با سلام
كاربران گرامي شب گذشته تالار به نسخه بالاتر ارتقاء يافت.
اعضاء گرامي اگر به خاطر اين ارتقاء تالار ، مشكلاتي را مشاهده كردند سريعتر در همين تاپيك گزارش كنند.
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
كاربران گرامي شب گذشته تالار به نسخه بالاتر ارتقاء يافت.
اعضاء گرامي اگر به خاطر اين ارتقاء تالار ، مشكلاتي را مشاهده كردند سريعتر در همين تاپيك گزارش كنند.
با تشكر
سلام
در تاپیک هایی که تعداد صفحات زیادی دارند، ترتیب شماره صفحات که بالا و پایین صفحه نوشته شده به هم ریخته.
با سلام
ضمن تشكر از گزارشي كه كرديد، نقص مذكور بر طرف شد.
سلام و خسته نباشید
ظاهرا تعداد ارسالها افزایش یافته است(!)
تا دیروز تعداد ارسالهای من 490 و اندی بود و امروز متوجه شدم که بالغ بر 520 ارسال شده است.
علت چیست؟
با سلام
هر چند وقت يكبار توسط نرم افزار تالار براي رفع عيب هاي احتمالي در شمارش پست ها، تاپيكها و .... دوباره شماري انجام مي شود. ديروز هم دوباره شماري تعداد موضوعات و پستها انجام گرديده و آمار تصحيح گرديده اند.
البته الان هم پستهاي شما را همان 490 و اندي مي بينم:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
آقای مدیر بخدا راست می گمممممممم! :324: دیروز که اون پست قبلی رو زدم تعداد پستام دقیقا 523 شد! :302::302:
من فکر کردم آی دی ام هک شده و یکی بنام من و به کام خودش 30 تا پست زده :163: :327: :33:
البته همین الان هم مطمئنم که تعداد پستهام از تعداد واقعشون یه کوچولو بیشتره. (چون تعداد پستهایی که اصلا تشکر نداشتم توشون 390 - 499 بیشتر شده. من حساب کتابشون رو دارم.)
خانم بلو اسکای این مساله ای که گفتید احتمالا به خاطر این پیش میاد که زمانی که پستی را ارسال می کنید تعداد پست هاتون در دیتابیس تالار یکی افزایش پیدا می کند اما با پالایش تالار توسط مدیران و حذف پست های غیر مرتبط تعداد پست های شما در دیتابیس تغییر نمی کند نتیجه این که تعداد پست های موجود و تعداد پست های ارسال شده متفاوت است که علت بازشماری پست ها هم باید همین جور مسائل باشد.
بنابراین مساله جدی ای به وجود نیامده است و می توانید اون را نادیده بگیرید!
با عرض سلام و احترام
من دوباره اومدم انتقاد كنم :D
يكي نيست بگه آخه بچه تو چه قدر پرر...
آقا اين آواتارها رو بزرگتر نشون بدين خيلي سايزش كوچولوئه. من هي مي خوام يه تصوير زيبا بذارم اينقدر كوچيكه كه اصلا از تصوير هيچي ديده نميشه :302:
با سلام و تشکر از عیدی های سال 90
من امروز تا این ساعت به هیچ کس رتبه ندادم ولی نمی دونم چرا وقتی می خواهم رتبه بدهم پیغام میده "حداکثر رتبه را در این روز داده اید"
ممنون میشم پیگیری کنید
با سلام
با تشکر از بالهای صداقت و arix که موارد مذکور را گزارش کردند، از طریق پشتیبانی فنی تالار پیگیری کرده و نتیجه را اعلام می کنم.