... طول عمری با برکت و سلامت ، زندگی سرشار از نعمت ، آرامشی عمیق و معنایی و پیوسته که در لحظات سخت زندگی همراهش باشد و کمک حالش و یارش باشد که هدیه امروز برایش اجابت این ،دعا باشد ان شاء الله
من همش دعاهای خوب فرشته مهربان رو مال خودم میکنم:72: اگر دعات اجابت بشه فرشته مهربان چه شود....
خدایا برای نفر بعد دعا میکنم قلبش از کینه خالی شود و دلش از مهر و عشق لبریز. چشمانش نعمتهای بیشمار تو را ببیند و زبانش آن ها را شکر گوید. خدایا اگر آرزویی دارد دعا میکنم اگر به صلاحش بود اجابت شود...
الهی آمین
blue friend عزیز از دعای بی نظیری که واسم کردی ممنونم آخ که چقد وصف حالمه چقد محتاج بنده خدا بودن بده،وقتی مادر به آدم سرکوفت بزنه باید باور کرد تو این دنیا هیچکس جز خدا هوای مارو نداره.
دنیا جان دعاهای قشنکت همیشه مال من میشه ممنونم.:72:
برای نفر بعد دعا میکنم سختی ها دلشو نشکنه و خدا همیشه باهاش باشه و به جایی تو زندگیش برسه که همه ی اونایی که عذابش دادن ببینن کسی که خدارو داره با حرفای یه عده خوار نمیشه.
سلام ممنون
من که دیگه اب از سرم گذشته اما دعا میکنم همه به ارزوهای قشنگشون برسند
سلام.ممنون از عروس خوشبخت چون منم با ايشون هم نظرم #من که دیگه اب از سرم گذشته اما دعا میکنم همه به ارزوهای قشنگشون برسند#
يعني احساس ميكنم همه چيز از سر من گذشته ممنونم كه برام آرزو به اين خوبي كرديد...
من براي نفر بعدي دعا ميكنم خداوند چيزي كه به صلاحش هست براش رقم بزنه و اون دوست عزيز بعد از مدتي به حكمت خدا پي ببره ....
آرزو ميكنم گره از كار نفر بعد باز بشه و بتونه تو زندگي سربلند باشه
ممنون دست عزیز کاشکی مشکلات همه حل بشه مشکلات ما هم حل بشه هرچند با این که میدونم از شوهر من برام ابی گرم نمیشه اما بازم امیدوارم
امیدوارم یک دریا آرامش و سلامتی و خوشبختی بر زندگی ما حاکم شود و صد البته کوتاه شدن دست ها و افکار شیطان و دوری هرگونه شر و بدی
ممنون خانم Quality
انشا الله همیشه سلامت و با روحیه باشید.:72:
......................
ﺧدایا برای همه ،،، به خصوص نفر بعد دعا می کنم : که ﺩﺭ ﻫﺠﻮﻡ ﺩﺭﺩ ﻫﺎ ﻭ ﻏﻢ ﻫﺎﯾش ،، ﻭ ﺩﺭ ﮔﯿﺮ ﻭ ﺩﺍﺭ ﻣﻼﻝ ﺁﻭﺭ ﺩﻭﺭﺍن ﺯندگی اش،،، همیشه در آرامش باشد و با توکل به تو،،، نا امیدی را از خودش دور کند ،،،
و با تلاشی که می کند ،،،شاهکار زیبایی از زندگی اش بسازد.
ﺧـــــــــــﺪﺍﯾﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑش ﺭﺍ ﺗﻮ ﭘﺮ کن ،،،
ﺧـــــــــــﺪﺍﯾﺎ ﮐﻤکن ﮐﻦ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾش ﺭﺍ ،به ﭘﻨﺠﻪ ﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺩﻭﺳﺘﯽ تو ﺑﺴﭙﺎﺭد ،،،ﻭ ﺩﺭ ﺁﺑﯽ ﺑﯿﮑﺮﺍﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﻫﺎ ،،،ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺩﺭ ﺁﯾد...
آمین یا رب العالمبن.:72:
برای نفر بعد قدرت تحمل مصایب و صبر رو آرزو می کنم
منم برای نفر بعد داشتن کار و درامد عالی از خدا میخوام
سپاس البته من آقا هستم نه خانم خخخخ
چیزی که اینروزا فکرم هست و به نظرم میاد اینه که مشکل جامعه ما همیشه نادانی و توجیه نبودن نیست بلکه دنیای ما پر از آدمایی شده که میدونن چه کاری اشتباست ولی انجام میدن.
آرزوم برای جامعه اینه که انسانها چه از نظر اراده و از نظر فرهنگ و شرافت و بینش قویتر بشن و از این ضعف کناره بگیرن و همینطور از پیله خودخواهی فاصله بگیرن و بیشتر به فکر هم نوع خودشون باشن.
برای کسانی که مشکلاتی دارند چه عزیز باشن چه نباشن آرزو دارم پروردگارمون راه های درستی و روشنی و سعادت رو بروی ما باز کنه و با دست خودمون گره هامونو باز کنه.
هر روز که بتونیم سالم تر و خدا پسندانه تر نسبت به دیروز زندگی کنیم و برای خودمون و دیگران امیدوار کننده تر باشیم اون روز خواهیم توانست هر چند اندک ، لطف خدا رو در دستان خودمون حس کنیم و دست خدا باشیم برای دیگران تا بشه در این چند صباح که زنده ایم ارزش زندگی رو داشته باشیم و دریابیم. فرصتها همیشگی نیست