-
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
حامد جان! به عنوان يك خواهر بزرگتر بهت ميگم كه بايد چنين مسائلي رو به عنوان بخشي از هنجارها و ناهنجارهاي يك جامعه حتي صرفا مجازي بپذيري. همه آدمها يكسان نيستن و ما نمي تونيم گلچين كنيم. نه تنها اينجا بلكه ممكنه هرجايي با اين دست آدمها مواجه بشي. كمااينكه خودم دوسال در جوار همكاري به اين شكل بودم كه گذشت براش واژه بي معني در ارتباط ما بود. بگذريم...
سعي كن اينجوري به اين قضيه نگاه كني اوني هم كه اومد انقدر گردوخاك بپا كرد نياز به همدردي داشت. منتها راهشو بلد نبود. شايد اين تنها روشي بوده كه توي زندگيش ديده بوده.
توي هرجامعه اي بايد يك كساني نظم و امنيت رو برقرار كنن و خداروشكر اينجا يه كسايي هستن كه مراقبن و حواسشون جمع هست. خدا قوت!
از خدا براي اوني كه توهين كرده مي خوام متوجه اشتباهش بشه چون تاوان چنين كارهايي بدجوري دامن آدم رو مي گيره و براي كسي كه توهين ديده و اسرارش برملا شده آرزوي صبر و بخشش دارم. گاهي اوقات خودمون يه زخم هايي داريم انتظار داريم لااقل كسي روش نمك نپاشه.
|
اي دوست چنان بزي كه بعد از مردن | *** | | *** | انگشت گزيدني به ياران ماند |
|
-
دور گردون گر دو روزي بر مراد ما نرفت
دايما يک سان نباشد حال دوران غم مخور
هان مشو نوميد چون واقف نهاي از سر غيب
باشد اندر پرده بازيهاي پنهان غم مخور
اي دل ار سيل فنا بنياد هستي برکند
چون تو را نوح است کشتيبان ز طوفان غم مخور
در بيابان گر به شوق کعبه خواهي زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغيلان غم مخور
-
سلام خانم بی دل اقای لرد حامد محترم به تالار خوش امدید جا در تالار خیلی خا لی بود تالار همدردی به وجود شما نیاز دارد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
یادی از اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند
خانم شادی خانم رو زن خانم باران 68 گرد افرید اقای نقاب خانم ا لینا اقای کیوان خانم موعود اقای کنجکاو خانم غزا له امیدوارم هر چه زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
سلام دوستای گلم
نمیتونم باور کنم
که منم مامان شدم .
دوستان برام دعا کنید بتونم اینجا تنهایی این مرحله رو پشت سر بگذرونم
-
pardis81 محترم
نازنين مادر ،خانمي مبارك باشد . اميدوارم يكي از بهترين مامانهاي دنيا باشي . :46:
-
-
خب حال سایر دوستان چطوره؟
فرشته جون چه خبرا ..من که مدتیه نه از کسی خبر دارم نه کسی از من خبر داره!!!!!نه؟:160:
بالهای صداقت جان کجایی خانم ..بابا منو یادتون میاد؟؟ همه چیز بر وفق مرادت هست عزیزم...ان شا الله همیشه بخندی..
آنی جان شما چطور؟
حامد65
بلواسکای
مدیر خان جان
بی بی فراریhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...c6e6f7464e.png
کیوان خان
کامران
گرین
شمیلا
شایانا
نیلوفر25
شب بارونی
دختر مهربون
فرهنگ
تسوکه
تابش
سیسیلی
فرانک
به به می بینم اشنای دیروز هم شدن مسلمان ..کاربر خوب همیشگی تالار..خوش آمدید به تالار..
چشم بارانی ..چکار می کنی خانم؟
یاسا بهشت
بی دل
آویژه
رهایی
ستایش باران
شیدا
شیدا حاتمی
و احیانا اگر اسم کسی جا افتاده ..
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...afd169c705.gif
راستی کسی از ستاره خانم محترم خبر نداره؟من خیلی دلم برای خودشون و راهنمایی های خوبشون تنگ شده؟
از امریم چطور؟
از مامفرد؟
از بلوم؟
آنی جان از گرد آفرید خبری ندارید؟بیماریشون چی شد؟
استاد محترم طاهره هم کم پیدا هستند..
کامران خان ..کجایی؟برو یک شارژی بریز بیا کمی سر به سرت بذاریم بابا!! ما که دلمون پوسید با این گروه منهدم شده مردهاتون...http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b042bd2f1b.gif
گل مریم؟غزاله؟
بابا کسی خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــری نداره؟؟
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...afd169c705.gif
راستی من این مدت نبودم داشتید سارا بانو از دست می دادید..جریانشو تو تاپیک عاشقانه من و همسرم الان میرم تعریف می کنم ولی داشتید بی سارا بانو می شدید ها!!!!!!![/align]
-
سلام
سارا بانوی عزیز شما برای ما عزیز تر اینا هستی:72::72:
توی صندلی داغ هی سراغتو از همدیگه میگرفتیم.
همه جای تالار جات خیلی خیلی خیلی خیلی..... خالی بود.
فقط یادمون رفت که بیایم اینجا هم بگیم که:
دلمون برات تنگ شده سارا خانم کجایی؟
نقل قول:
راستی من این مدت نبودم داشتید سارا بانو از دست می دادید..جریانشو تو تاپیک عاشقانه من و همسرم الان میرم تعریف می کنم ولی داشتید بی سارا بانو می شدید ها!!!!!!!
خدا نکنه:163: .... منتظر شنیدن ماجرا هستیم...
-
سلام خانم پردیس مبارک باشد:72::72::72:
خانم سارا خیلی جا در تالار خیلی خا لی بود تالار خیلی سر و صدا کردید اقایان همیشه اماده هستند خانم سارا اسم ما نمی برید مهم نیست اشکلال ندارد خانم سارا باند زن ها هستند ما اقای بی بی باند اقایان هستیم الان 2 حریف دارید مواظب باشید:311::72::72: خانم سا را یک هفته تالار نبود غبیت غیر موجه داشت باید پاسخ دهید
-
یه معجــــــــــــــزه دیگه. خــــــــــــــدا رو شکر.
خانم پردیس مامان شدنتون مبارکـــــــــــــــ.:46:
امســـــــــــال ســــــــــــــال معجـــــــزه تالاره. یکی یکی زنبیلا داره پُر می شه...
-
شایانا خانوم نوشته بود:
نقل قول:
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد ....
چه مشکلی بود شایانای عزیز؟
الان رفع شده مشکل؟
ایشالا که مسئله ی خاصی نبوده باشه...:72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
خانم سارا خیلی جا در تالار خیلی خا لی بود تالار خیلی سر و صدا کردید اقایان همیشه اماده هستند خانم سارا اسم ما نمی برید مهم نیست اشکلال ندارد خانم سارا باند زن ها هستند ما اقای بی بی باند اقایان هستیم الان 2 حریف دارید مواظب باشید:311::72::72:
:104::104::104:
ایول آقا محمد ، بابا کلی حال دادی با این ارسال ، یه روانشناس بیاد این ارسال رو روانشناسی کنه :46:
سارا خانوم داشته باش :311: محمد ابراهیمی هم به باند ما پیوست ، و این یکی از بزرگترین افتخارات BABY هست. گفتم که جبهه BABY جبهه حق و حقیقته .
به همه دوستان عزیز تالار همدردی هم سلام ویژه دارم
امیدوارم همگیمون همیشه رو به راه باشیم و نه به بیراه.
چند روزی تالار نبودم ، اومدم سربه سر سارا بزارم چشمم به تاپیک مربوط به بی دل نازنین افتاد ، حالم گرفته شد. حالم از هدف قرار گرفتن انسانیت گرفتس که حتی به محیط مجازی هم رحم نمی کنه.
اما می خوام بگم ... بی دل مال خومونه
راستش تو این یه هفته ده روزی که نبودم تصمیم به ترک گرفتم ، تجربیاتم رو هم می خوام تو کلینیک ترک اعتیاد بزارم.
از بقیه هم دعوت می کنم بیان تو و از تجربیاتشون بگن.
-
اي جوووونم به محمد
ببين چند روز بي بي نبود چه اتفاقاتي افتاده ؟!!
سارا اين باند اعضا پنهان داره . كسي فكر مي كرد محمد آقاي گل هم بله ؟!!!
محمد نگفته بودي ؟!
حالا تعريف كن ببينيم داستان از چه قرار است از كي به اين باند پيوستي ؟
رفيق باب ( بي بي - كيوان - كامران و .....) و يا ناباب ( فريد :311:) در اين امر چقدر تاثير داشت ؟!
از طريق كداميك از اعضا جذب شدي ؟!
نقش خانم ها در جذب تو به اين باند چقدر بوده ؟
عاشق شدي محمد ؟!:104::227:
سركرده ي باند را حسابي حالش را جا آوردي :310:
احوال بي بي خان گل . خانم بچه ها چطورن ؟ از بازارهاي ايام هفته چه خبر . :311:( شنبه بازار - يكشنبه بازار -و...)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis81
سلام دوستای گلم
نمیتونم باور کنم
که منم مامان شدم .
دوستان برام دعا کنید بتونم اینجا تنهایی این مرحله رو پشت سر بگذرونم
:72:به به....
:72:مبارک باشه خانمی...
:72:چشم ما و شما روشن...
:72:پیوستنت رو به جمع تازه مامانای آینده تبریک می گم...
پردیس جون و بقیه جونا
بابا بیایین زیر این پیشنهاد من تو پست 231 یه انگشت بزنین، تعدادمون زیاد بشه بلکه جناب مدیر جان دلش نرم بشه و یه انجمن مجزا برامون درست کنه!
بخدا خیلی لازمه ها...
این دوران بواسطه خصوصیات خاص خودش، همدردی های خاص خودش رو هم می طلبه...
از من گفتن بود :46:
-
وای که چقدر زود جلو میره ،
راستش آنی جان ، خودم هم بقدری از ارسال محمد شوکه شدم که نتونستم به سارا جوابی درخور بدم ، محمدی که اهل هیچ باندی نبود اومده تو باند BABY ، وای خدایا شکرت ، بقول بچه ها خدایا ممنون که سبدم رو پر پر کردی :227:
منم به نوبه خودم مادر شدن پردیس عزیز رو تبریک میگم ، هرنعمتی از سوی خدا ، مسئولیتی هم با خود همراه دارد که امیدوارم همه ما از عهده نعمتهای خداوند بر بیائیم :323:
گفتم تا اعضای تالار خوابن :311: ( ببخشید تالار که شبانه روزیه ، بعض از اعضا هم که خواب ندارند یا شاید هم تو تالار می خوابن :311::227: ارسالهای بیت ساعت 2تا 4 نیمه شب واقعا معرکه س :104: )
یه تاپیک درس کنم و لینکش رو بذارم ، که وقفه افتاد ، اما اینم لینکش
کلینیک تخصصی ترک اعتیاد همدردی
-
نقل قول:
شایانا خانوم نوشته بود:
نقل قول:
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد ....
چه مشکلی بود شایانای عزیز؟
الان رفع شده مشکل؟
ایشالا که مسئله ی خاصی نبوده باشه
میبخشین وسط پست بزرگان دارم پست میزنم،اومدم دیدم خانوم دختر مهربون سوالی ازمون کردن،وظیفه دونستم جواب بدم:نه بابا خانومی مشکل خاصی نبود،اره رفع شد،فقط دو،سه روز منو از اینجا بیخبر و دور گذاشت.
میبینم کم رنگ شدی،ایشالله دوباره زودی پررنگ شی:72:
-
-
خانم سارا امرو ز تالار شلوغ نمی کند حریفم ترسید:311: خانم سا را مو اظب باشید در تالار شلوغ نکنید 1 هفته غیبت غیر موجه داشتی سریع پاسخ دهید72::72:
-
زنده باد محمد . :310::227::104:
اين واكنش هاي تو مرا به وجد مي اوره .:324:
بيب بيب هورا محمد ، بيب بيب هورا محمد ، بيب بيب هورا محمد .
حالا راستش را بگو ببينيم داستان از چه قراره آقا محمد خان گل .:311: :82:
-
-
السلام و عليك يا مدير :72:
حال شما مستر سنگ تراشان ؟!دلمان براي مدير محترم و پستهاي نابش لك زده بود .
خوب شد آمديد و چه با روحيه هم آمديد .:323:
ما از بركت مطالعات و يافته ها و تجربيات شما فيض مي بريم اما دست ما را هم بيش از اينها بگيريد دوست محترم .
-
سلام. چيه چرا اينجوري نگاه ميكنيد؟ خب منم اومدم حال احوال ياران همدردي رو جويا شم. خوبين به سلامتي؟
دلم براي بهشت خيلي تنگ شده. همچنين yasa كه تشكر هاش هست ولي پست هاش نيست. خودتونو نشون بدين. يالا....:72:
pardis81 مامان شدنت مبارك عزيزم.:72: چه مامان ماماني!:311: واااااي كه من چقدر بچه هارو دوست دارم. ديگه كوچولوي خوشمزه ات همبازي كوچولوي خوشگل bluesky عزيز ميشه.:311:.
:305: فرصت استثنائي براي تازه مادران تالار: شيريني بدين، كادو بگيريد.:227:
-
سلام
یک ماهی رو نیستم، دلم برا همه تون تنگ می شه.
مراقب خودتون باشید. حواستون باشه: خــــــــــــــــدا هست و جبران همه چی.و وقتی باشه هر مشکلی حل شــــــــدنیه.
هر وقت هم اذیت شدید کافیه این جمله رو تو قلبتون فریاد بزنید: خـــــــــــــدایا شکرت.
دوستـــــــــــتون دارمـــــــــــــ
این گل ها برا همه شما
http://www.hamdardi.net/imgup/24340/...d0004f9d0a.jpg
-
سلام بر همه ي دوستان همدردي
دقيقا نمي دانم موضوع چيست . در نتيجه از من سئوالي نپرسيد كه بيش از اين نمي دانم .
اما دوستمان " شيدا " اين روزها براي معالجه و درمان اين مرخصي يك ماهه را گرفته و طي يك پيام خصوصي مرا نيز در جريان نصفه - نيمه قرار داده كه با توجه به اندك بودن توضيحاتش بسيار نگران حالش هستم .
و اما از آنجا كه با نگراني كاري از پيش نمي رود
از همگي خواهش مي كنم اين روزها به فكر و در حمايت "شيدا " باشيم و براي او درماني آرام و با كمترين ميزان درد و نتيجه بخش از خداوند طلب كنيم .
اگر كسي ايده بهتري دارد براي يك حركت گروهي و در حمايت قرار دادن شيدا در اين لحظات دارد لطفا عنوان كند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اااااااااااااااااااااه . ااااااه . معتاد شدم .:163::46:
دفعه بعد دستكم يه سوت بلبلي - يه گيتار پاي پنجره اي - يه اس ام اسي چيزي !!بابا جاااااااااان . ما را هم با خودتون بيارين ددر .
http://www.hamdardi.net/imgup/19039/...036ab36160.jpg
رفقای ناباب گرامی! به این میگن سوت پای پنجره. پیش بسوی بااااااااااااااغ...
واااااای امروز از استخون درد مردم! آقای مدیر ما خواستیم از بعد از ظهر پا شیم بیایم تالار اومدیم دیدیم نخیییییییییر! تالار نیست که نیست! فکر کردیم دیشب همدردی جنسش خوب نبوده الان توهم زدیم!
خلاصه آقایی که شما باشی مسج زدیم مسج! به تمام ایران و توران که بفهمیم این لامشب کجاش!
این رسمشه آخه؟
-
من که خوب خوبم ! سرحال ، توپ
همچین که بوی سوختن حریف رو میشنوم جون میگیرم ، شارژ میشم !!:311: البته لابلاش بوی صندلی سوخته هم میاد !
بازار پماد سوختگی از دیروز صبح خیلی آشفته شده :227: تو خوزستان که همون دیروز یه دونش هم پیدا نمی شد :311: میگن یه خانمه اومده هرچی پماد سوختگی بوده خریده :311: اونا هم تعجب کردن درعین حال نگران هم شدن و آتش نشانی ها آماده باش کاملن :310:
دیروز بعد ازظهر به همون دلیلی که بی دل گفت یه کم قیمت پماد سوختگی اومد پائین :311: اما دوباره امروز صبح بدجوری رفته بالا ، کارشناسان وزارت بهداشت پیشنهاد میکنن برا کنترل قیمت پماد شاید بد نباشه بانکها وارد عمل بشن و بجای سکه ، پماد ضرب کنن و با شرایط به دست مصرف کننده ها برسونن :311::104:
-
سلام به همه دوستان تالار..
قبل از هرچیز از همه دوستانم که در صندلی داغ شرکت کردند صمیمانه تشکر می کنم....واقعا دوستان سنگ تمام گذاشتند و من از همشون ممنونم....امیدوارم تونسته باشم تا حدی پاسخگو باشم..
یک معذرت خواهی از بی بی محترم ( حریف معتاد ) و سرافراز محترم دارم که چون من عازم سفر هستم نتونستم سوالات اخرو پاسخ بدم قول میدم در اولین فرصت بازگشت به تالارحتما پاسخگو باشم امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشند و حمل بر بی احترامی نفرمایند..
به هر صورت دوستان شاید دور و بر یک ماهی نباشم و امیدوارم تو این مدت همه دوستان خوب و سالم باشند..به هم احترام بگذارند و روزهای خوبی در تالار داشته باشند..همین قدر بگویم که در پی رفتن به سفری خوش هستم و همه چیز رو به راهه خدا رو شکر..
همگی مواظب خودتون باشید...
تا دیداری دوباره..
سارا بانو:46:
-
سلام سارابانو جونم! اشكالي نداره عزيزم! جواب سوالهاي من كاملا مشخص بود. بخصوص همون سوال كه"آيا سارابانو مجبوره به همه سوالهاي BABY جواب بده؟" پاسخ: "نه" :311:
شاد باشي خوش بگذره!
-
گل مریم عزیز
توی لیست افراد دیدمت خیلی یادت کردم ... یاد پارسال ها به خیر ... قدیمی ها یا رفتند و یا مثل تو بی سرو صدا بدون هیچ پستی فقط هر از گاهی انلاین می شن ...
دوران خوبی بود که گذشت اما دوستی هامون همیشه پابرجا می مونه
هر از گاهی برای آنان که دوستشان میداری نشانه ای بفرست که بدانند که هنوز بیادشان هستی و این همون نشانه است
+++
سیسیلی هم چند وقته نیست
کجای خانم ؟
-
هوراااااااااا کنکور قبول شدم
:326::326::326::326::326::326:
-
خوش بحالت اریکس،تبریک منو پذیرا باش:72:
من اوضاعم همچین تعریفی نداره یعنی قبولیم فک کنم 40به 60 باشه،از دوستامم خبری ندارم ببینم امیدوار باشم یا نه:302:
حالا چند اوردی؟
-
واااااااااااااااااااااااا ای
:104::104::104::104:
اریکس من اولین کسیم که بهت تبریک میگم :72::46:
امیدوارم همیشه موفق باشی
عمران بود دیگه نه !!
ایول پسر خوب :72:
-
خارپشت خان اولین نفر خودم بیدم چن ثانیه زودتر از تو،ولی خاهشا زیاد شادی نکنین من گناه دارم،خیلی دپرس شدم:302:
-
ای بابا
شایانا من زودتر گفتم :302:
حالا این پسره خودش کجا رفت
دقت یه دفعه ظاهر میشه یه دفعه غیب میشه ! بسم ا...:311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
هوراااااااااا کنکور قبول شدم
مبارک باشه آقا آریکس!
همیشه موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
خارپشت خان اولین نفر خودم بیدم چن ثانیه زودتر از تو،ولی خاهشا زیاد شادی نکنین من گناه دارم،خیلی دپرس شدم:302:
برای اینکه شایانا در ارامش باشه همگی سه دقیقه سکوت میکنیم. . .:323:
خب سه دقیقه تموم شد :227::104::104::227:
-
:104::104::104:تبریکات فراوان به آریکس عزیز:72::72::72:
چند شده حالا رتبت؟ حتماً عالی بوده که یه راست زدی قبول شدم.:) مبارک باشه:72::72:
-
نقل قول:
برای اینکه شایانا در ارامش باشه همگی سه دقیقه سکوت میکنیم. . .:323:
خیلی بامزه ای خارپشت:311:،باز گلی به گوشه جمال تو که سه دقه(الکی)بفکر من بودی.
دوستی کی اخر امد دوستداران را چه شد؟
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
اریکس توام کشتی مارو خبر میدی بعد پیدات نمیشه قایم موشک بازی نکن،انقدر کاربرمخفی نباش،ازت شیرینی نمیخایم،یه توصیه برا من کن تا برم بچسبم بدرس و یللی تلللی نکنم،
و بگو چیشد موفق شدی رمز موفقیتت در چی بود؟جواب بده هاااا:305:
بچه ها منم دیگه خداحافظ ،برم از فردا برا ارشد سال دیگه خودمو اماده کنم:311:
-
نقل قول:
خوش بحالت اریکس،تبریک منو پذیرا باش
من اوضاعم همچین تعریفی نداره یعنی قبولیم فک کنم 40به 60 باشه،از دوستامم خبری ندارم ببینم امیدوار باشم یا نه
حالا چند اوردی؟
مرسی شایانای عزیز.این چه حرفیه.تا کارنامه نهایی نیاد هیچی معلوم نیست.من شدم 310.ایشالا هرکی زحمت کشیده قبول بشه.شما چند شدید؟
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا ای
اریکس من اولین کسیم که بهت تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشی
عمران بود دیگه نه !!
ایول پسر خوب
مرسی .خیلی لطف داری خارپشت جان
نقل قول:
مبارک باشه آقا آریکس!
همیشه موفق باشی
متشکرم حامد جان.خیییییییلی ممنونم
از همه تان ممنونم
:72:
نقل قول:
تبریکات فراوان به آریکس عزیز
ممنونم دختر مهربون.شما که همیشه به من لطف داشتین
:72:
-
نقل قول:
مرسی شایانای عزیز.این چه حرفیه.تا کارنامه نهایی نیاد هیچی معلوم نیست.من شدم 310.ایشالا هرکی زحمت کشیده قبول بشه.شما چند شدید؟
چرا با ابروی ادم بازی میکنید ،من هزار و خورده ای شدم.
خب یه منم وارد دعات بکن دیگه من تو این دعا متاسفانه جایی ندارم:323: