هر روز بیشتر به این واقعیت پی می برم ،
که زندگی را نمی توان تحمل کرد ؛
مگر ...
دیوانگی چاشنی آن باشد....
دیدم چاشنی داره یاد هل و زعفرون افتادم:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
هر روز بیشتر به این واقعیت پی می برم ،
که زندگی را نمی توان تحمل کرد ؛
مگر ...
دیوانگی چاشنی آن باشد....
دیدم چاشنی داره یاد هل و زعفرون افتادم:311:
اره فکور جان من همیشه با سبزی خشک درست میکنم . امتحان کنید خوشمزه میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
بهتره اول سبزی رو خوب سرخ کنید بعد رب گوجه اضافه کنیم .
آنی جان یک نکته حساس رو یادت رفت اشاره کنی.....
این که صاحب اسب خانم دکتره که فقط با اسبش میرفته مطب برا همین نعل اسب تمیز مونده....
دوستان نگران نباشند و با خیال راحت نعل آنی رو قرض بگیرند!!!!!
من عاشق آشپزی ام...
یه دستور غذای متفاوت از لازانیا می گذارم....هم خوشمزه است هم کم چرب تر از لازانیاست هم شکلش خوشگله!تو یکی از مهمانیام یکی از غذاهای فانتزیی که درست کردم این بود...بقیه هم خوششون اومد.....حالا یکم منتظر بمونید تا تو پست بعدی بگم...شیطونیم گل کرده!!!!قصد داشتم بگماااا ولی الان دوست دارم یکم شیطونی کنم!!!
جریان این به روغن افتادن چیه؟
خورش قیمه مامانم خیلی بدمزست اصلنم اون بوی خاصو نمی ده.به زور سیب زمینی می خورم.به نظرتون ایرادش کجاست؟
با سلام به همه
من طرز تهیه خورشت قیمه رو از دوستم که همدانی بود یاد گرفتم و البته تا قبلش از این خورشت متنفر بودم و حاضر به خوردن بک قاشقش هم نبودم
چند تا ماده مورد نیاز مهم داره یکی زعفران دوم دارچین سوم پیاز داغ و چهارم لیمو عمانی
کل دستور پختش اینجوری هست
به ازا هر نفر حدد 6 قطعه گوشت خورشتی و یک مشت بسته دست، لپه در نظر میگیریم.
گوشت رو با پیاز میذاریم بپزه و لپه رو هم جدا می پزیم. گوشت و لپه پخته رو با هم مخلوط میکنیم در همین زمان به اندازه یک نوک قاشق به ازای هر نفر دارچین و همینطور رعفران اضافه میکنیم زعفران اگه کمی بیشتر بشه بهتر هم هست همنطور به ازای هر نفر به اندازه سه لیمو عمانی هسته گیری و آسیاب شده اضافه میکنیم (بسته به ترشی لیمو باید کم کم اضافه بشه اگه ترشی کم داره بیشتر اگه خیلی ترشه کمتر) برای هر دو نفر یک پیاز متوسط رو خرد و سرخ میکنیم و در همین مرحله اضافه میکنیم میذاریم مواد نیم تا سه ربع ساعت با هم بپزن بعدش رب رو اضافه میکنیم بهتره زیادی رب نریزیم برای هر نفر یک قاشق کافی هست
بعد هم که با رب میذاریم جا بیفته بعدش هم که غلظتش مناسب شد آماده است و با سیب زمینی سرخ شده باید بیاد سر میز
رب زیاد استفاده از آبلیمو به جای لیمو عمانی و عدم استفاده از زعفران این خورشت رو نا مطبوع میکنه:300:
راستی ماهیتابه رژیمی ها رو اگه کمی کفش رو چرب کنیم میشه سیب زمینی رو با روغن کم توش سرخ کرد
وای پدربزرگ نگو زعفران نمیخرم که به نظر من در صورت عدم استفاده از این ماده کلا خورشت قیمه باید به سطل زباله هدایت بشه::311::311::311::311:
راستی بی دل رعفران رو داشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:46:
مامانم همه چیزو می ذاره با هم بپزه،الآن م که داره می پزه هنوز عمانی نزده دارچین م نزده بود.
تا الآن که هر چی خوردم مزه رب می داد.دو نصف قاشق پودر عمانی اضافه کردم.
آقای فرهنگ خب خودتون درست کنید شاید مشکل از رب و دارچین نیست!شاید مواد رو خوب تفت نمیدن بوی خامی رب اذیتتون میکنه!!به جای پودر عمانی آب لیمو هم میشه ریخت ولی به اون خوشمزگی نمیشه!
چی بشه اون قیمه که شما هم سرخود دو قاشق پودرعمانی ریختی توش!!!!!!!!!!!!!:311:
به جای این کار با دستور پخت فکور خودتون یه بار قیمه درست کنید
اصلن عمانی نریخته بود.
من خودم اینجوری که فکور نوشته درست نمیکنم.اینجوری که فکور نوشته یه کم طول میکشه تا جا بیفته
مواد لازم همون چیزایی که فکور جان نوشتن البته من زعفران و دارچین استقاده نمیکنم
پیاز رو تفت بدید تا حدی که طلایی بشه بعد گوشت و لپه رو بهش اضافه کنید یه تفت درحد5-4 دقیقه بدید بعد رب و زردچوبه و نمک و فلفل رو اضافه میکنید چند دقیقه تفت میدید تا بوی خامی رب گرفته بشه(میتونید به جای رب,گوجه ی رنده شده بریزید), بعد حدود یک و نیم لیوان آب میریزید,درقابلمه رو هم یه جوری میذارید که کاملا بسته نباشه حدود 2 ساعت باید بمونه تا جابیفته و به روغن بیفته و نیم ساعت قبل از سرو لیمو عمانی بریزید.
به نظر من اینجوری خیلی خوشمزه میشه!احتمالا مادرتون هم با همین روش درست میکنن و عمانی رو آخرش میریزن و دارچین هم نمیزنن ولی مواد رو کم تفت میدن یا شاید اصلا رب رو تفت نمیدن!
چه قد آشپزخونه امروز خلوته!جای پدربزرگ و بی دل خیلی خالیه
لازم شد یه دور مهمون تو باشیم یه دور فکور.
کسی از این افشانه زعفرون استفاده کرده؟تاثیر داره؟