RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام
الهي شكر كه سالم و سلامتي !الهي زنده باشي !
هميشه خوش خبر باشي!:180:
لطفا يه توضيح در اين باره بده!
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.hamdardi.net/imgup/12/125...c8e62e1c36.jpg
((ادمیت دارد از بین میرود این ان است که کنجکاو را نگران میسازد))
اعضا قدیمی در تالار نیستندجا در تالار خالی است دلم برای اعضا قدیمی در تالار نیستند تنگ شده است
سلام سلام صدتا سلام خدمت دوستان محترم و عزیزم در تالار همدردی
طاعات و عباداتون قبول درگاه حق، مهمونی خداوند بهتون خوش گذشته؟
انشالله که حاجت روا باشید در این روزهای پربرکت.
چه خبرا همه که به امید خدا خوب هستند؟
از جمله: اقای سنگتراشان مدیر محترم و سختکوش ، خانم آنی بزرگوار مادر خوش قلب و با تجربه بچه های تالار، خانم طاهره با هوش و عزیزم، خانم دانه مهربون و گل، آقای کیوان صادق و پرتلاش ، آقای نقاب مهربون و نابغه، خانم شاد صبور و پاک،آقای لرد حامد پر انرژی، خانم صبای ناز گلم، خانم فیلوسارای هانی، آقای محمد ابراهیمی صاف و ساده، آقای کنجکاو داغ و خستگی ناپذیر ... همگی خوب هستید؟ خدا قوت می گم و امیدوارم از خودتون راضی و خشنود باشید.
دل تنگتون بودم مهربونا تابستون خوش گذشته؟ منم به لطف شماها خوب خوبم. خداروشکر
سلام
estar7خانم
احوال شما ؟ كجا بودي ؟
خيلي غيبت خوردي .
بايد با ولي خودت بياي و غيبتها را موجه كني . :D
دل ما هم براي مهرباني ها و خوش زباني هايت تنگ شده بود . چه مي كرده اي خانم ؟!
سلام
عبادات شما هم مقبول درگاه حق انشاء الله:203:
خانم estar 7 داشتیم ؟ همه رو یاد کردین جز من !
حالا فرض می کنم اسم منو هم بردین ...........من خوبم خواهر جون ممنون ! شما چطورین ؟ کجا بودین تا حالا ؟
استار عزیز، جات خالی بود، امیدوارم همیشه پرانرژی و شاد باشی عزیزم..
:72:
اي كاش گرد افريد ،سورنا ،ارمان،.......وبقيه بچه هايي كه رفتن زود برگردن ،دلم واسه همه اونايي كه رفتن تنگ شده
چه عجب....
صاحب امتیاز خود تاپیک هم تشریف آوردند:227::73: خوش آمدی استار عزیز
حالا اول بفرمایید یک جایی نشون جان کنید..البته بعد افطار ...تا آماده باشید با انرژی کامل و مثل همیشه در تالار حضور پیدا کنید::
بفرمایید>> :82::82:
حتما توی این مدت تقلب کردید و رفتید کلی کتاب :303: خوندید تا ...............:58::58:
من هم مدتی در استراحت ذهنی بسر می برم و کم کم فعالیتم را شروع خواهم کرد...:103:
انشاالله تمام اعضای تالار همدردی چه اعضای قدیمی که در پیش ما نیستند چه اعضای کنونی که در خدمتشان هستیم و چه اعضایی که در آینده به جمع ما می پیوندند همیشه شاد و خرم باشند
سلام
خیلی ممنون از احساسات پاک شما دوستان عزیزم.
منم خوبم به لطف شما.
... راستش من تو این مدت که از شما عزیزانم مثلا دور بودم ... سعی کردم به خودم نزدیک شم. تغییراتی کردم... مثلا دیدم را به زندگی + کردم. خداییش مقاله هایی که از قدیم از سایت همدردی ذخیره کرده بودم و انبار کرده بودم و گذاشته بودم یه روزی روزگاری بخونم بالاخره خوندم و همینا بودن که کمک اساسی به من من کردند...
دیگه حسابی ورزش کردم... زبان انگلیسی خوندم که این واقعا عالی بود خودمم راضیم... مقاله نوشتم...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
الانم رفتم یه پری خوردم! تو تالار و چه خبرایی دستم اومد!
از جمله خبرای خوش. خدا رو شکر.
یکیش ازدواج خانم النا بود. تبریم می گم دوست خوبم. چه جالب ... چند وقت پیشا بودا شما از بخت ... شکایت کرده بودید. مبارکت باشه، امیدوارم خوشبخت شید.
ایشالله همه مجردای تک و تنهای تالار به زودی زود طعم متاهل شدن و خوشبختی جدید را بچشند،
دومیش مامان شدن روزن جون بود. چه خوب. قدم نو رسیده تالار مبارک
سومیش حال خوش شاد عزیزم بود. الهی شکر ایشالله که تا ابد افسار زندگی در دستت باشه و کاملا مسلط بر همه جوانبش مثل همیشه 20 باشی.
چهارمیش ماشالله به این روحیه بالا و + و تحسین برانگیز آنی عزیز. امیدوارم همیشه استاد بمونید. شما باعث افتخارید واسمون...
پنجمیش لرد حامد عزیز که جمعی را از نگرانی درآورند و از دنیای حقیقیشون گفتند. که در سن کم تونستند کارهای بزرگ انجام بدن. آفرین تا باشه از این گرفتاری ها و موفقیت ها
ششمیش؟ نمی دونم شما بگید. نکنه خوشحالی ها و موفقیت هاتون را تنها تنها جشن بگیرید؟ باور کنید ما هم خوشحال می شیم و از همین پشت مانیتور واستون کف می زنیم و تو دلمون جشن می گیریم...
معذرت خواهی می کنم از دوستان عزیز و بزرگواری که می دونم دلشون انقدر بزرگه که می بخشند فراموش کاری من را بابت اینکه نام زیباشون را نبردم.
(خانم موعود عزیز، خانم گل مریم گل، خانم فرشته مهربون که به حق در این مدت تلاش های شما بود که تالار را زنده نگه داشت دست پر مهرتون را می بوسم.)
برای همه شما دوستان مهربانم خیر و خوشی و سلامتی از خداوند طلب می کنم.
بچه ها یه خبراز سورنا
متاسفانه دیگه تالارنخواهد اومد
ویه خبر خوب اینه که مقدمات سفرش جور شده و میخواد بره خارج (هر چند خوشحالم که به ارزوش رسیده ولی خیلی دلم واسه پستای خوبش تنگ خواهد شد
واسش ارزوی موفقیت میکنم