با سلام و احترام
به مناسبت نورروز سال 1400 دسترسی انجمن سرگرمی برای همه اعضاء فراهم گردید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
یک کاربر محترمی جهت اشتراک انجمن آزاد واریزی انجام داده است. اما نام کاربری و ایمیلی که ارسال کردند صحیح نمی باشد.
لطفا در صورت ملاحظه این پست، از طریق لینک تماس با ما نام کاربری و ایمیل صیحیح خود را ارسال کنند و اگر در تالار هنوز ثبت نام نکرده اند ، نخست از لینک ثبت نام بالای انجمن ثبت نام کرده و به به بنده اطلاع دهند.
دوستان عزیز
اگر زمانی متوجه شدین نمیتونین تاپیکی رو باز کنین، لازم هست ابتدا بصورت ساده زمانیکه سایت کامل بالا نیامده وارد بشین و نظر خودتون رو در تاپیک مذکور بگذارین.
سپس سایت رو بصورت کامل بالا بیارین. احتمالا مشکل حل میشه.
من از این طریق تونستم این مشکل رو رفع کنم ، وگرنه با هیچ مرورگری از طریق گوشی و تبلت و لپ تاپ نمیتونین تاپیک مورد نظر رو باز کنین.
سلام . مدیران محترم تالار، خواهشا تاپیک ها را بهتر و بیشتر و دقیق تر بررسی کنین . بعضی از کاربرها با توجه به سند تاپیک های قبلیشون و فعلشون ، از اینکه نه پیگیری می کنند تاپیکهاشون را - نه راهنمایی های اعضای تالار را اجرایی میکنند، در حال فعالیت هستن و این حس عجیب غریب بودن تاپیک فعلشون را به ما میدهد :324:
مدیران انجمن فعالیتشون خیلی کمه چرا ؟ فقط یکی دوتا مدیر فعال هستن . بعضی ها که ماه به ماه هم سر نمی زن .
به نظرم مدیرانی که زمان لازم را ندارن ، جایگزین افراد باسابقه شایسته تالار بشن .
سلام
آقای مدیر خدا قوت ، تاپیک حال و احوال خیلی طولانی شده اگر صلاح می دونید تاپیک جدید بزنید. و هم چنین امتیازات و سطح رو لطف کنید درست کنید ، خدا خیرتون بده:72:
سلام.
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
داشتم فکر میکردم که با توجه به نوع پستها و فعالیت های مدیر سبز و مدیران صورتی تالار، که گویا علم روانشناسی جامع جهانی رو قصد دارند به شکل اعتقادات خودشون، بومی سازی(یا بهتره بگم یکدست سازی با سیاست های توصیه شده کلان سیستمی) پیش ببرن، شایسته تر هست که اسم تالار، از عنوان «تالار مشاوره و روانشناسی ازدواج و خانواده همدردی» به عنوان «حوزه علمیه همدردی» یا «مرکز تبلیغات اعتقادات شبه اسلامی همدردی» تغییر پیدا کنه.
درود
قوانین همدردی، نحوه اداره تالار، حدود فعالیت اعضاء، انتخاب اسم و ... اینها مواردی هستن که تنها صاحبان تالار اجازه ورود به اون رو دارن و اگر قوانین رو مطالعه کرده باشین این تالار شخصی هست و کسی که به عضویتش در میاد، به این معنا هست که قوانین تالار و شیوه ی فعالیت در اون رو پذیرفته ( که در قوانین تالار همدردی در بندهای مختلف ذکر شده ) و با توجه به سابقه ی کاربری شما، تاپیک های پرسشی و فعالیت هاتون بنظر میاد نتها این روندی که ذکر کردین خللی، آسیبی یا مشکلی یا ... ایجاد نکرده بلکه بسیار مفید و کمک کننده بوده.
لذا علاوه بر اینکه لازم هست قوانین رو مرور کنین، اگر انتقاد یا پیشنهاد ارزشمند و سازنده ای دارین در این تاپیک قرار بدین ( که پستتون رو منتقل کردم ) یا از طریق تماس با ما اقدام کنین.
:72:
روانشناسی بخشی از معنویت هست و چیز جدا نیست . تاپیک های معنوی و مسائل معنوی به من که خیلی کمک کرده .
به نظرم مدیران تالار بیشتر در این زمینه تاپیک بزنن . پست ها ی مدیران هم حزب و فردی را تبلیغ نمی کنه فکر کنم و اصل را بیان می کنه که لازمه روانشناسی هست و این خوبه .
این جا هم اجباری فکر نکنم باشه . می تونیم پست ها و تاپیک ها و مسائل دینی و معنوی که اعتقاد نداریم را نخونیم .
قبلا جناب مدیر همدردی بیشتر تاپیک میزدن کم شده چرا ؟ در این مسائل بیشتر تاپیک بزنین . متشکر .
منم اوایل یکی دوتا از پست هایم از طرف مدیران پاک شد ، بعد علتش را که بهم گفتن فهمیدم قوانین ورود به تالار همدردی را خوب نخوندم .
کاش یاد بگیریم زود و صفر و یکی نتیجه گیری و قضاوت نکنیم . واقعیتش اینو در مدت کوتاه حضورم در همدردی یاد گرفتم . امیدوارم این بینش در روند زندگی هم کمکم کنه .
با سلام
بحثهای سیاسی به سرعت تبدیل به حاشیه مهم تر از متن میشه. افراد با عقاید سیاسی مختلف از صحبتهای همدیگه برداشتهای میکنند که منجر به سوتفاهم و مجادله و مخاصمه میشه که هیچکدام در راستای اهداف تالار همدردی نیست.
بارها کسانی توی تایپیک حال و احوال از شرایط سخت و دشوار زندگیشون نوشتند که اون لحظه هیچ همدرد و همراهی نداشتند فقط گذاشتن یک پست در اون تایپیک و این احساس که چشمهای بینایی و گوشهای شنوایی حرفاشون رو میبیند و میشنوند باعث شده تا مقداری آرام بشن و از فشار ووتنشی که باهاش مواجه هستند کاسته بشه.
به خیال مبارزه با ظلم به دیگران ظلم نکنیم
تالار همدردی فکر کنم از نظر مالی سودی برای جناب مدیر همدردی نداشته باشه و سرمایه معنوی اون هست که باعث شده این بزرگواران در ادامه راه باشن و چه سرمایه ای بهتر از کمک به هم .شاید و خدایی نکرده موسسین تالار روزی نباشن و تمام این تاپیک ها برای ما خاطره بشه.
امیدوارم جمع خانواده همدردی همچنان استوار در مسیر هدف باشن و اگه روزی هم نبودن بدونن ازشون خیلی چیزها یاد گرفتیم . از زحمات انجام شده تشکر می کنم
یه جا می خوندم نوشته بود : قطار زندگی در حال حرکت هست و در هر ایستگاه مسافرانی پیاده و سوار میشون .
آرزوی سلامتی و سعادتمندی برای قطار همدردی و مسافرانش دارم .
http://www.hamdardi.net/imgup/672836113b2e7e1076.jpg
سلام . وقت تون بخیر . عزاداری قبول
امشب شب سوم محرم هست سربرگ رو عوض نمی کنید ؟
_ اگر در گذشته از سمت بنده مطلبی ارسال شده که حمل بر بی احترامی بوده من عذر میخوام. پس فکر میکنم دیگر دغدغه عذرخواهی نداشته باشین.
_ شما دیروز در تاپیک احوال پرسی به مدیر گرامی آقای امین و سایرین توهین مستقیم کردین و همچنین بحث های سیاسی و اجتماعی و .. داشتین که یا باید از انجمن آزاد پیگیری بشه یا اینکه بصورت آشکار محل بحث هاتون این سایت نیست و ما هم مسئول مشکلات بوجود آمده نیستیم. به این دلایل پست هاتون توسط مدیران پاک شد.
_ با توجه به اینکه فکر میکنین بشما توهین شده پس لازمه ابتدا خودتون هنگام اظهار نظر قوانین محلی که در اون فعال هستین ( که یکی از اونها حفظ احترام هست ) رو رعایت کنین تا بتونین نظیر سایرین فعالیتی بدور از تنش و ... داشته باشین.
_ تنها پست توهین آمیز شما پاک شد و اون پستی که اشاره میکنین به دیگران توصیه کرونایی داشتین در ابتدای صفحه ی ۱۷۳ موجود هست.
پ.ن
در صورت ادامه دادن مطالب تنش زا، توهین آمیز و ... طبق قوانین سایت برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.
سلام
این تایپیک برای انتقاد به شیوه مدیریت تالار یا پیشنهادات در راستای ارتقا آن هست. پستهایی که خطاب به مدیر همدردی هست در یک پست ارسال و کاربر صبر میکنه تا مدیر انلاین و جواب بدهد شاید دو سه روز طول بکشد. نمیتونیم اجازه بدیم در پوشش انتقاد، حاشیه های زنجیروار ادامه پیدا کند. زمانی که چالش و جنجال ایجاد میشود لطفا از گزینه تماس با ما از نوار بالای سایت استفاده کنید تا مستقیما با مدیر همدردی در ارتباط باشید.
با تشکر
با سلام ،،، پست هایی که در مورد بحث اخیر هست همه دارای بحث های خارج از تالار همدردی هست و حذف میشون .مدیران محترم تالار هم قبلا صحبتی داشتن در این مورد و تذکرات لازم هم داده شده ،
بعضی از پست ها جا مونده که بررسی و حذف شد . در این مورد گزارش بدین سریع بچه ها از بالا بررسی میکنن .
goleyakh30 گرامی موردی که فرمودید بررسی و اقدام شد .
دوستان گرامی وارد بحث نشین فقط گزارش بدین ،،،اگه موردی باشه حتما بررسی و اقدامات لازم انجام میشه .
لینک تماس با ما هم فراموش نکنین - می تونین با مدیر همدردی هم مستقیم صحبت کنین .
مثلثی که پایین هر پست هست هم یادتونه باشه :)
:305:
چه در قبل و چه در الان ،،،این همه گقته شد بحث ها را ادامه ندین ،،، ولی باز روند قبلی ادامه داشت .
در صورت ادامه آن مجبوریم دیگه طبق قوانین تالار برخورد کنیم .
در مورد پیگیری گزارشتون هم در قسمت : تماس با ما ، مطلب خودتون را پیگیری بفرمایین ،،،اینجوری مستقیم با مدیر همدردی عزیز صحبت می کنین .
بر اساس قوانین همدردی که طی 15 سال سابقه این تالار به دست آمده است، مواردی که می تواند خدمات مشاوره ای و راهنمایی همدردی را به حاشیه ببرد شناسایی و برای کاهش آنها برنامه ریزی کردیم بر این اساس این قوانین برای هر موضوع اختلاف انگیزی از قبل قوانین تبیین شده است. مدیران هم صرفا مجری این قوانین هستند.
اما به لحاظ همراهی با کاربران به مدیران توصیه زیادی داشتیم که حداکثر مدارا باشد و سخت گیری کمتر باشد. اما متاسفانه گاهی مدارای بالا موجب می شود تالار دچار هرج و مرج شود.
هر کاربری هنگام ثبت نام حتما باید تیک خواندن و موافقت قوانین همدردی را بزند تا بتوان عضو شود. پس اگر کسی با دقت این قوانین را نخوانده است حتما مجددا بخواند. ما ناچاریم برای اینکه محیط تالار به بحث های حاشیه ای کشیده نشود با آنچه که مداخله در کار مدیریت تالار هست طبق قوانین برخورد کنیم.
من مطالب بعضی کاربران در این پست که اعتراض داشتند مجددا مطالعه کردم اکثر آنها از روی بی توجهی به قوانین تالار بوده است.
به هر حال در صورت ادامه بحث ها ، ضمن اینکه تاپیکهای تعاملی کلا به مبدا خود بر می گردند و دسترسی کاربران غیر مشترک قطع می شود، با کسانی که خلاف قوانین همدردی تالار را به حاشیه می کشند برخورد خواهد شد. قطعا ملاک عمل قوانین تالار همدردی هست.
هر کاربری اعتراض دارد صرفا می تواند پستی که محل اعتراضش هست را گزارش دهد و یا از طریق تماس با ما به بنده ارسال کند. تا بنده بررسی کنم و پاسخ دهم.
و ارسال پست های حاشیه ای و چالشی و بحث انگیز از هر کسی باشد طبق قوانین همدردی از جمله بندهای 12 و 24 الی 28 حذف و در صورتی که کاربری بر تنش در تالار اصرار داشته باشد؛ نام کاربریش مسدود می شود.
محمد 29 عزیز ،،،
"" ارسال پست های حاشیه ای و چالشی ، طبق قوانین همدردی از جمله بندهای 12- 24 -28 ، حذف ،،، و در صورتی که کاربری بر تنش در تالار اصرار داشته باشد ، نام کاربریش مسدود می شود. ""
"" پست های بحث برانگیز و چالشی ( سیاسی و اجتماعی و.... )، طبق بند 24 قوانین همدردی در انجمن آزاد پیگیری می شود و راه بسته نیست ،،، ولی در تاپیک های عمومی طبق قوانین تالار حذف می شود ""
موارد لازم را گزارش دهید و از بحث و چالش های دنباله دار ،بپرهیزیم .
تماس با ما
سلام
من دیر به دیر به سایت سر میزنم
تاپیک مدیران و انتقادات هم بسته شده و من مجبور شدم اینجا پست بزارم .
امروز متوجه شدم پست قبلی بنده که در این تاپیک گذاشتم پاک شده و دلم میخواد دلیل این کار رو بدونم؟؟؟
نوشته من ، نه خلاف قوانین بود ، نه به شخصی توهین شده بود و نه حرف بدی زده بودم
به چه دلیل و به چه حقی پست من رو بدون تذکر یا ویرایش پاک کردید؟؟؟؟
کار شما دقیقا حرف من رو تایید کرد . قدرتی که متاسفانه شماها دارید و ازش سو استفاده میکنید.
حالا که شما مدیران انقدر قدرت دارید و فقط افرادی که ازتون تعریف و تمجید میکنند رو میخواهید داشته باشید و کوچکترین نظر مخالفی رو قبول ندارید پس لطف کنید کاربری بنده را برای همیشه و برای همیشه لغو کنید چون من اصلا دوست ندارم در جایی باشم که انقدر دیکتاتورانه رفتار میکنند.
سپاس
سلام خانم مینا
در آن روز در تاپیک حال و احوال ، قبل از پست بزرگوار شما کاربر محترمی پستی قرار دادن ، پست ایشون با توجه به قوانین تالار همدردی و بخاطر تحریک تنش در تالار ، حذف شد ،،،
شما هم نقل قول ایشون را گرفته بودید و مطلبتون را نوشتین . که باید طبق موارد بالا حذف میشد ،،، هر چند این اتفاق نیافتاد و فقط نقل قول گرفته شده شما ویرایش شد و پستتون باقی ماند ،،،
ولی در ادامه ، به خاطر روند تنش ایجاد شده و با توجه به موارد بالا ، منجر به عمل حذف شد .
در کل امیدواریم سو تفاهم ایجاد شده رفع گردیده باشد .
امیدواریم حضور شما باشه ، و اگه هم مسیر دیگری را انتخاب نموده اید ،،، ان شاالله هر کجا که هستین موفق و پیروز و سلامت باشین .
در پناه حق
....................................
پ .ن :
خواهشا همه کاربران گرامی ، قوانین کلی انجمن های همدردی را بار دیگر مرور بفرمایند ،،،،در چنین مواردی می بایست بر طبق بند 12، از قوانین همدردی عمل بشه .
برای پیگیری بیشتر می تونین با لینک تماس با ما ، با مدیر همدردی عزیز صحبت بفرمایین
قوانین کلی انجمن های همدردی
تماس با ما
درود
مینای عزیز، این ویرایش ها، انتقال مطالب یا گاهی حذفیات برای همه اتفاق میافته، با توجه به نوشته ها و نقل قول ها و اون جوی که در اون زمان خاص حاکم هست.
حتی برای من هم اتفاق افتاده، مثلا اخیرأ مطلبی نوشته بودم که در راستای پاسخ به دوستمون بود و همراه با نوشته ی ایشون، اون مطلب هم به تاریخ پیوست :) و اطلاعاتش در تالار موجوده.
این یعنی حتی ما هم از قوانین و برنامه ها و ... در تالار تبعیت میکنیم و تغییرات بمعنی محدودیت یا بی احترامی و ... نیست. یعنی ما هم مثل شما هستیم، در شرایط کاملا برابر منتهی با فرق مسئولیت های بیشتر.
پ.ن
چیزی که ما مدیران و کارشناسان تالار رو خوشحال میکنه تعریف و تمجید نیست، بلکه این هست که شما دوستان در کنارمون هستین و از حضورتون حظ میبریم، اینکه ببینیم تونستیم به عزیزان همدردی کمکی هر چند کوچک کنیم و در شرایط و حال بهتری حتی نسبت به یک روز قبل اونها رو ببینیم.
این تالار کاربران ارزشمندی داره که میشه در کنارشون ساعات خوبی رو سپری کرد و از این بابت خدارو شاکر بود.
:72:
سلام و روزبخیر:72:نقل قول:
این مقاله هم الحمدالله به سلامتی 10 ساله شده است و می تواند اکنون خود را از پیشکسوتان تالار بداند و به خیلی ها کمک کند.
من پیشنهادی دارم
میتونیم این تاپیک زودرنجی و و تاپیکهای مشابه رو کاربردی تر کنیم تا دیده بشه.
کارگاهی میرفتم که چند دقیقه اول هر جلسه به فراخور درس جلسه قبل از
تحربیاتمون و اتفاقاتی که طی این یک هفته افتاده بود، صحبت میکردیم.
مکالماتی که داشتیم چی گفتیم چی شنیدیم و چه فکری پشتش بود که باعث ساخت این کلمات شد ....و ایا بهتر هست که فکر و به تبع جملات و حرفهایی که داشتیم رو جایگزین بهتری براش داشته باشیم.
من نظرم اینکه این کار جالب و موثر رو میتونیم تو تالار داشته باشیم.
هم مقاله دیده میشه و اموزشش کاربردی میشه سوالات و ابهامات برطرف میشه
یادگیریش اسونتر و جذابتر میشه و همچنین به کاربردن نکاتش تو ذهن میمونه.
فقط نیاز به رهبری هست که مسلط به درس هست
من انقدر به ذهنم میرسه .
مدیران محترم و دوستان عزیز لطفا در پخته شدن هر چه بیشتر این پیشنهاد مارا یاری رسانید.
باشد که کلهم رستگار شویم.:72:
سلام خوبین . خدا قوت
امکانش هست رنگ نام کاربری مشترکین آزاد این بشه ؟
البته هر چی شما صلاح می دونید :72:
طنین باران
طنین باران
طنین باران
کاربران عادی هم این رنگی :
طنین باران
طنین باران
طنین باران
چندین بار خواستم بیام و انتقادی بکنم، ولی دیدم آدم عاقل برای اینکه خودش رو سبک نکنه، یه چیزی رو یه بار میگه. البته صحبتهامو یه بار خصوصی به مدیر همدردی هم گفتم و چون میدونم شخصیت کاملا بالغی دارن، حتما به حرفام فکر میکنن
سلام . وقت بخیر
امضای من نمایش داده نمیشه . تنظیمات هم صحیح هست
ممنون:72:
اومدم توی پستهای قبلیم کامنت جدید بذارم، دیدم همش بسته شده! . میگم بستن تاپیک هدف خاصی پشتش هست؟ فضای اشغال میکنه؟ هزینه ای داره برای همدردی؟
سلام
کاربرانی که تاپیک شخصی خود را ایحاد می کنن معمولا در 6 یا 7 صفحه می تونن آنالیز خودشون را به مشکلشون پیدا کنن .
تجربه سال ها تالار همدردی بر این بوده که مداومت آن و ادامه شدن اون مشکل در تاپیک ،،،، کمکی به شخص نمی کنه و فرد می بایست حضوری پیگیری کنه .
مورد بعد اینکه وقتی در تاپیکی حجم صفحات مشاوره میره بالا برای شخص ( مثلا 7 صفحه یا ...) -برای افراد تازه ای که می خوان بیان باید 70 یا 80 پست را بخونن .
برای همین اگه در اون تاپیک در اون صفحات نتیجه نگرفت و حالات مشاوره ای مجازی فراهم و لازم بود ،،، باید خلاصه ای در تاپیک جدید آورده شود و در تاپیک دیگر شروع کنن .
ولی اگه قرار باشه ما یه مشکل و یا یه مسئله شخصی خود را به صورت ادامه دار بخواهیم ادامه دهیم ،،، به طوری که مشاوره ای هم نباشه و در قوانین انجمن ها هم نباشه ،،،
اینجوری نه به خود شخص کمک می کنه و نه به افراد دیگه .
موفق باشین .
سلام آقای مدیر وقتتون بخیر
درخواست من از شما اینه حساب کاربری من در تالار رو کاملا حذف کنید و اگر امکانش بود که خیلی بهتر تمام پست های منم حذف کنید .
خیلی ممنونم.
سلامت باشید
با سلام و احترام
لطفا طبق یند 20 قوانین کلی انجمن های همدردی اقدام فرمایید.
تبصره:
اگر نخواستید طبق بند 20 قوانین اقدام کنید. می توانید از طریق لینک ارتباط با ما ، نام کاربری جدیدی ارسال کنید تا جایگزین نام کاربری فعلی شما شده و هویتتان پوشیده بماند.:72:
سلام آقای سنگتراشان
ممنونم بابت پاسخگوییتون .
ان شاءالله هستم در تالار و تا مدتی که زمانم آزاد باشه فعالیت میکنم .
عیدتون مبارک :72:
سلام وقت شما بخیر
من از طریق تماس با ما ، یک پیام برای مدیریت سایت ارسال کردم . آیا به درخواستم در اون پیام رسیدگی میشه یا در این تاپیک باید عنوان میکردم ؟ صلاح دیدم در قالب پیام باشه . ممنون میشم رسیدگی کنید :72:
سلام و وقت بخیر ،
ممنونم جناب مدیر ، من پیام جدیدی را ارسال کردم ، اگر با این حال باز مسئله من حل نمیشه از قانون ۲۰ همدردی استفاده می کنم .:72:
سلام و وقت بخیر
ایا الان امکانش هست که اشتراک بخریم و طرح مشکل خصوصی با مدیر داشته باشیم.
با سلام
بله شما می توانید اقدام کنید
سلام وقت بخیر من الان هزینه اشتراک ازاد ۱۰ روزه را به شماره کارت واریز کردم. لینک اطلاع رسانی مثل اینکه درست کار نمیکنه.