-
کاملیاااااااااااا:43:
یه عالمه بوس ازطرف من به تو....
نمیدونی چقدرخوشحال شدم
مبارکه....
واااای خیلی خوشحال شدم.
به کارهای شوهرت فکرنکن..مراقب بچه ات باش...
گلم اصلا حرص نخورفریادنزن...اینهاهمش به ضرر بچه اته...
بخدا خیلی خوشحال شدم.
راستی منم دیروز رفتم آزمایش دادم اما منفی بود دعا کن واسم:47:
- - - Updated - - -
راستی یه خبردارم واستون توی حال واحوال میگم به همتون...خبرخیلی خوبیه...
-
سلام پاییز عزیز من دوست دارم عضو گروهتون بشم میشه منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم؟
-
کاملیا عزیزم مباااااااارکه خیلی برات خوشحال شدم و واست دعا کردم فرشته کوچولوت صحیح و سالم باشه...
الآن بارداری و بیقراری هات طبیعیه و بیشتر از هر زمان دیگه ای احتیاج به محبت داری واسه همینه کلافه شدی !!
عزیزم توکل به خدا کن و نا امید نشو انشاالله خیره...بد به دلت راه نده و استرس نداشته باش
حالا بیا بغلم تا ببوسمت مراقب خودت باش کاملیای مهربونم
-
امیدواری عزیز سلام
قرارمااز اول محرم شروع شده...هرشب هرکس هردعایی که میخوادبخونه..مثلا من زیارت عاشورا میخونم.
قرارمون چهل شب هستش...اما احتمالا تااربعین ادامه داره...که میشه پنجاه روز...
هردعایی دوست داری انتخاب کن وشروع کن ودوستان اینجاروهم دعا کن...انشالا حاجت روابشی
دوستان هم واسه شما دعا میکنن..
-
پاییز عزیز ممنون از پاسخت
ولی من از حالا شروع کنم که چهل روز نمیشه عیبی نداره؟
- - - Updated - - -
کاملیای عزیزم من خیلی در جریان اوضاع و احوالتون نیستم ولی از خوندن پست آخرتون تقریباً متوجه موضوع شدم و با تمام وجود واستون خوشحال شدم همینطور واسه کربلا رفتن پاییز عزیز، انشاء ا... سفر خوب و معنوی داشته باشین.بی نهایت التماس دعا دارم و سلام منم به امام حسینم برسونید لطفاً. راستی دوست داشتم به همه دوستانم بگم که دقیقاً روز اربعین امسال روز تولدمه و این حس ویژه و خیلی خوبی بهم میده.
-
نه عزیزم شروع کن...
فقط بگوچه دعایی میخونی...امیدوارم گره ازمشکلاتت بازبشه
به یاد ماهم باش
-
منم دعای ناد علی رو انتخاب میکنم که هر چی توی زندگیم دارم از علاقه ویژه ایه که به این دعا دارم.التماس دعا دوستان
-
وااااای چه خبره اینجا:310:.
یه عااااااااالمه تبریک واسه پاییز. پاییز جان خیلی امام حسین دوست داشته که طلبیدتت. تروخدا حالا که نظر کرده ایی برای ما خیلی دعا کن. نمیدونم تاحالا رفتی یا نه، اما فوق العاده است، فوق العاده. واقعا از هر ثانیه اش لذت ببر. وقتی به ضریح امام علی (ع) اولین بار نگاهت میفته عظمتش قوت از پاهات میگیره، من که همون جا زانو زدم اصلا توان نداشتم برم جلو.
اون موقع که نگاهت افتاد به ضریحشون ،زیر قبه امام حسین، تروخدا یاد منم بکن.خیلی درموندم.
چقدر دلم هوای اونجا رو کرده. آدم میتونه یه عالمه سبک بشه. خیلی برام دعا کن. خیلی. دعا کن بازم منو بطلبه.خیلی دلتنگشونم.برای آرامش همه دعا کن. ایشاا... قبول باشه.:43:
کاملیای عزیییییییز تو رو کجای دلم بذارم آخه؟؟!!!!:227:
چقدر ذوق کردم سر صبحی از خبرت. ایشاا... همونی که دامنتو سبز کرده حافظشه، غصه نخور. :72:
بابا بجنبین دیگه، چیزی نمونده چهل روز تموم بشه، بدوید حاجت روا بشید ما ذوق کنیم دیگه:227:
-
کاملیا مبارک........خلق خانوم های باردا عین وقتی ک پریود هستن .... کم حوصله میشی؛کم طاقتی؛زود رنج میشی؛زود گریت میگیره؛.....طبیعیه!
در مورد شوهرت هم خوب دوستی اگه مردها کلا حاملگی درک میکردند که خدا کاری میکرد حامله بشن.....:311:پس ناراحت نباش و بازم تبریک.
پاییزه تبریک.......من یه بار رفتم حرم امام رضا!اونجا از یه خادم پرسیدم من جریانم اینه برم داخل ایراد نداره؟(گفتم نکنه نجس باشم براشون،بعضی ها اخه این میگن)...انقدر همه دورم جمع شدن بوسم کردن همه رفتن کنار دست به زری زدم.....من که خاطره خوبی دارم واقعا...دیگه تو دهری میری کربلا پس فوق العادست
- - - Updated - - -
کاملیا مبارک........خلق خانوم های باردا عین وقتی ک پریود هستن .... کم حوصله میشی؛کم طاقتی؛زود رنج میشی؛زود گریت میگیره؛.....طبیعیه!
در مورد شوهرت هم خوب دوستی اگه مردها کلا حاملگی درک میکردند که خدا کاری میکرد حامله بشن.....:311:پس ناراحت نباش و بازم تبریک.
پاییزه تبریک.......من یه بار رفتم حرم امام رضا!اونجا از یه خادم پرسیدم من جریانم اینه برم داخل ایراد نداره؟(گفتم نکنه نجس باشم براشون،بعضی ها اخه این میگن)...انقدر همه دورم جمع شدن بوسم کردن همه رفتن کنار دست به زری زدم.....من که خاطره خوبی دارم واقعا...دیگه تو دهری میری کربلا پس فوق العادست
-
سلام دوستاااای عزیزم.
وای خیلی خوشحالم کردین.
اصلا انتظار نداشتم. به نظرتون واقعا باردارم یا اینم توهمه؟
بچه ها دعا کنین بالاتر بره هورمون بتام.
مرسی پاییزه جونم. خوووش به حالت عزیزدلم. رفتی برای منم دعا کن که نی نی اگر وجود داره سالم باشه.
کیت کت جون الهام جون مررررسی مرررسی ایشالا قسمت خودتون بشه.
دعا کنین توهم نباشه. من که خیلی خسته شدم:47:
ماهی سه چهار بار آزمایش خون میدم. با کلی تست خانگی از چند تا مارک مختلف که ببینم دقت کدوم بالاتره. بعد نتایج رو تحلیل می کنم.
توی بالکن خونمون یه باغچه کوچیک داریم. الان تقریبا خشک شده ولی توی یه جعبه کنار هم این بیبی چک ها رو چیدم. یه بار شوهرم دید گفت اینا چیه؟؟؟؟
منم فقط نگاش کردم.
بدجنس بهم گفت منتظری خدا معجزه کنه مثبت بشن؟ این دفعه هم که یکیشون خط کمرنگ در اومده بود فوری رفتم ازمایش و مثبت شد.
بچه ها خدا خیلی مهربونه. این دفعه تو دعاهام بهش گفتم خدایا همین ماه همین ماه بچمو بهم بده. یه جورایی لحنم دستوری بود. ولی خداجونم نه از دستم ناراحت شد نه باهام قهر کرد بلکه دلمو شاد کرد. آخه خودش میدونه من غیر از اون کسی رو ندارم.:43:
دوستای گلم ایشالا بچه های این تاپیک و همه بچه های همدردی حاجت بگیرن.
میدونم اینا همه به خاطر دعاهای شماست.
مرسی مرسی
ایشالا عوضش رو از خدا بگیرین. با یه دست دادین با ده تا دست بگیرین.:43: