تحمل تنهايي از گدايي دوست داشتن اسان تر است.تحمل اندوه از گدايي همه ي شادي ها اسانتر است.سهل است انسان بميرد تا انكه بخواهد به تكدي حيات برخيزد.واگر ما مي توانستيم ايمان به تقدير را مغلوب ايمان به خويش كنيم.انگاه ما هرگز نفرين كنندگان امكانات نبوديم
نمایش نسخه قابل چاپ
تحمل تنهايي از گدايي دوست داشتن اسان تر است.تحمل اندوه از گدايي همه ي شادي ها اسانتر است.سهل است انسان بميرد تا انكه بخواهد به تكدي حيات برخيزد.واگر ما مي توانستيم ايمان به تقدير را مغلوب ايمان به خويش كنيم.انگاه ما هرگز نفرين كنندگان امكانات نبوديم
خوشبختی هر روز یکبار در منزل را میزند ولی بد بختانه صاحب خانه در ان موقع به دنبالش در منزل همسایه است و صدای در را نمیشنود.(برناردشاو)
مثلث جان
ما خيلي خوشحاليم كه به جمع ما پيوستي و چنين احساسي داري. يادت باشه بزرگترين انفجارها با كوچكتربن جرقه ها به وجود مي آيند. اميدواريم كه اين جرقه كوچك باعث ايجاد يك انفجار و دگرگوني بزرگ در زندگيت باشه، فقط يادت باشه كه خودت هم بايد تلاش كني و نا اميد نشوي.
فكر نكن ما خوشبختيم چون مشكلات نداريم، بلكه ما خوشبختيم چون با وجود همه مشكلات و سختي هاي زندگي هيچ وقت نا اميد نمي شويم و هميشه شادابيم، چون مي دانيم كه اين نيز مي گذرد و اين بزرگترين خوشبختيه.
براي رسيدن به هدف منتظر امكانات نباش، چون ممكنه هيچ وقت اين امكانات فراهم نشه، از كوچكترين امكاناتت بيشترين استفاده را ببر. خوشبختي هم همينطوره، منتظر خوشبختي نباش، بلكه از كوچكترين چيز ها در زندگي لذت ببر. حتي از خوردن يك ليوان آب يا ديدن پرواز يك پرنده در اسمان يا بازي كودكان.
خوشبختي يعني همين.
سلام من دیروز اتفاقی اینجا اومدم . دو ماهه که احساس خوشبختی میکنم ... نه هیچ اتفاق خاص و منحصر به فردی تو زندگیم نیفتاده فقط ایمانم و اعتمادم به خدا قوی تر شده و دیدم نسبت به زندگی کاملا تغییر کرده . هیچکدوم از مشکلاتم حل نشده چون الان فهمیدم مشکل فقط خودم بودم ... و خوشحالم که با شما آشنا شدم ... بیشتر مطالب رو کپی کردم تا بخونم و یه کمشم خوندم اما چون بهمن کنکوره نمیتونم زیاد بیام . اسفند میام میترکونم . ممنونم از همتون خیلی حرفاتون قشنگه
جناب آقای مدیر همدردی سلام
بی زحمت به جای اینکه بشینی اینجا آمار ملت رو بگیری:305: که کی میاد و کی میره بیا اون طرف توی روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی به دادم برس:302:
راستی اینجا خیلی با صفاست :73::43::122:، اصلا یه جور دیگه ست با حاله
محض اطلاع عرض کنم که بنده به شدت خوشبختم:227:
سلام به همه دوستان خوشبختم.:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
من چند بار به این تاپیک اومدم. اولین بار که اومدم واقعا شوکه شدم خواستم چیزی بنویسم مشکلی پیش اومد...
اینجا به آدم انرژی میده. اون قدر نوشته های دوستان قشنگ است که نخواستم با نوشته های خودم فقط تاپیک رو طولانی کنم.
منم خوشبختم. چون همیشه حضور خالقم را در کنارم حس کردم. خوشبخنم چون همیشه خدا یه قدم جلوتر از منه...
خوشحالم که بین این همه آدم های خوشبخت هستم.:73:
خوشبختی چیزی نیست که به آن برسیم .ما از همان لحظه که به دنیا میایم خوشبختیم.فقط باید آن را خود پیدا کرد ونه در جای دگر. اینچنین خوشبختی جاودانه میشود.من خوشبختم.چون او(خدا) را دارم و او لایتناهی و همیشگی است ؛خوشبختی که از او آید همچو خودش بی پایان است......او را بیابید........
تا او هم شما را دریابد.
سلام دوستان خوشبختم
اومدم ببينم آخرين حرفاي خوشبختا چيه.
منم الان احساس خيلي خوبي دارم. حس خوشبختي!
سلام دوستای عزیزم اجازست منم بیام تو جمعتون، خیلی ممنون از مدیریت محترم همدردی و شماها که پر از انرژی های مثبتین
راستی منم دارم خوشبخت می شم. یعنی قبلا هم بودم اما تازه فهمیدم چقدر خوشبخت بودم.خداروشکر
خیلی خوبه مهتاب گرامی که مستقل از همه چیز و همه کس خوشبخت باشی . این خوشبختی واقعیه