ممنون پدربزرگ عزیز اما جریان این طوری نیست که با یه تعویض سیم کارت مشکل حل بشه شاید بدتر هم بشه..اما ازتوجهتون خیلی خیلی ممنونم
ببخشید الاچیق رو دردلی کردم.
کل کلش با شماها
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون پدربزرگ عزیز اما جریان این طوری نیست که با یه تعویض سیم کارت مشکل حل بشه شاید بدتر هم بشه..اما ازتوجهتون خیلی خیلی ممنونم
ببخشید الاچیق رو دردلی کردم.
کل کلش با شماها
اینا اطلاعات سوخته است
استراتژی ما به صورت خودخواسته لو رفته
منتظر تاکتیک های غیر منتظره ما باشین:)
میبینم که خارپشت پستهای خلاف قوانین تالار در ور میکنه..ای اقا حامد فرشته مهربون بیایید اینجا..فکر کردن هر کی به هر کیه
وقتی فرشته مهربون گرفتت و پاهاتو فلک کرد و با خط کش زد به کف پات بعد تو تالار بعنوان اغتشاشگر چرخوندت حساب کار دستت میاد.
اون وقت ازاین استفاده میکنی:316: یا این :302:
و ما هم :227:
سلام
خانم بی دل پیام خصوصی پر شده است
خانم بی دل در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم به افتخار دست بلند بزنید:104::104::104:
:72::72::72:
بهارم چی شدی؟
نبینم دل بهارم غمگین باشه! این آقایون رو ول کن عزیزم
با پیام خصوصی راه مقابله با یک مزاحم تلفنی بی .... بهت می گم عزیزم :46:
ناراحت نباش!
یادته تو تاپیک ترس هام بهم یاد دادی چطوری رفتار کنم؟ یک مزاحم تلفنی داشتم که غریبه بود همین ماه پیش!
اشتباه گرفته بود منو با کسی گویا! منم انقدر جوابش رو ندادم که بی خیال شد! نه اس ام اس نه زنگ!
خیلی ممنونم ازت. دیگه از جواب دادن به شماره های ناشناس نمی ترسم و جراتمندانه با مزاحم برخورد می کنم.
بهترین شیوه مقابله با مزاحم تلفنی سکوته و اگر آشنا بود راههای دیگه هم هست که بهت میگم. مثل برخوردای قانونی
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
بهار جان! تا دلت بخواد سند دارم رو کنم که اونیکی مد نظر شماست با مد نظر بقیه فرق فوکوله! منتها فعلا همین یکی رو از مریم 12345...داشته باش تا بعد! آخه بابا جان شما اینروزا با خودت درگیری داری، اعصابت خط خیه، روح و روانت آزرده است، فکرت مغشوشه، روحیه ات سوهانزده است، زندگی روی تلخ و زشتشو بهت نشون داده، دو دستی چسبیدی سفت فرمونو گرفتی از دستت در نره یهو، اونوقت بهت میگن شالتو درست کن! دههههه! یعنی چی آخه؟!!! اینقدر زندگی برای آدم تیره و تار بشه بعد یه عده اینجا از خودشون مسخره بازی در کنن؟ خوب معلومه که تو با اون اعصاب ات که الان ریختن تو قوطی نمیتونی اینجا رو تحمل کنی خوب بابا جان عزیز من خواهر من، نیا باااااغ! باور کن من جای تو بودم الان رفته بودم پیش کیوان بهش گفته بودم اون نوار داریوشش رو یه خورده زیاد کنه با هم مینشستیم یه دل سیر برای این دنیای نامراد لا مروت اشک میریختیم. بقول خردمندی که میگه:
حالا از توی اینهمه اراذل و اوباش (از صالحان و بزرگان عذر میخوام، خودشو میگم) یه بچه مثبت هم سروکله اش بالاخره تو این باغ پیدا شده، اگه گذاشتین اونم صالحان بمونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
بهار شادی آبروی هر چی بانوانه بردی!!! اون بنده خدا میگه: ولو کره النسا شما میای چی جوابشو میدی... وای مادر! من زیر بار یک همچین ننگ و رسوایی هرگز نخواهم رفت! هیهاااااات! :163: من تابستون تموم بشه از اینجا میرم! تا پاییز هم بر نمیگردم! دلم برای تالار تنگ خواهد شد! دل اعضا تالار برای من خیلی تنگ خواهد شد، من به مدیر همدردی خیلی کمک کردم، مدیر همدردی خیلی به من نیاز دارد!!! نه دیگه راه نداره، اصرار نکنید، من آخر تابستون تا اول پاییز رو حتما میرم مرخصی، و خیلی هم ناراحتم حالا شما فکر کنید ناراحت نیستم! خدا حافظ ای تالار! البته در مدتی که نیستم حتما ارسالهای جدید رو چک میکنم و پست جدید هم ارسال میکنم که به مدیر همدردی کمک کرده باشم. دیگه خدا حافظ! برا من گریه نکنید! تالار سرعتش افتضاااااااح بوده، افتضاح تر هم شده! ایم تالاره که ما داریم؟ بقول بزرگی:
پشتیبانی فنی تهدید باید گردد!
محمد محمد حمایتت میکنیم!
سلام،
دوستان گرامی :)
دقت کردید از 21 خرداد که این تاپیک باز شده تا امروز 176 پست در این تاپیک ارسال شدند؟
میانگینش میشه روزی 12 پست!
یک موقعی این قانون در تالار گذاشته شد که هر عضوی بیش از 2 پست تفریحی در روز ارسال نکند...
در مورد بعضی از اعضا می بینم که این مسئله رعایت نمی شود.
به تاپیک های مشاوره ای هم برسید. کاربران جدید منتظرند :)
ممنون.
ویا استفاده از گوشی های سامسونگ.
که شماره طرف رو میزاری تو لیست سیاه . هرچقدر دوستداره بزنگه اصلا نمیگیره که بزنگه.
یا 10 الی 20 شماره دلخواه رو انتخاب میکنی میزاری تو لیست تماسهات اون چندتا میتونند بزنگن. الباقی پرت میشند.
سلام و احترام
خانم بی دل افرین هزار افرین من خودم اینترنت پر سرعت استفاده می کنم سرعت تالار خیلی پایین است پشتییانی فنی اینترنت گفته تالارهمدردی سرعت پایین است نظر من این است متخصص فنی تالار باید عوض شود تالارهمدردی به متخصص و پشتییانی فنی با تجربه بادانش با علم نیاز دارد متخصص فنی تالار مشکل ساده فنی نمی تواند حل کند واقعا خیلی متاسفم
خانم بی دل محترم از من انتقام نگرفتی ترسیدی:311::311::311:
:72::72::72:
بی دست از دنیا نری، بزن اون دست قشنگه رو
:104::104::104::104:
:104::104::104:
:104::104:
:104: