سلام
ازش مدرک داری ؟
مراقب باش عزیزم واسش زحمت کشیدی از دست ندیش
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ازش مدرک داری ؟
مراقب باش عزیزم واسش زحمت کشیدی از دست ندیش
خوب بانوی گرامی یک مقدار آرومتر بشید . چون در این شرایط تصمیم خوبی نمی تونید بگیرید.برای یک مدت کوتاه هم که شده حساسیتتون رو نسبت به رفتار همسرتون کاهش بدید. باالخره می تونه پناه مناسبی برای شما باشه. اگر شما بخواید. این وسط چند تا سوال پیش میاد.
1-اون شخص چقدر قابل اطمینانه؟ از این بابت این سوال رو می پرسم که اگر فرد نا آشنایی باشه و قصد کلاهبرداری داشته باشه اولین افرادی که جهت برگشت پولشون اقدام می کنند موفق ترند. در این صورت شما بلافاصله موضوع رو با همسرتون در میون بگذارید( بهترین کار ممکنه) . وکیل مناسبی اختیار کنید و اگر سند ومدرکی دال بر پرداخت این پول به ایشون ندارید سعی در جمع کردن افرادی کنید که به نوعی شاهد پرداخت پول شما هستند.
2-تحت هر شرایطی به مرور مبلغی (هرچند جزیی) از پولی که پرداخت کردید رو مطالبه کنید. سعی در اصرار بر گرفتن یکجای پول نداشته باشید حتی اگر از قصد کلاهبرداری شخص مطلع باشید. سیاستمدرانه تر رفتار کنید. جزیی از پول رو بگیرید و اقدامات قضایی خودتون رو به مرور و به صورت تا حدودی مخفی انجام بدید.
3-مشورت کنید. از فضای جنجالی مشکلات ریز و درشتی که در زندگی هر شخصی هست و زوم کردن بر اونها چیزی رو برای شما حل نمی کنه خارج شید. دقیقا ببینید الان تنها مشکل مهم زندگیتون اینه(مشکل از دست رفتن پول). با همسرتون مشورت کنید و اگر شما رو به اشتباه کردن هم متهم کرد قبول کنید که اشتباه کردید. این چیزی از شما رو کم نمی کنه. در جریان بودن همسرتون بسیار موثره در کاهش اضطراب شما و بهتر شدن روند برگشت پول به شما
4-با در نظر گرفتن نکته 2، به خدا هم توکل کنید.
sorena_arman گرامي
http://qsmile.com/qsimages/104.gif
سلام. برادر خوبم همسرم کاملا در جریان هستند.اصولا در تمام مسائل زندگی من و همسرم در جریان کارهای هم هستیم. حتی در جریان وجود همچین تالاری هم کما بیش هستند. خدا رو شکر از این لحاظ مشکل ندارم .
اون اقا هم امروز قراره بروم دفترش. توکل به خدا. مثل اینکه دارن اولویت بندی می کنن مبلغ های پایین با شرایط حاد رو برگردونن. امیدوارم بشه. ولی اگه نشه من 4 شنبه به مرجع قضایی مراجعه می کنم. فقط برام دعا کنید. ممنونم از راهنماییتون.
نگران نباش. خونسردي توي هر مشكلي بهت كمك مي كنه تا بهترين تصميم رو بگيري و قادر به ادامه دادن و مقاومت باشي
نازنین جان انشاءاله مشکلت حل میشه عزیزم
اميدوارم كه پولت بهت برگرده. دعا مي كنم برات. توكلت به خدا باشه
ممنون
نازنین جان ان شاء الله پولت بهت برمیگرده. خیلی واست دعا میکنم آجی
سلام نازنين خوبي؟ چه خبر؟ چي شد؟ بي خبرمون نذار