الینا دوتا معنی داره در فارسی یعنی دختر زیبارو و در عربی یعنی نعمت و فراوانی و من هم به خاطر معنی دومش این اسم رو انتخاب کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
الینا دوتا معنی داره در فارسی یعنی دختر زیبارو و در عربی یعنی نعمت و فراوانی و من هم به خاطر معنی دومش این اسم رو انتخاب کردم
مهمترین وگرانبهاترین تجربه زندگیتان لطفا"؟ اگر کسی قبلا" نپرسیده
صبر.صبر و صبر
سلام از الینا عزیز دوست خوبم به سوالات اعضا پاسخ داده اند تشکگر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم ارزو خانم می باشد
سلام نوشته تند نوشتم از الینا عزیز دوست خوبم به سوالات اعضا پا سخ داده اند تشکر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم ارزو خانم می باشد
سوال از ارزو خانم سلام شما رانندگی بلد هستی ماشین دارید ذوست دارید کنسرت گروه اریان در تهران بروید یک جمله زییا درباره پدر مادر بگوید زود عصبانی می شوید بهترین اعضا تالار بگویدیک جمله زییا درباره مدیر همدردی بگوید یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید رشته ورزشی دوست دارید خوش اخلاق هستی کدام خواننده موسیقی پاب دوست دارید دوست دارید
سلام آرزو
چه چیزی یا چه کسی را در زندگی الگو قرار میدهی؟
مهمترین هدف زندگی ات چیست؟
یه آرزو بکن.
سلام به آرزوي عزيز
چه كسي را در زندگي بيشتر دوست داري ؟ آيا شده آرزويي داشته باشي بهش و بهش نرسي اگر اينطور بشه چكار مي كني آرزوي جديدي مي كني يا باز سعي مي كني كه به همان كه داشتي برسي يعني باز تلاش مي كني ؟
دوست دارید کنسرت گروه اریان در تهران بروید دوست دارید کنسرت حمید عسگری در تهران بروید یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید برنامه عید نوروز در تالار چه است یک ارزو بکن برای تمام اعضا تالار مدیر همدردی بگوید
روی کمک دوستای سایت بیشتر حساب می کنید بهترین فیلم نام ببرید بهترین خوراکی بهترین روز