سلام
این همه بد بختی و اعصاب خورد کنی سر ماشینی که همسرم خریده بود کشیدیم بس نبود دیروز گوشه خیابون پارکش کرده بودیم اومدیم دیدیم که زدن داغونش کردن:302::302::302::302:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این همه بد بختی و اعصاب خورد کنی سر ماشینی که همسرم خریده بود کشیدیم بس نبود دیروز گوشه خیابون پارکش کرده بودیم اومدیم دیدیم که زدن داغونش کردن:302::302::302::302:
فدای سرت آبجی .
خداروشکر کنید که کسی داخلش نبود خسارت جانی ندیدی که جبرانش گاهی محاله .
[undefined=undefined]سلام سلام...همگی سلام...سلام سلام... ای عزیزای دلم دوباره... بیرون از پرنده ها پر میشه باز...[/undefined]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
اقلیما جان حیف تو نیست که برای مال دنیا اینطور اشک بریزی؟ گور بابای مال دنیا. ایشا الله بلا از جونت دور باشه.:46:
و اما اگر از احوالات ما خواسته باشید:
خدا رو شکر زنده ایم. و الحمدالله گر چه در مدت زمان کوتاهی مشکلات عدیده ای که داشتم میتوانست کمر هر کسی را خرد و خاکشیر کند، اما با عنایت و توجه الهی و بهره گیری از صبر و نماز و دعا و توکل و... و نیز بهره گیری از تجاربی که حاصل حضور در همدردی و نیز گذشت عمر و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات متعدد بوده، به من کمک کرد که همه این قضایا را "به تنهایی" و البته به حول و قوه الهی به نحوی باهاش برخورد کنم که ختم به خیر بشود.:227::104::227::104:
خدا رو شکر. مشکلات رو میده اما صبر و توان مقابله با اونها رو هم.
راستی!
از جمیع دوستان جانی! که جانشان برای ما میرود، و در نبود ما خودشان را "کتل کو" کردند، قدردانی میکنیم. انشا الله که بتوانیم جبران کنیم:311:
سلام بی دل جان ممنون بابت دلداریت:72:
خدا کنه همه چیز مالی باشه بره پی کارش
خدارو هم شاکرم
راستی چه خوبه مارو هم از تجربیات ارزشمندی که در راه مقابله با مشکلاتت بدست آوردی بهره مند کنی
سلام
با هر گونه عملیات انتحاری علیه مبتکر روش خرید درمانی درتالار موافقم!
رفتم حالم خوب شه افسردگی نوع چندم گرفتم:(
اقلیما جان ایشالا همه چی رو به راه میشه
جای فکور و راحیل خالیه,امیدوارم زودتر برگردن
امیدوارم حال همه خوب و دلشون شاد باشه
تو دوره ای که هیچیش شاد و حتی امیدوارکننده نیست به همین امید زنده ایم !
موفق باشید
ممنون زهره جان
راستی کسی از سبکتکین خبر نداره؟
سلام به تمامی اعضای خوب تالار
من حق عضویت تمام می شود از فردا چند رو ز به مرخصی بروم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود منتظر باشید به تالار بر می گردم با قدرت پر نشاط به تالار بر می گردم ممنون
:72::72::72:
سلام بهار سلام نازنین ! :)
منو یادتونه؟
کفتم بزار اولین پستم حذف شه در راستای حذف شدن پستهام!!!دوستان حامد مدیر فرشته (یادم رفت اسمی که برات ساخته بودم :)....... آهان یادم اومد د.ص) میتونید پست و پاک نکنید انتقال بدین به باغ حال و احوال هر جا مایلید !!!
بعد یه سال اینجا تو سرچ گوگل باز شد گفتم بیام یه سری بزنم
خوشحالم میدونی از اولین اهدافم نیومدن و باز نکردن این سایت بود که تونستم و دیگه اصلا فکر کردن به اتفاقات اینجا آزارم نمیده و حتی یادمم نمیاد خیلیاش
سلام به بقیه دوستانی که منو یادشونه و از جمله نگین عزیز
تا شارژم فعال شه بیام یه پست درست حسابی بزارم و واسه همتون پیغام خصوصی!!!
اینو میتونید انتقال بدین به انجمن سوالا
خو هنوز خصوصیت تعیین تکلیف کردنو دارم انگار
کم کم خوب میشه نگران نباشید:311:
سلام به تمام دوستان
صبح روز عید همگی مبارک.... برای همتون عید و روز خیلی قشنگی آرزومندم.......
http://www.hamdardi.net/imgup/26123/...9785acb41c.jpg
سلام علیکم جمیعا
اشلونک؟؟فرهان؟؟
انا زین
ببخشید..یه لحظه افتادم اون کانال
خب
بروبچ عزیز
من تازه از همونجاییکه خودتون میدونید برگشتم
جاتون خالی خیلی باحال بود
ولی هواش خیلی سرد شده
به هرحال ،حال من الان اینجوریه
:227::227::227::227: