RE: از قصد داره اذيت ميكنه
بلوم خوبم ممنون كه تنهام نميذاري.
اين آقا رحمان همونيه كه شماره شايان رو به ارميتا داده (اگه اينم دروغ نباشه) اين آقا 31 سالشه و تازه 1 ماه كه عقد كرده و متاسفانه همسرش هم سنندج زندگي ميكنه و اينها تا زمان عروسي از هم دورند و من هيچ دسترسي به همسرش ندارم.اين آقا رحمان خيلي سرو گوشش ميجونبه ! يه بار به شايان گفتم كاش زن رحمان هم اينجا بود تا با اون و زنش ميرفتيم بيروم ميرونيد شايان چي گفت:؟گفت اگه كسي باشه رحمان مياد منو ميگي موندم چي بگم گفتم مگه اين نامزد نداره گفت چرا اما هنوز كه عروسي نكردن.زماني كه جريان ارميتا به وجود اومد اون خيلي ميترسيد مرتب به من ميگفت دنبال قضيه رونگيردليلش رو هم نميدونم؟
تو میتونی عزیزم
اگه زندگیتو دوست داری این کارها رو انجام بده وگرنه منتظر پیامدهای بعدی باش
عزیز دلم سخت نیست
موفق باشی
elina
عزيز از خدا ميخوام هيچ وقت تو اين حالتي كه منو ماندگار عزيز هستيم نباشي.خيلي سخته...
طراوت جان. شما تازه ازدواج كرديد. درست نيست كه سر اين مسائل به اين زودي روتون به روي هم باز بشه. كه اگه باز بشه دو روز ديگه آقا شايان بدون هيچ رودربايستي مي ياد مي گه من اين كارا رو مي كنم و به شما هم هيچ ارتباطي نداره. بيشتر مردها اين خصوصيت رو دارند. سعي كن سياست داشته باشي. سعي كن با سياست زنانه ات شوهرت رو به زندگي دلگرم كني. اميدوارم كه بتوني اين كار رو انجام بدي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
اين آقا رحمان همونيه كه شماره شايان رو به ارميتا داده (اگه اينم دروغ نباشه)
چرا دوست عزیز در مورد شوهرت اینجوری حرف میزنی؟؟؟؟ این خیلی بده که شما به همه حرفهای شوهرت این دید رو داشته باشی که بهت دروغ میگه یا ممکن بهت دروغ بگه!
به حرفهاش اعتماد داشته باش مگر اینکه خودش بهت بگه که بهت دروغ گفتم توی اون شرایط هم بهش بگو تو امکان نداره بهم دروغ بگی داری باهام شوخی می کنی؟! بذار بفهمه که نباید دروغ بگه حتی از نوع مصلحتیش!
در مورد برخوردهای صاحب کارش آقا رحمان هم یه مقدار خودت مقصری! چرا خودت رو نسبت به این موضوع حساس نشون دادی که اون هم آتو بگیره؟!
مادر شوهرم همیشه در حضور من از دختر دایی و دختر عمه نامزدم حرف میزد اونقدر تعریف و تمجید میکرد که کلافه میشدم خب من هم یه جوری جواب مادرش رو میدادم و می گفتم چرا جلوی من از دخترای فامیل اینقدر تعریف میکنه تا اینکه مادرم بهم گفت هر چی از اونا پیشم تعریف کردن اصلا اهمیت ندم و تازه یه جوری بهشون بفهمونم که اصلا این تعریف کردنا برام مهم نیست! یه بار که مادرش از دختر عمه اش داشت تعریف می کرد گفت دختر خیلی خوبیه ولی نامزدم اونو نپسندید وگرنه براش سر و دست میشکوند! منم با خنده بهش گفتم اگه خیلی خوب بود نامزدم منو انتخاب نمی کرد اونو انتخاب می کرد معلومه که همچینه هم دختر خوبی نیست وگرنه چرا برای ازدواج التماس کنه وایمیسته که یکی که قدرش رو میدونه بیاد خواستگاریش! بعد از اون هم دیگه هر بار که مادرش حرف میزد من سکوت می کردم یه پنج شش دفعه ای حرف دخترای فامیل رو پیش کشید ولی وقتی از من بی تفاوتی دیدن دیگه ادامه ندادن و قضیه تمام شد
حالا تراوت جان شما هم نباید نسبت به این قضیه حساسیت به خرج بدید بدتر میشه نقطه ضعف به شوهرت و اطرافیانش نشون نده
بچه ها منو دعوا نکنید. ولی منم اصلا به قضیه خوش بین نیستم. اصلا چرا باید یک همچین اتفاقاتی بیاقته برای کسی که سرش تو کار خودش باشه ؟؟؟؟
قبول کنید دوستان از قدیم می گن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
تراوت عزیز اگه یادت باشه من خودم یکی از اونهایی بودم که هی بهت می گفتم تمومش کن و یک فرصت دیگه بده. ولی به نظر من تو اون یک فرصت رو دادی. واقعا شایان خودشو جمع و جور کرد؟؟؟ به نظر من قبح قضیه از بین رفته. نمی دونم ولی این نظر منه.
سلام taravatخانوم من یه ذره دیر وارد بحث شدم ولی خیلی ناراحت ام منم تقریبا مشکل تو رو یه جورایی داشتم ودارم ولی نمی دونم باید چیکار کردفقط می تونم در ناراحتیت شریک باشم نمی دونم این بپا گذاشتن واسه شوهرا خوبه یا بد یا این پرینت تلفن ولی فکر می کنم با نشستن کاری درست نمی شه منم موندم چیکار کنم باور کن نه راه پس دارم نه پیش با این وجود ارزو می کنم مشکلت از زودم هم زودتر حل بشه من می ترسم یه حرفی بزنم واست بد تموم بشه فقط می دونم بچه ها خیلی بشتر سرشون میشه حرفشونو گوش بده
منتظرم تا ازت خبر خوب بشنوم
با بدبین شدن نسبت به مسئله فقط طروات روز به روز بیشتر داغون می شه و زندگیش رو به نابودی می ره
من نمی گم خیلی خوش بین بودن خوبه نه ولی باید یکم ذهنمونو مثبت کنیم همین
برات پيغام خصوصي گذاشتم عزيزم.
بلوم جان شاید هم باید بیشتر چشم هاشو باز کنه و مسائل رو ببینه. من به تراوت حق می دهم. صبر کردن و خوشبین بودنش باعث می شه در درونش صورت مساله رو پاک کنه و به ارامش نمی رسه . ولی وقتی مسئله رو حل کن ارام می شه. ارامش ظاهری به دردش نمی خوره. باید مسئله رو از ریشه با شوهرش حل کنن.