-
RE: اشتباه بزرگ
متاسفانه در اين تالار برخي به جاي راهنمايي به ترور شخصيت مي پردازند . برعكس فرمايشات آقاي كامران بايد بگم كه من يكي از بزرگترين اشتباهات زندگيم اين است كه در رشته و كاري وارد شده ام كه با روحيات من سازگاري ندارد. هر روز كه به سركار ميروم ميدانم كه اين كار و رشته دلخواه من نيست . هرچند در رشته ام موفق بوده ام و هرچند كارم بد نيست ولي با روحيات من سازگار نيست.
در پست هاي قبلي گفته ام كه من به نويسندگي علاقه دارم و هميشه تصورم از آينده اين است كه به كار مورد علاقه خودم مي پردازم و به اين دليل در رشته خودم كار را شروع كردم كه پس اندازي تهيه كنم و سپس با طيب خاطر نويسندگي كنم. من نميگويم چرا مدرك همسرم پايين است ولي من بسيار اهل مطالعه هستم و منظورم كتابهاي علمي نيست ، به ادبيات داستاني و فلسفه علاقمندم ولي خوب همسرم تا به حال يك كتاب نخوانده است و در اين زمينه هيچ حرف مشتركي نداريم. من به شعر علاقه دارم و اشعار زيادي را از بر هستم و يكي از ويژگيهايي كه دوستانم مرا با آن ميشناسند اينست كه در هر كلامي شعري را براي مثال مياورم ولي از نظر همسرم اينكار جالب نيست.
در مورد تك بعدي بودن گفتيد كه اگر مدركم را بگيرند بازنده ام در حالي كه من ميگويم برنده ام چون ميتوانم زندگي دلخواه خود يعني نوشتن را ادامه دهم . مورد ديگر اينست كه من ورزش را بسيار دوست دارم و هرچند كاهش يافته است ولي حداقل روزي 1.5 ساعت ورزش ميكنم كه همسرم در اين كار هم مرا همراهي نميكند.
من پياده روي را خيلي دوست دارم و عاشق پياده رويهاي طولاني هستم و هرچه از همسرم ميخواهم اظهار بي علاقگي و خستگي ميكند و شرط همراهي را نيز به جا نمي آورد.
و ايكاش آنگونه كه شما گفتيد در مورد خودم اعتماد به نفس كاذب داشتم زيرا من هيچ احساس شادي از تحصيل ، كار و ... را ندارم و خودم ميدانم با روحيه من سازگار نيست.
-
سلام افسون جان
عزیزم میشه یه سوالی ازت بپرسم
از چه چیزی خوشحال و راضی میشوی؟
توی زندگی دوست داری به چه چیزی برسی؟
چه چیزی داشته باشی احساس شادی میکنی؟
یه نکته هم از خواهر کوچک فقط بشنو با لحن ملایم با مرد زندگی ات که خودت انتخابش کردی حالا به هر دلیلی سخن بگو
دوست نداری بچه دار بشی میتونی با لحن خوبی بگی الان امادگی مادرشدن را ندارم و یا اینکه دوست دارم یه کمیی بیشتر من و تو در کنار هم طمع دوتا بودن را بچشم
تا هم به شوهرت محبتت را نشان داده باشی و هم به هدفت که همان فعلا جلوگیری از بچه دار شدن هست برسی
به سئوالهام جواب بده:300:
من امروز بعد از خوندن اون همه راهنمایی توی تاپیک خودم سرشار از انرژی و امیدم دوست دارم این همه نشاط را با همتون قسمت کنم
حق یارت باد
-
با سلام
گاهی ما از خوشبختی و لذت و ... یک ذهنیت و یک خیالاتی داریم که منجر به ایجاد توقعات و انتظارات خاص در ما می شود.
اینجاست که باید بگوییم مشکل در گیرنده است، لطفا انرژی خود را روی فرستنده های محیطی ؛ سرمایه گذاری نکنید.
ما معمولا بر اساس فرضیات و قوانین نانوشته ذهنی خود دست به رفتار، گفتار و احساس می زنیم. حالا اگر ناآرامیم باید بدانیم که سیستم تجزیه و تحلیل و قوانین حاکم بر شخصیت ما ناکارآمد هستند.
فراموش نکنیم همانطور که خلاقیت و منحصر به فرد بودن ، می تواند به انسان قدرت دهد. چون از الگوهای رایج، تجربه شده و قابل دید استفاده نمی کنیم و مجبوریم تنها در آن جاده حرکت کنیم، ممکن است آسیب های جدی نیز به ما بزند که فرصت جبران نداشته باشیم.
در واقع احتیاج به مطالعه ، تفکر و مشورتهای زیادی هست تا بتوانیم در راههای منحصر به فرد قدم بزنیم. چون ممکن است خدایی نکرده ما بشویم تجربه و عبرت برای دیگران:302:
پس احتیاج به جلسات متعدد حضوری با یک مشاور مجرب دارد.
اگر تهران هستی میتونی به این مراکز مراجعه فرمایید.
مرکز مشاوره پویا
تهران خیابان شهید لواسانی(فرمانیه سابق) کوچه شهید مهدی زاده ، نبش کوچه پانزدهم پلاک 65
تلفن 22210900 نمابر 22212915
* مرکز مشاوره توحید
تهران خیابان نصرت شرقی - روبروی دانشکده پرستاری شماره تلفن66938833
*مرکز مشاوره راه بهتر
چهارراه پاسداران خیابان دولت خیابان شهید کلاهدوز- خیابان شهید یارمحمــــــدی بن بست بهار تلفن 22541434
این مراکز متخصصین برجسته ای در مورد مشاوره خانواده دارند به خصوص مرکز مشاوره پویا.
در ضمن بنده خانم دکتر اسماعیلی که از اساتید برجسته دانشکده هستند و از نظر سابقه و تخصص بسیار حاذق بوده، را در مراکز فوق می شناسم و به شما معرفی می کنم.
-
سلام منم یه مشکلی شبیه به مشکل شما رو دارم و واقعا از توجیه کردن خسته بودم ازاینکه همه بهم میگفتن دوست داشتی یه مرد خیلی خوشگل و با تحصیلات می اومد سراغت ولی زن باز بود میدونم همیشه همه این صفت ها با هم جمع نمی شه یا فکر میکنی این حرفا فقط برای تو هست من دستی بر روانشناسی دارم یادت باشه یکی از ویژگی های ادمهای باهوش اینکه اونها مهربونند وقدرت درک دیگران را دارن اونها به خود آدما احترام می ذارن نه به تعلقاتشون اتفاقا اونا بیشتر می تونن خودشون جای دیگرون بذارن تا سایر آدما میدونی تو از نظر خودت زرنگی مثل شیر تو دل هر چیزی میری واز همه فرصتات استفاده میکنی {درست مثل خودم }اما یه جایه که کمتر سراغش میری که خیلی برای زندگی لازم ولی همسرت با تمام اون تعابیر هرروز به هش سر می زنه واون کلبه دنج آرامش هست مهم نیست تو مسیر زندگیمون با سانتافه یا کمری (هوش و زیبایی )بریم بعد اونقدر بهش اعتماد کنیم که پامون روگاز بذاریم ودیگرونو نبینیمو بعد... بومب .مهم اینکه حتی اگه با پراید می ریم درست بریم دیگرون ببینیم تا سالم و با آرامش برسیم. این دیگه اقناع وتوجیه کردن نیست این روش برای زندگی با آرامش برای خودددد تو هست با خدا بیشتر ارتباط برقرار کن وسعی کن گول زندگی نمایشی دیگرون نخوری اونهاییکه درونش خالی اما جلو دوتا مثل منو تو که می رسن نمایش شوهراشونو میدن اگه خواستی نمونه عینیشو برات میگم
-
ممنون از توضیحاتتون جناب آقای سنگ تراشان
-
سلامي دوباره.
من رفتم مشاوره و به نظرم نتيجه خاصي نداشت. حرفهايي كه در اكثر كتابهاي روانشناسي هست.
من خيلي خسته و غمگينم و هيچ انگيزه اي ندارم. وقتي سركش ميشوم و تصميم ميگيرم زندگي را تغيير دهم و از بند زندگي خسته كننده ام رها شوم صدها ايده زيبا به ذهنم ميرسد، سرشار از انرژي و خوشحالي ميشوم . اما همين كه سعي ميكنم عاقل باشم و زندگيم را همانطور كه هست بپذيرم ، افسرده و غمگين ميشوم و اين ناخودآگاه اتفاق ميافتد. هرچه سعي ميكنم با خوشبيني به زندگيم و همسرم نگاه كنم و به خودم انرژي بدهم همان ميزان خسته و نااميد از زندگي ميشوم. هيچ چيز انگيزه اي در من ايجاد نميكند .
چند روزي است كه فكر ميكنم هرچند زندگيم جالب نيست اما اگر خيلي فشار بالا رفت ميتوانم خودم را بكشم. به خودم ميگويم وقتي اين تصميم را بگيرم يكسال صبر ميكنم و پس اندازم را با مسافرت و تفريح و هرآنچه كه دلم ميخواهد صفر ميكنم و سپس خودم را از اينهمه فكر و خيال و نگراني راحت ميكنم.
-
afsoon520 حرفها و نظرات مشاور چه بود ؟!آنها را آنالیز کن .
از بی انگیزگی خود با مشاور صحبت کردی ؟!
از هیمن حس و حالی که در پست بالا به آن اشاره کرده ای ؟!
نظر مشاور چه بود . نقل قول مشاورت را اینجا برای ما می نویسی؟!
-
مشاور گفت از زندگيت لذت ببر ! برقص ، ورزش كن . به نگات مثبت نگاه كن . بي خيال شو . هر مساله كوچكي را به بوته نقد نكشون . حساس و زود رنج نباش . نوع ازدواجت اشتباه بوده اما شانس آوردي همسرت خوبه چون ممكن بود
آدم بدي از آب در بياد. گردش و تفريحت رو زياد كن. سعي كن در طول روز كاري انجام بدي كه فقط براي لذت باشه نه پول و .....
باز من ديوانه ام مستم ...
-
خوب به این حرفها دقت کن .
چرا دست از حساس بودن و زودرنجی بر نمی داری ؟!
ریشه ی مشکلات تو حتما همین است و بقیه ی حرفهای مشاور همه درمان هستند . خودت بایدخوشحالی را وارد زندگی خودت کنی . کسی قادر نیست ترا به ساحل آرامش برساند .
این توقع را باید دور بیندازی .
عوامل بیرونی با بود و نبودشان آرامش ما را مختل می کنند خودت برای درونت کاری کن . این بهترین نوع و پایدارترین نوع آرامش است .
بعد هم خودت را نوازش کن و خودت را دوست داشته باش . چه کسی گفته تو دیوانه ای ؟! این نوع حرف زدن انتقادی در مورد خودت درست نیست . اگر دیگران هم چنین حرفی به زبان آوردند تو که نباید حرفهای دیگران را عینا قبول و تکرار کنی . با خودت مهربان باش .
-
افسون عزیز من تا حدودی مثل شما ضخصیت جاه طلبی دارم و باز هم تا حدودی ازدواجم مثل شما بود. یعنی طرز فکر شما رو داشتم.
عزیزم به نظر این کارهایی که مشاور گفتم رو انجام بده.
من هم الان افسردم خسته ام ولی تا از این حالن در نیام زندگیم درست نمی شه. فقط بدبختی اینه که توان ندارم اون تکون رو بدهم و دوباره رو پاهام بایستم.