سلام از تالار نرو تالار به شما نیا ز دارد همه اعضا تالار شما دوست داریم امیدو.ارم در تالار بمانید و به راهنمایی در تالار نیاز داریم ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از تالار نرو تالار به شما نیا ز دارد همه اعضا تالار شما دوست داریم امیدو.ارم در تالار بمانید و به راهنمایی در تالار نیاز داریم ممنونم
سورنا ی بسیار محترم
چرا اینجوری فکر می کنید؟!زیبایی این تالار و جذابیت آن به همین رنگ های زیبا و دوست داشتنی شخصیتهای گوناگون است . گیرم از تالار رفتید شما از یک اجتماع کوچک به یک اجتماع بزرکتر می روید و باید در آن زندگی کنید . این چه اندیشه ای است شما اینجا دوستانتان را ترک می کنید به جهت اینکه ممکن است یک روزی یک کسی را رنجانده باشید و یا برنجانید !
من از خدا می خواهم که دوست فهیمی چون شما آینه ای جلوی صورت من بگیرد و من را به من نشان دهد تا به خوبی متوجه تصویر زشت یا زیبا ی درون آینه شوم تا یک غریبه و یا آشنا ی مغرض .
دوست من ، شما از تالار و از دوستانتان دارید فرار می کنید با اجتماع بزرگ بیرون چه خواهی کرد ؟! از آن هم فرار می کنی ؟! تنها به این دلیل که توانایی های زیادی دارید که کسی چنین توانایی هایی را ندارد ؟! شما منحصر به فرد هستید مهربان و منطقی هستید شاید گاهی تند، ولی همان تندی که نشان از باورهای اخلاقی و انسانی شماست و سورنا اینگونه تعریف می شود .
من در گذشته افتخار آشنایی با شما را نداشته ام اما در همین مدت اندک فهمیده ام که سورنا مردی است شریف ، قابل فهم ، قاطع ، دارای باور و خصائل اخلاقی و انسانی ، مهربان ، قدرت تجزیه و تحلیل صادقانه ، فاقد توانایی دروغ و نیرنگ و....این همه حسن در وجود یک انسان نازنین به نظر شما کم است ؟!
قطعا همه ی ما اشکالاتی داریم ولی باید به اشکالاتمان هم مهر بورزیم و با آن ها به شکل دوستانه ای زندگی کنیم و خیلی دوستانه راه کنار آمدن و زندگی مسالمت آمیز با این اشکالات را یاد بگیریم و مشکلات رفتاری را تحت کنترل بگیریم .
امیدوارم از تصمیم خودتان صرف نظر کنید .من دوستان تالارم را خیلی دوست دارم و به داشته هایم هم افتخار می کنم . زشت و زیبا شمادوستان در تالار جز داشته هایم هستید و دلم به درد می آید و غمگین می شوم وقتی احساس دوری و فراق می کنم . اگر مطمئن باشم تکامل دوستانم در دوری از تالار است غم فراق را تاب می آورم ولی گمان و باورم این نیست که ترک این مکان سالم ، تکامل روحی در پی داشته باشد ،شایدهدف بهتری داشته باشید که حضور در تالاررا منتفی می کند !
( تا به امروز دو دوست خوب ، غم فراق را به جانم ریختند شما و گرد آفرید ) برای هر دو شما دلتنگ خواهم بود و فراموشتان نمی کنم چرا که بسیار از شما آموختم و برای باورها و اعتقادات تان بی نهایت احترام قائلم .
شما هم ؟؟ ؟ !!!!
سورنا جان فکر نمیکردم شما خداحافظی کنی !
امیدوارم زودتر ریکاوری کنی و برگردی .
موفق باشی
....
نمیدونم چی باید بگم.. اما آقای سورنا شما توی این مدت به من خیلی کمک کردین.. پیغامهاتون رو روزی چند بار می خوندم..
امیدوارم از تصمیمتون منصرف بشید
:72:
سلام
هرجاهستی در پناه حق باشی.
دعای خیر بدرقه راهت...
ارادتمند
سلام!
اگر برای کسی ترک کردن یه عادت بد(کمی بیش از حد صریح تند و تلخ دیدن زوایای پنهان و بیان آن!)اینقدر مشکل باشه پس طور ترک کردن اینهمه دوستان خوب و شهرت مفید کار آسونیه!؟!
رفتن بهانه خوبی شده برای خیلی از ماها برای اینکه از نمی خواهم تغییر کنمای !خودمون فرار کنیم.باید بپذیریم که هر کدوم از ماها بایه مشکلات شخصیتی موجهیم که قرار حجاری و اصلاحش کنیم نه اینکه بذاریم و بریم.امیدوارم هر چه زودتر یه تصمیم نهائی درباره خودتون بگیرینو زودتر برگردین!
موفق باشین!
سلام
آقای سورنا این اواخر میشد حس کرد که دربعضی از تفکرات منفی شما تغییری حاصل شده و من از این بابت خوشحال بودم،هرچند که شما ازهمون اول صفات برجسته ای هم داشتید از جمله دقت بالا در حل مسائل . یادم میاد که یه مدت بحث جالبی بین ما بود ولی آزردگی در بین نبود و در یه جاهایی به نتیجه هایی رسیدیم.
اگر در تصمیمتون تجدید نظر کنید خوشحال میشیم
امیدوارم هر جایی که هستید موفق باشید
بازم یه نفر دیگه داره میره.
تازگیا متوجه فعالیت کم اقای سورنا شده بودم ولی فکر نمی کردم که بره.
اگه همه یکی یکی برن پس این همه تازه واردو کی راهنمایی کنه.؟ اگه قرار باشه همه به یک شکل جواب بدن و هیچ اختلاف نظری نباشه که نمیشه؟ اول اقای لردحامد و گرد افرید حالا هم سورنا !!
فکر کنم این به این خاطره که ما فقط توی هر تاپیک یه نظر میزاریم و دیگه کاری نداریم که مشکل طرف مقابلمون حل شده یا نه. به خاطر همین بعد از این مدت زیاد بدون تغییر در تفکراتمون به این نتیجه میرسیم که اینجا هیچ کمکی بهمون نمی کنه.
البته من حس میکنم خانوما چون به همدردی بیشتر از همفکری نیاز دارن کمتر این موضوع براشون مهم باشه و اینکه نوشته ها و درددلاشونو با چند نفر درمیون میزارن براشون تا حدود زیادی قانع کنندست.
البته این فقط نظر شخصی منه.
سلام
سورنا واقعا ازت میخوام از تصمیمت انصراف بدی و برگردی
دنیای واقعی هم همینه گاهی اینقدر حرفهای ما و دید ما با دیگران فرق دارد که دلمون میخواد از زندگی انصراف بدیم
بارها شده از این همه تفاوت پیش خدا اشک ریختم .حتما خودت هم این حسها رو تجربه کردی
سورنا ولی ینجا ما داریم سعی میکنیم که به هم لا اقل کمی کمک کنیم
شما تا حالا کممک های زیادی کردی....
ازت میخوام برگردی و به کمک کردنات ادامه بدی
مخصوصا اینکه شما الان با دلخوری رفتی .