من از خداوند متعال واسه شما دوست خوبم سلامتی و دلی شاد آرزو میکنم...انشالا در تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز و در پناه خدا باشید :72:
- - - Updated - - -
[
نمایش نسخه قابل چاپ
عالی بود واقعا عالی بود نکات اخلاقی خیلی خبوی از شما یاد گرفتم و بهترین نکته ای که از بانو پائیزه یاد گرفتم این بود که صبور باشم چیز یکه توی وجود شما دو بانوی محترم بود عشق به فرزند و عشق به زندگی و صبور بودن و پرتلاش بودن مخصوصا تیو زندگی شما بیشتر تلاش کردن نمود داشت انرژی مثبت خیلی خوبی دارید و به این تایپیک انتقال دادید هم شما و هم بانو پائیزه سپسا بیکران:72:
رسیدیم به بانو گیسو کمند:72:
1.اصلا چرا اسم شناسه خودت را این گذاشتی؟
2.همین اول یک اعترافی کنم خواهشا دلخور نشید خوب من یکم آلزایمری هستم :311: تنها چیزی که از شما یادم مونده اینه که آیدی قهوه ای هستید!! این بیشتر جلب توجه میکنه و البته توی ذهنم حک شده راهنمائی هایی که میکنید منطقی هستش.
خوب بصورت کلی از خودت بنویس چند سالت هست؟مدرک تحصیلی؟شاغل هستی نیستی؟از علایقت؟از چیزهایی که ازشون متنفری مهم نیست هرچی باشه بنویس؟از چی بیشتر از همه میترسی
کلا بنویس دیگه :227:
سوالهای جزئی تر در پست های بعدی
سلام خانومی بیا بشین که نوبت خودته گلم:72:
1-ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده؟
2-تو اولین برخوردت با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتو جلب می کنه؟؟
3-موسیقی با صدای بلند دوست داری یا کم ؟
4-منو یه نصیحت می کنی ؟
5-تو دوستي تا كجاش هستي؟چی میتونه به دوستیها خاتمه بده؟!
6-يكي از شيطنت هاي دوران بچگيتو بگو؟
7-اگه بخوای به من یه گیاه کادو بدی، کدومه؟چیه؟
8-مشوق اصلیت توی زندگی؟
9-بدترین کادو که گرفتی؟
10-پر حاشیه ترین فرد سایت؟
11 -یه انتقاد از من بکن ؟
12-کدوم بخش سایت رو بیشتر دوست داری؟
13-آیا رویایی داری ؟ رویات چیه؟!
14-چه احساسی بهت دست میده ؟
بالای کوه:
طلوع آفتاب:
غروب خورشید در دریا:
لب ساحل روی ماسه ها نشستن:
روی صخره ای رو به دریای:
یه شب بهاری، روی پشت بام دراز کشیدن و به آسمون صاف نگاه کردن:
تنهایی در بهشت بودن و به جهنم شلوغ نگاه کردن:
در سن 80 سالگی و دیدن فیلم زندگیت از بچگی:
15-کارتونی که خیلی دوست داشتی ؟
سوال ها سخت تر میشود:
16-چرا خدا انسان رو آفرید ؟
17-چرا خدا بهشت وجهنم رو آفرید؟!
18-چرا قیامت رو آفریده؟
19-چرا خدا این همه چیز خلق کرده؟
20-چرا از دینمون هرچیزیرو که به صلاحه انجام میدیم واون دستوراتی که به نظر خودمون محدودمون میکنه رو اصلا عمل نمیکنیم؟
پیشاپیش ممنونم از جوابهات گیسوکمند عزیزم :43:
سلام به همه :328:
حتی تماشاچیانی که تخمه دستشون گرفتن و دلشون نمیاد تخمه ها رو ول کنن بیان سوال بپرسن ، امیدوارم خوب و صادقانه جواب بدم. در خدمتتون هستم
هر چند طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی، من با خودم یه جین پیف پاف و حشره کش آوردم برای پشه پرانی :single_eye:
ladies and gentlemen این شما و این هم صندلی گرم و نرم خانم گیسو کمند ، بشتابید به فتوای اقای محمد رضا برای ثواب:311:
ممنون آقای محمد رضا ، خیالتون راحت شد؟ فرشته ها خبر آوردن دفتر چه ثوابتون پر شد . پره پر :)
این جوابها اولین چیزهایی بود که به ذهنم رسید ببخشید. اینها رو بدید به مهدیه سادات و همسر نازنینتون :72::72::72::72:
سلام
پیشاپیش ممنون از اینکه وقت میگذارید و جواب سوالات رو میدید:
2- با همسرتون بیرون رفتید، تو پارک در حال قدم زدن هستید، چند جوان برای شما مزاحمت ایجاد میکنند، چه انتظاری از همسرتون دارید؟
3- چه کار هایی انجام میدید که همسرتون بین شما و مادرش قرار نگیره؟
4- من عکس پروفایل قبلی شما رو خیلی میپسندیدم، مفهمومش چی بود؟
5- خاکی باش، خودت باش از نگاه خانوم گیسو کمند چیه؟
6- قبل از تاهل اتون به همدردی آمدید یا بعدش؟
7- از همدردی چی یاد گرفتین؟
8- رشته تحصیلی؟
9- توصیه به مجردا؟ توصیه به محمدرضا 164؟
10- نظرتون راجع به عكس هاي زير:
http://www.hamdardi.net/imgup/60193569b2a90c292d.jpghttp://www.hamdardi.net/imgup/60193569b2b6eef536.jpg
والا اینجور یکه شما جوش آوردید احتمالا سادات باشید :311::58: اگرم سادات نباشید احتمالا خوااهر بروووسلی هستی :311:
1.توی بچگی برات دوچرخه خرید همقد خودت باشه؟
2.تا حالا بهت گفتن یکم خشن هستی و روحیه پسرانه داری؟
3.الان که ازدواج کردی نظرت در مورد شوهر چیه؟با توضیحات مفصل بنویس
4.دختر حسودی هستی؟از 1تا 10 بخودت نمره بده
5.اگه یک وسیله خونه خراب باشه شما خودت بلد باشی ولی شوهرت قمپز بیاد من بلدم و بره داره روی دستگاه کار میکنه شما هم متوجه میشی داره خرابش میکنه ولی اگه بهش بگی برمیخوره به غرورش چیکار میکنی؟
6.بهترین کادو تولدت توی دوران مجردی؟
7.بهترنی جشنی که تیو زندگی مشترکت گرفتی؟
8.تا حالا شده از کسی لجت بگیره در حد انفجار بخوای خفه اش بکنی ؟چیکار کرده بود