سلام دوستان:watermelon:
با توضیحی که ترمه داد موافقم. اینجا باید قیدهای اخلاقی رو فراموش کنیم.
جواب من: گزینه 1.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان:watermelon:
با توضیحی که ترمه داد موافقم. اینجا باید قیدهای اخلاقی رو فراموش کنیم.
جواب من: گزینه 1.
توی قطع و وصلی تالار و برنامه شلوغ این روزهام، تاپیک را گم کرده بودم.
یکی دوباری هم که آخرین ارسالهای تالار را نگاه کردم، سه چهار تا تاپیک بیشتر نشون نمی داد.
البته من این مشکل را همیشه داشتم و یه بار هم مطرح کردم، کسی تایید نکرد و فکر کردم شاید فقط مشکل من هست.
گاهی یک روز کامل هم که سر نمی زنم تاپیکهای جدید را دو سه تا نشون می ده و می دونم کلی تاپیک با پست جدید هست که گم شده.
گاهی هم اگر یکساعت بعد سر بزنم، دو صفحه پست جدید نشون می ده که همه را ده بار دیدم و به زور می گه جدیده!
بگذریم.
دیگه امشب همت کردم و رفتم توی تاپیکهای خودم، کوکولوژیمون را بالا آوردم که با کیف پر پولمون بریم دنبال زندگی بهتر!
رفتار شما در مقابل پیدا کردن کیف پرپول، نشان دهنده عکس العملتون در مقابل درخواست آشنایی از طرف یک شخص جذاب و دوست داشتنی است.
1- شما مثل بچه ها راحت خوشحالیتون را از موقعیت خوبی که نصیبتون شده ابراز می کنید.
اگر همه مردم مثل شما خوشحالیشون را نشون می دادند دنیا جای خیلی قشنگتری می شد.
ترمه و میشل
2- این که کمی احساس نامطمئن بودن کنید و بخواهید فکر کنید اشکالی نداره.
خوبه که کمی فکر کنید، اما با نگرانی بیهوده و بیش از حد طول دادن ممکنه شانستون را از دست بدید و یکی دیگه ازتون بقاپدش!
پاییز 68، خاله قزی، آبی بیکران، شهراز، کیان، صبوری، دختر بیخیال 50%
3- تصمیمات مهم باید با فکر باز و بعد از یک خواب خوب گرفته بشن.
خیلی حرفها می شه در مزایای فکر کردن همه جانبه قبل از انجام کاری زد (واقعا روش خوبیه)،
اما آیا بهتر نیست گاهی بدون نگاه کردن به دو طرف خیابون، از خیابون رد شد(ریسک کرد)؟
گاهی اوقات بد نیست با غریزه عمل کنید، حتی اگر کمی ریسک داشته باشه.
شیدا. دختر بیخیال 50%، ستیلا
4- یا خیلی معنی "مشیت الهی" را جدی نمی گیرید یا واقعا معنیش را نفهمیدید که فکر می کنید این موضوع مربوط به مشیت الهی است.
پونه جان با راهنمایی واضحی که ترمه جان کردند که مشخص بود موضوع پول نیست https://s.yimg.com/lq/i/mesg/emoticons7/5.gif
بازی شماره نه کوکولوژی
1- توی خونه مشغول مطالعه هستید که در می زنند. از چشمی بیرون را نگاه می کنید. از روی لباسهاش متوجه می شید که تعمیرکار است.
الف- تعمیرکار لوازم الکترونیکی است
ب- لوله کش است
ج- تعمیرکار دستگاه تهویه هواست
د- تعمیرکار تلویزیون است
2- شما یک هنرمندید که قراره آلبوم جدیدتون منتشر بشه. برای جلد آلبوم چه عکسی را ترجیح می دید؟
الف- منظره
ب- کارتونی
ج- انتزاعی و هنری
د- عکس خودتون
3- رئیس ازتون می خواد یک برگه را نصف کنید.
الف- با خط صاف نصفش می کنید.
ب- با خط موجی نصفش می کنید.
ج- با خط زیگزاگ نصفش می کنید.
د- با یک خط منحنی بزرگ نصفش می کنید.
سلام شیداجون.
سوال 1:
از اونجایی که وقتی قراره مطالعه کنم باید همه جا سکوت باشه، پس نیازی به تلوزیون ندارم. اگرم خرابه بعدا که شوهرم اومد خودش بده واسه تعمیر. نلوزیون زیاد تماشا نمی کنم.
موقع مطالعه به هیچ وجه به اطرافم توجه نمی کنم و متوجه گرما و سرما نمی شم. همینکه پنجره رو باز بذارم و هوای تازه بیاد کافیه.
لوازم الکترونیکی؟ بستگی داره اگه لپ تاپ باشه که کارم بهش وابسته باشه، آره. بقیه لوازم از مطالعه من مهم تر نیست.
ولی اگه مطالعه کتاب باشه منظورتون، پس باید کار مهمی باشه که تعمیرکار خبر کردم. احتمالا لوله ای گرفته یا نشتی داره که باید هر چه سریعتر درست بشه.
آخه همسرم نیست من باید کسی رو خبر کنم دیگه. صاحبخونه هم به لوازم الکترونیکی من کاری نداره که.
اصلا من دوست دارم لوله کش باشه. مگه چیه؟؟:311:
پس جواب 1: به گزینه "ب" نزدیک تره.
سوال 2:
من اگه قرار بود آلبومی ازم منتشر بشه، صد در صد دوس دارم عکس خودم باشه. اصلا شک نکن.
پس جواب: گزینه "د"
سوال 3:
کلاً دوست دارم همه چیز صاف و منظم باشه. کاغذ هم فرقی نمی کنه کی بخواد در هر صورت باید صاف نصف بشه وگرنه کلافه می شم.
جواب 3: گزینه "الف"
مرسی شیدا جان. این فضای دلگیر به این چور تاپیک ها نیاز داره.:73:
سلام شیداجون
چه خوب که دوباره این بازی روراه انداختی...
1.ازلوله کش بدم میادچون خیلی دردسرداره!!!ترجیح میدم تعمیرکارلوازم الکترونیکی باشه...گزینه1
2.منظره...گزینه 1...ازطبیعت زیبا انتخاب میکنم
3.الف...اگه رییس هم ازم نمیخواست بازهم باخط صاف نصفش میکردم
سلام
1- الف
2- جیم
3- الف
من توضیح ندادم ... هر کدوم از گزینه ها که اول به ذهنم رسید رو انتخاب کردم
ســـــــــــــلام http://www.pic4ever.com/images/626gdau.gif
آخ جون اینجا دوباره را افتادhttp://www.millan.net/minimations/sm...ileybunny1.gif
شیدا جون دستت درد نکنه:43:
یاد پاسخ فقط خدا در بازی توتها افتادم، چقدر بابت پستش خندیدم
و اما پاسخهای من...
1- توی خونه مشغول مطالعه هستید که در می زنند. از چشمی بیرون را نگاه می کنید. از روی لباسهاش متوجه می شید که تعمیرکار است.
الف- تعمیرکار لوازم الکترونیکی است
2- شما یک هنرمندید که قراره آلبوم جدیدتون منتشر بشه. برای جلد آلبوم چه عکسی را ترجیح می دید؟
ج- انتزاعی و هنری
3- رئیس ازتون می خواد یک برگه را نصف کنید.
الف- با خط صاف نصفش می کنید.
وای عالیه عاشق اینجور بازیام آدمو از حالو هوای بد بیرون میاره ... من همشو از اول خوندم جواب دادم چقدر به من میخورد :d
جواب من ..
1-الف
2-د
3-الف
مرسی شیدا جون :72:
سلام دوستان:72:
ممنون شیدا جان از تاپیک خوبت:72:
1- د
از لوله کش خوشم نمیاد. و فکر می کنم که در منزل از دستگاه تهویه هم استفاده نکنم که نیاز به تعمیر پیدا کنه. پس می مونه گزینه الف و د. اگه گزینه الف وسایل الکتریکی بود، انوقت الف میشد. ولی الکترونیکی. پس ترجیح میدم که اینگونه وسایل را خودم مستقیم برای تعمیر ببرم. پس می مونه گزینه د و تعمیر تلویزیون، هر چند که مدتی خیلی نگاه نمی کنم و اگه اینگونه پیش بره شاید یک روز از زندگیم کاملا حذف بشه و نیاز به تعمیر پیدا نکنه! عجب توضیحاتی دادم!!!
2- الف یا ج! ولی اگه بخوام یکی را انتخاب کنم خب الف
بین الف و ج موندم کدام را انتخاب کنم. انتخاب سختی! و بستگی به نوع ان البوم دارد. اگه بشه از طبیعت انتخاب کرد خب الف ولی ممکنه نشه که تصویر خیلی مرتبطی پیدا کرد انوقت ج!
3- الف
فکر کنم توصیفش بشه: انسانی که ریسک نکنه و زندگی را با نگاه متفاوت نگاه نکنه!!! به نظرم کسی که با خطوط موجی یا زیگزاگی می بره، از ان دسته افرادی محسوب میشه که برخلاف جریان اب حرکت می کنه!!!
پ. ن: الان باید بهم بگید که کی گفته که تو تفسیر پاسخها را هم با این اطلاعات روانشناسانه نداشته ات بذاری!!! => شرمنده. گفتم حدسم را هم بگم! حالا باید ببینیم چه قدر تفاوت وجود داره. خدا رحم کنه.