RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام
امید وارم حال همتون خوب باشه
نماز روزه هات قبول.
خواستم بیام خبر بدم دست بهارشادی از گچ در اومده و خوب شده ولی الان فهمیدم که دوباره آتل بستنش :(
خوب دیگه اشکال نداره زود خوب میشی بهاری یکمی تحمل کنی دوباره دو دستی می تونی تایپ کنی و کمک کنی به همه.
:72:
این قسمتی از نوشته ای بود که از ی وبلاگ خوندم
البته من انقدر نمی خورم ولی راست میگه واقعا:
خدایا منو ببخش که به اندازه یک خرس سه وعده غذا و آب در وعده سحری میخورم و به اندازه یک فیل سه وعده در هنگام افطار !
خدایا منو ببخش که یاد همه چیز و همه کس میوفتم جز گرسنگان !
:(
سلام ...سلام..
بالاخره منم اومدم...رفتم شارژمو مثه یه دختر خوب پر کردم که هر روز بیام و به تالار سر بزنم که از زمین و آسمون برام بارید!
اما حالا که بالاخره از گزند این بارشهای دهری! جون سالم به در بردم اومدم به همه تون سر بزنم و بگم:دم افطار وقت اذان سر سفره های قشنگ افطاریتون برای همه ی مریضان،برای همه ی محتاجان،برای همه ی دلخستگان،برای همه ی اونهایی که دیگه رمقی به تنشون نمونده،برای همه چشم به در مونده ها و همه ی همه ی کسانی که چیزی ته دلشون سنگینی میکنه و بغضی گلوشونو گرفته دعا کنید...ان شالله که به حق این روزهای عزیز شما هم به همه ی آرزوها و خواسته های ثوابتون برسید...
سلام به همه
طاعات و عبادات همه دوستان قبول چه اونهایی که روزه دارند و چه اونهایی که دوست دارند روزه بگیرند اما عذر شرعی دارند.
ما که فعلا زمان بخور بخوره.:D
دورا دور جویای احوال همه هستم.
به قول بچه مثبت هرچه کمتر پست بزنی کمتر می یای صفحه رفرش می کنی .
همدردی بدجور اعتیاد اوره.
و در حال ترک هستم.
پست ها را می خونم .استفاده می برم. اگه نگاه کنید تشکر هام پای پست ها اثرش مونده.
ممنونم نازنین جان که به یاد ما هم هستی.
خوشحالم که داری وارد یک مرحله دیگه از زندگی می شی.
برای بهار شادی هم طلب عافیت دارم.
دوستان هم اونقدر خوب راهنمایی می کنند که دیگه احتیاجی به تکرار مکررات نیست.
فقط می مونه یه سری از تاپیک های حساس که بنده به شخصه به خاطر آفت های مشاوره سعی می کنم پست نذارم.