RE: خیانت برای بار دوم.کمکم کنید
من فکر می کنم آرزو جان فقط قصد درد دل کردن در این تالار را دارند. آرزو به هیچ یک از پیشنهادات و راهنمایی های دوستان عمل نکرده است و فقط در برابر هر پیشنهادی کلی اما و اگر و اینکه نمی تواند انجام بدهد را آورده است. در واقع خود آروز وارد بازی قربانی شده است. و در جهت اثبات قربانی بودن برای خودش و دیگران است. تا موقعی که وضیت آروز این باشد راهنمایی های دوستان هیچ گونه تاثیر عملی نخواهد داشت.
اول خود آرزو باید بپذیرد که این نقش را کنار بگذارد.
بنابراین من پیشنهاد می کنم تا مدتی هیچ پیشنهادی به آرزو ندهیم و فقط حرفهاش را بشنویم.شاید اوضاع تغییر بکند.
به نکته خیلی خوبی اشاره کرده ای و من شخصا در 4 صفحه اول این تاپیک این مورد و بازی آرزو را درک کردم .
اما باز با وی وارد تعامل شده ام و از هر کانالی " مثبت اندیشی - تغییر نگرش - بی تفاوتی و ........" با وی جلو رفته ام و تماما نتایج کاملا مشخص بوده که آرزو به هیچ کدام از راه کارها توجه نمی کند و پشتکار و توجه لازم را به کار نمی گیرد . چرا ؟!
او در پی کس نوازشی پنهان است که می خواهد در درون از خود بگیرد که ببین چقدر اوضاع و احوال و شرایط من بداست .
آرزو فیلتر دارد و نوازشهای مثبتی که به او می دهیم دریافت نمی کند .
نسبت به صحبت ها و حرفها و راهکارها گارد دارد حتی اگر این گارد به ظاهر احساس نشود .
آرزو منفی باف است .
آرزو از روحیه ی موثر خود استفاده نمی کند .
و.......
کلا و نتیجه : آرزو بازی روانی دارد و از نوع درجه دو و یا درجه سه و بازیگر درجه دو و سه هم هست .
( اینها نقطه ضعف نیست بلکه مسئله ای است که باید به شکل کاملا علمی از طریق پزشک درمان بشود . )
آرزو نیاز به دکتر روانشناس بالینی دارد که در چند ین پست اول تاپیک به آن اشاره و پیشنهاد شد ولی او نسبت به این مورد هم از همین اما و اگر ها استفاده کرده است .
و البته همسر آرزو هم بازی های وی را تکمیل می کند و او نیز بازیگر درجه دو - سه است
و مسئله آرزو و همسرش مشکل زندگی زناشویی آنها نیست بلکه علت اصلی به کودکی هر دو نفر بر می گردد
سلام آرزو جان. چند وقته ازت خبری نیست. ماجرای زندگیت به کجا رسید؟ تونستی یه تصمیم درست و حسابی بگیری یا نه؟ ما را بی خبر نذار. امیدوارم که به نتیجه قابل قبولی رسیده باشی. :323:
آرزو خانوم من خیلی متاسف شدم. یه حاج آقا تو تلوزیون میگفت مشکلات زن و شوهر مثل فشفشه است اما خیانت بمب اتمه :305: . خواستم فقط لبخند رو لبت بیاد.
به نظرم آرامش خودتو حفظ کن و با عصبانیت تصمیم نگیر. خودت شرایط زندگیتو بهتر از ما میدونی اما منم میگم باید تمام وقتاشو یه جوری پر کنی. مواظب اون طفل معصوم باش.
سلام ارزو جان منم مشکل توروداشتماما وقتی فهمیدم به دختره زنگ زدم .وارتباط اونها قطع شد اماشوهرم میگفت ما دوست نبودیم رابطه کاری داشتیم بعد از 8 ماه فهمیدم که رابطه خیلی نزدیکتر از این حرفها بوده و...
فکر میکنم اگر به دختره زنگ بزنی وباهاش صحبت کنی بهتر باشه شاید طرف نمیدونه شوهر شما متاهله
ا
ارزو جان برات متاسفم يه لحظه خودم را جات گذاشتم داشتم ديونه ميشدم
فقط ميتونم بگم عجولانه تصميم نگير و به راهنماييهاي دوستان گوش كن