RE: ختم قرآن بچه های همدردی در ماه رمضان
سلام بر همگی
پیرو حرف رز زرد عزیز من میگم که من قسمتهایی که از این ختم قرآن برداشتم رو معنی اش رو هم میخوندم توی آخرین بخش که سوره طلاق و تحریم بود وقتی سوره تحریم رو خوندم برعکس همیشه که کلی احساس خوب بعد از اطلاع از معنی آیات پیدا میکردم این دفعه احساس خوبی پیدا نکرده بودم.
الان هم خیلی ناراحت هستم.لطفا شما هم معنی این سوره رو بخونید البته توی قرآن من یک چیزهایی توی پرانتز نوشته بود که معنی دقیق آیات نبود و بیشتر اونا اذیتم میکنه.نوشته بود یک روز حضرت محمد توی خونه یکی از زنهاش بوده و اون زن به جایی رفته بوده تا برگرده حضرت محمد با کنیزی که اونجا بوده خلوت کرده بوده که اون خانم سر میرسه و میگه چرا توی خونه من با این کنیز خلوت کردی و میره عایشه رو هم میاره و حضرت محمد در جواب به این دو زن میگه اصلا دیگه این کنیز از این به بعد به من حرام است.
حالا معنی تقریبی این سوره این هست که خدا به حضرت محمد میگه چرا چیزی که من بر تو حلال کردم تو بر خود حرام کردی و به حرف اون دو زن گوش کردی؟
اون چیزی که من رو ناراحت کرده اینه که من تا الان فکر میکردم حضرت محمد تنها برای کمک به زنهای مختلف صیغه شان میکرده ولی الان حس دیگه ای دارم.مورد دیگه ای هم که ناراحتم کرده اینه که چرا توی قرآن به حضرت محمد گفته شده چرا به عواطف زنهات توجه کردی؟(و اون کنیز رو به خود حرام کردی)
البته برداشت کلی من این بود.
کسی میتونه به من کمک کنه از این حس دربیام؟
سلام
تبريك به همگي:323:
اميد آنكه كه مورد قبول خداوند متعال قرار گيرد:323:
روز زرد عزيز من يه سرچي تو اينترنت كردم اينها رو پيدا كردم اميدوارم پاسخ سوالاتتو بگيري البته نتونستم لينكشو برات بذارم ولي اينها رو برات ميذارم خودت ميتوني بري ببيني.
پاسخ شبهات قرآن! - شبهه سوره تحریم
http://114noor1.blogfa.com/post-6.aspx
[color=#0000CD]
بچه ها تو خدا تو اين شبها براي همه و براي منم دعا كنيد. اميدوارم اون اتفاق خوبي كه يك عمر منتظرش بوديد بحق اين شبها خدا براتون پيش بياره و همگي به مراد دلتون برسيد ، انشالله :323::323:
@ صنا: سوالات من یا سوالات فکور:311:
@ فکور: راستش بعید میدونم اینجا جای چنین بحث هایی باشه. (به زندگی خصوصی مردم چی کار داری آخه؟ :163:)
@ همه دوستان: آخرش بله یا خیر. اگر بله هست باید زود شروع کنیم. شروع کنیم؟؟؟؟
ممنون صنا جان
نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید که توی اینترنت سرچ کنم و از صحت و سقم معنی این سوره آگاه بشم یعنی چون فکر میکردم قرآنی که دستم هست ترجمه اش معتبر هست دیگه تحقیق نکردم.
علاوه بر اون لینک شما چند مورد دیگه هم پیدا کردم.مثل این
http://www.andisheqom.com/Files/quranshenasi.php?idVeiw=28430&level=4&subid=28430
که مال تفسیر المیزان هست که بیان کرده
يامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) گاه كه نزد زينب بنت جحش ( يكى از همسرانش ) مىرفت زينب او را نگاه مىداشت و از عسلى كه تهيه كرده بود خدمت پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) مىآورد ، اين سخن به گوش عايشه رسيد ، و بر او گران آمد ، مىگويد : من با حفصه ( يكى ديگر از همسران پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) قرار گذاشتيم كه هر وقت پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) نزد يكى از ما آمد فورا بگوئيم آيا صمغ مغافير خوردهاى ؟ ! ( مغافير صمغى بود كه يكى از درختان حجاز به نام عرفط ( بر وزن هرمز ) تراوش مىكرد و بوى نامناسبى داشت ) و پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) مقيد بود كه هرگز بوى نامناسبى از دهان يا لباسش شنيده نشود بلكه به عكس اصرار داشت هميشه خوشبو و معطر باشد ! به اين ترتيب روزى پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) نزد حفصه آمد ، او اين سخن را به پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) گفت ، حضرت فرمود : من مغافير نخوردهام ، بلكه عسلى نزد زينب بنت جحش نوشيدم ، و من سوگند ياد مىكنم كه ديگر از آن عسل ننوشم ( نكند زنبور آن عسل روى گياه نامناسبى و احتمالا مغافير نشسته باشد ) ولى اين سخن را به كسى مگو ( مبادا به گوش مردم برسد ، و به گوش زينب برسد و او دلشكسته شود ) گويند چرا پيامبر غذاى حلالى را بر خود تحريم كرده ؟ و يا از كار پيامبر در اين مورد و يا مشابه آن تبعيت كنند
ظاهرا آن حلالی که حرام شده بوده یک خوراکی بوده نه یک کنیز :163:و علت سرزنش خداوند هم این بوده که به خاطر دسیسه دو زن پیامبر یک چیز حلال رو بر خود حرام کرده
ممنون ظاهرا قرآن من ترجمه اش اشتباهه
الان حس بهتری دارم ممنون از شما:72::72::72::72::72:
راستی من هم با خواندن ترجمه موافقم ولی بهتر نیست همراه با خواندن آیات باشه یعنی مثلا هرکسی دو صفحه از قرآن رو با معنی بخونه شاید دیرتر تمام بشه ولی جذابتره!
سلام.من با فکور موافقم
هر نفر دو صفحه بخونه با معنیش
از اونجا که دلم میخواست تاکید این بار روی معنی قرآن باشه، 2 ایراد میبینم توی خواندنش همراه با متن اصلی (عربی) قرآن:
1) خواندن 2 صفحه قرآن، عملا میشه 4 صفحه (2 عربی، 2 فارسی) و بر طبق تجربه شخصی یه جاهایی خسته میشم، بنابراین در خوندنش سستی بیشتر میکردم
2) گاهی که باید میخوندم، ناخودآگاه متن عربی برام اهمیت بیشتری داشت. پس واقعا توی یک دور قرآن خیلی پیش اومد که متن فارسی رو گفتم حالا 1 ساعت دیگه.. حالا.... و آخرش خیلی جاها جا موند
خواندن "عربی" + "فارسی" بسیار بهتر از صرفا "فارسی" خوندن هست، اما بیاین با خودمون رو راست باشیم.
ماها تنبلیم. (اگر نبودیم هممون همه صفحاتی رو که خواندیم بلااستثناء با فارسی میخوندبم. کدوممون دوست نداشتیم حتما فارسیش رو هم کنارش بخونیم؟؟ اما کدوممون موفق شدیم همه آنچیزی رو که تلاوت کردیم فارسیش رو هم بخونیم؟ من خودم همش رو نرسیدم. قسمتیش رو رسیدم. و این اتفاق خیلی حرف داره برای زدن)
سنگ بزرگ هم نشونه نزدنه. بیان یه سنگ کوچک برداریم و یک بار به فکر "ثواب" خواندن و یا حتی "زیبایی" آهنگین قرآن شنیدن نباشیم. یک بار فقط و فقط به فکر معنیش و کاربردش تو زندگیمون باشیم.
البته اینها نظرات من هست. در نهایت باید دید اکثر دوستان نظرشون چیه.
و البته اینم در نظر بگیرم در این ماه هم وقت اکثر دوستان آزادتره (ساعات کمتر اداری) و هم اینکه تمرکز همه ما بر قرآن خوندن بیشتره.
موضوع اینه که اگر تو همین ماه اکثرش خوانده نشه، امکان اینکه رها بشه زیاده.
من خودم شخصا هیچوقت قرآن رو بدون ترجمه نمیخونم چون تاثیر عملی توی زندگیم نمیذاره
به هر حال میتونه این دفعه ترجمه اش اجباری باشه و متن عربی اش اختیاری که کسانی که کمبود وقت دارن یا نمیتونن هر دوش رو بخونن مشکلی پیدا نکنن.
پس از امشب شروع کنیم؟؟
با اجازه دوستان
از ابتدای قرآن تا آخر آیه 69 سوره بقره رو من میخونم. (تا آخر صفحه 10)
منم از آیه 70 می خونم تا آخر آیه 93 سوره بقره (تا آخر صفحه 14)
التماس دعا
شب قدر و احیای همگی قبول درگاه حق
منم از آیه 94 می خونم تا آخر آیه 134سوره بقره (تا آخر صفحه 20)
التماس دعا
:323::323::72::72: